- Πόντοι
- 2,368
Πράγματι.Superfunk είπε:...
τρομερα ενδιαφερον!
Επειδή αναφέρεσαι πιθανότατα σε μένα, ας απαντήσω:tzelkos είπε:εδώ έβγαλαν τον gilmour κακόηχο και άσχετο.![]()
Μάλλον με παρεξήγησες, καπετάνιο, και εσύ και ο tzelkos... Το ότι είναι εντυπωσιακός κιθαρίστας το θεώρησα αυτονόητο... Από κει και πέρα στάθηκα στον ήχο του, που δεν μου έκατσε και πολύ καλά (γούστα είναι αυτά), και επίσης, επειδή δεν ήμουν σίγουρος, ήθελα να ρωτήσω αν όντως αυτό το εφέ ήταν reverse delay, ή όχι...Superfunk είπε:Δηλαδη απο το Live του,απο την ασυληπτη μουσικοτητα του,απο την τεχνικη του και το πρωτοποριακο παιξιμο του το.....reverse delay σου εμεινε???![]()
Μα αυτό είναι το όλο νόημα του βίντεο...για αυτό σου είπα μη κρίνεις απο εκει ήχο.kultura είπε:αλλά στο πρώτο βίντεο, ρε παίδες, έχει πνιγεί στα εφέ...
Αν είναι έτσι, ΟΚ, αλλά εγώ πρώτη φορά τον είδα, και απλά έγραψα τι εντύπωση μου έκανε...odis13 είπε:Μα αυτό είναι το όλο νόημα του βίντεο...για αυτό σου είπα μη κρίνεις απο εκει ήχο.
Δε θα κουραστω να επαναλαμβανω οτι μπορει κανεις να ειναι δημιουργικος (σαν τον κυριο του βιντεο για να συννενοουμαστε) τοσο παιζοντας αποκλειστικα με κιθαρα καρφι στον ενισχυτη οσο και με 56 πεταλια. Ι ιδεα οτι καλο θα εκανε κανεις να ασχολειται κανεις με τα δαχτυλα του παρα με τα πεταλια του ειναι τοσο ακυρη οσο και το να λεει οτι για για να γραψει καποιος ενα καλο βιβλιο πρεπει αποκλειστικα να χρησιμοποιει μολυβι και χαρτι και οχι γραφομηχανη η word.kultura είπε:ΟΚ, στο myspace ο ήχος είναι πολύ καλός, αλλά στο πρώτο βίντεο, ρε παίδες, έχει πνιγεί στα εφέ... Δεν με συγκινούν καθόλου τα εφέ, και ειδικά όταν κάποιος ασχολείται περισσότερο με τα πετάλια του, παρά με τα δάχτυλά του...
Σιχαίνομαι τις αντιπαραθέσεις που κρατάνε σελίδες ατελείωτες, και εκτιμώ και εσένα, και δεν θέλω ούτε να σε εκνευρίσω, ούτε να σε προκαλέσω...kultura είπε:πολλά πράγματα είναι υποκειμενικά, και όσο και να σκοτωθούμε άκρη δεν θα βγάλουμε...