As of 2020, Lola Astanova’s is not dating anyone. Lola is 35 years old. According to CelebsCouples, Lola Astanova had at least 1 relationship previously.
Τώρα τελευταία είμαι πολύ φουσκωτός, είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα μαγαζί και με κοίταγαν οι πορτιέρηδες καλά καλά, έχω πάρει όγκο, φαίνομαι για μπράβος.
Μήπως έτσι, πάω και χωθώ σε καμιά εταιρεία που έχω κάτι άκρες και με στείλουν να τη φυλάω.
Όσο είσαι κοντά της κάτι γίνεται.
Και εκεί ίσως να συγκινηθεί άμα πάω και καλά στο πιάνο οτι δεν ξέρω και αρχίσω να παίζω, θα έχω μελετήσει και λίγο κανα δύσκολο κομμάτι να ειμαι προετοιμασμένος, θα αρχίσω τίποτα αρπισμούς τρελούς.
Αυξάνονται οι πιθανότητες.............................
και σε μια συναυλία της ένας καμεραμάν θα έχει προσαρμόσει ένα ΜΠιστολι σε κάμερα (γιατί όχι και θα θέλει να τη σκοτώσει (και πάλι, γιατί όχι και εσυ θα πηδήξεις να φας τη σφαίρα και φυσικά θα τη σώσεις και δε θα πεθάνεις γιατί....που να περάσει σφαίρα ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΟΓΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ??
Ασε6, ξέρεις πόσες τέτοιες που τις βλέπουμε εμείς έτσι και είναι και καλλιτεχνικά ταλέντα ζουν με ψυχοφαρμακα.
Μπορεί η ΛΌΛΑ να είναι... ΛΩΛΗ γι αυτό είναι και μόνη της. Δεν δύναται να σταθεί σε μια υγιή σταθερή σχέση.
Έ, 36 πήγε, θα πλακωθεί μετά στις πλαστικές, θα έρθει η προκλιμακτηριος, θα σαλτάρει κι άλλο και άσε. Μπλέξιμο.
Καλύτερα κάνα φτωχό ωραίο κορίτσι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Καμία δημόσιο υπάλληλο με περιουσία απ τον μπαμπά και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αντί να τρέχεις για να ικανοποιήσεις τη μούρλη και να φας μια περιουσία για να την έχεις για ένα μήνα.
Α ρε να πήγαινα 30 πάλι που ήμουν φέτες πλακωμενος στα αναβολικά......
Που έρχονταν και έκλαιγαν και με παρακαλούσαν και δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλεξω και έλεγα. Γιατί να διαλέξω? Θεος δεν είμαι? Και πήγαινα με όλες και όσες το μάθαιναν πως τις δούλευα δεν μίλαγαν για να μην με χάσουν.
Έζησα μπρέι οσο και να με δουλεύετε, μου κάνετε καζούρα Χαχαχαχαχα
Είχα πετυχει μια τέτοια στην βουλγαρία... η τυπισα άψογη εμφάνιση έπαιζε τέλεια... και είχε και πολυ καλη συμπεριφορά / τρόπους. Στα 2 μετρα μόνος του ένας άνθρωπος-ντουλαπα με μπράτσα τερμα φουσκωμένος νεαρός σχετικά, επινε και καπνιζε σιωπηλά ακούγοντας την μουσική. Η τυπισα δεν γυρνουσε να δει το κοινο του εστιατορίου έπαιζε με πλάτη. Μετά απο κάμποση ώρα/αρκετά τραγούδια ο ντουλάπας έφυγε σιωπηλος και σκυθρωπός. Κλασικ μπαλκαν σουρεαλιΖαμ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.
As of 2020, Lola Astanova’s is not dating anyone. Lola is 35 years old. According to CelebsCouples, Lola Astanova had at least 1 relationship previously.
Παιδιά, όποιος νιώθει ότι μπορεί, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.