100 guitar riffs (A Brief History of Rock N' Roll)

Οτι πρεπει ειναι αυτο το βιντεο για να ξεκινησεις την μερα σου! Πολυ καλη δουλεια ο τυπας!

Στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Σικαγο βρέθηκα πριν από 3 χρόνια και αγόρασα το Fulltone Fulldrive 2. Πολύ ωραίοι τύποι. Έψαχναν να βρουν κιθάρα ίδια με τη δική μου για να το δοκιμάσω και μετά με έβγαλαν από το booth που έπαιζα για να με βάλουν σε ένα...μεγαλύτερο για να νοιώθω πιο άνετα!! Στο τέλος και αφού αγόρασα το πετάλι μας έκαναν δώρα μπλουζάκια και πένες.

Παρεμπιπτόντως, φοβερός ήχος στο Smoke on the Water. Υποθέτω ότι παίζει με τον Vox που φαίνεται από πίσω;

Ένα παράπονο μόνο. Αυτό το Spirit of Radio το σκότωσε λίγο ή μου φαίνεται; Άξιος πάντως. Ήθελα να ξέρω πώς κάνει τόσο γρηγορες αλλαγές στον ήχο. Τις κάνει άλλος μήπως; Γιατί δεν βλέπω τα πόδια του να κινούνται.

Κι ομως εχει νομιζω ή πεταλια ή πεταλιερα μπροστα του γιατι σε καποια σημεια βλεπω που ανεβοκατεβαινει το ποδι του. Δεν το σκοτωσε το spirit of radio απλα αρκετα τα παιζει λιγο... διαφορετικα  ;D π.χ και το paranoid δεν ειναι ετσι και το pride and joy. απλα τα παιζει ετσι ωστε να μπορεις να αναγνωρισεις το riff  ;)

ο τυπος εχει ηχαρα και φαντασια!  :)

Και πόσα ακόμη θα μπορούσαν να είναι  ;)

Πολύ ωραίο πάντως  :)

Blood and Thunder - MASTODON 8)

Το κόλλησε φοβερά!

Πλακα εχει που τα πηγε και σε σχεδον απολυτη χρονολογικη σειρα!

Θα τον επαιρνα στο γκρουπ  παντως Θα με ξελασπωνε ααρκετες φορες με την μνημη που εχει! ;D

Μπορειτε να μου πειτε ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΛΑ!!!!!!!!

Απιστευτος αλλα ουτε ενα lynyrd skynyrd!!!!

Τι ποσό πληρώνει στην ΑΕΠΙ της χώρας του άραγες;

Πολύ καλός ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι είναι χωρίς μοντάζ. 100 ριφάκια κολλητά χωρίς κανένα λάθος.

Μια relic sunburst που φαίνεται στον τοίχο σε μια-δυο φάσεις (π.χ. στο 5.32) δεξιά της κόκκινης στρατ, ξέρει κανείς τι είναι;

Ευχαριστώ αλλά λέω

RayDTutto είπε:
δεξιά της κόκκινης στρατ

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back