Noiz Forum

cos_dr
cos_dr
Relationship status

As of 2020, Lola Astanova’s is not dating anyone. Lola is 35 years old. According to CelebsCouples, Lola Astanova had at least 1 relationship previously.

Παιδιά, όποιος νιώθει ότι μπορεί, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

fusiongtr
fusiongtr
Αμανείχα εγώ τέτοιο σπίτι Κώστα μου, θα έπρεπε να πλερώσει για να μπει μέσα.

Διόδια.

Ούτε με παρακάλια, ούτε με κλάματα δεν θα έμπαινε.

fusiongtr
fusiongtr
35 χρονών?

Άντε από εκεί ρε με την γιαγιά .....

cos_dr
cos_dr
αυτή θα φτύνει άλλους που έχουν θαλαμηγούς που δεν χωράνε να μπουν στο λιμάνι του Πειραιά.

Εμάς θα κοιτάξει, εμείς είμαστε αόρατοι γι αυτή...........

Φαντάζεσαι, να βγει ένας τώρα και να πει, ρε παιδιά, την ξέρω αυτή τη Λόλα, τα έχει με τον Δημήτρη που δουλεύει delivery στο Καματερό ρε σεις.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

fusiongtr
fusiongtr
"Φαντάζεσαι, να βγει ένας τώρα και να πει, ρε παιδιά, την ξέρω αυτή τη Λόλα"

Ο Καρβέλας πάντως την ήξερε ....

cos_dr
cos_dr
λοιπόν εγώ βρήκα λύση.

Τώρα τελευταία είμαι πολύ φουσκωτός, είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα μαγαζί και με κοίταγαν οι πορτιέρηδες καλά καλά, έχω πάρει όγκο, φαίνομαι για μπράβος.

Μήπως έτσι, πάω και χωθώ σε καμιά εταιρεία που έχω κάτι άκρες και με στείλουν να τη φυλάω.

Όσο είσαι κοντά της κάτι γίνεται.

Και εκεί ίσως να συγκινηθεί άμα πάω και καλά στο πιάνο οτι δεν ξέρω και αρχίσω να παίζω, θα έχω μελετήσει και λίγο κανα δύσκολο κομμάτι να ειμαι προετοιμασμένος, θα αρχίσω τίποτα αρπισμούς τρελούς.

Αυξάνονται οι πιθανότητες.............................

gmoukou
gmoukou
και σε μια συναυλία της ένας καμεραμάν θα έχει προσαρμόσει ένα ΜΠιστολι σε κάμερα (γιατί όχι;) και θα θέλει να τη σκοτώσει (και πάλι, γιατί όχι;) και εσυ θα πηδήξεις να φας τη σφαίρα και φυσικά θα τη σώσεις και δε θα πεθάνεις γιατί....που να περάσει σφαίρα ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΟΓΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ??

και έτσι θα την έχεις κάνει δίκη σου

fusiongtr
fusiongtr
Ρε συ, δεν μιλάει για την Whitney ....

fusiongtr
fusiongtr
"που να περάσει σφαίρα ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΟΓΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?"

latest

cos_dr
cos_dr
To έχω κανει αυτο παιδια. ναι ναι

χαχαχαχαχα

gmoukou
gmoukou
@fusiongtr μου λες δηλαδή ότι δεν αξίζει να φάει κανεις μια σφαίρα ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΛΑ???

@cos_dr πες σε παρακαλώ τι θα θα ήσουν διατεθειμένος να κανεις ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΛΑ. 

Superfunk
cos_dr
cos_dr
@gmoukou Για τη ΛΌΛΑ τα κάνω ΟΛΑ

cos_dr
cos_dr
Ασε6, ξέρεις πόσες τέτοιες που τις βλέπουμε εμείς έτσι και είναι και καλλιτεχνικά ταλέντα ζουν με ψυχοφαρμακα. 

Μπορεί η ΛΌΛΑ να είναι... ΛΩΛΗ γι αυτό είναι και μόνη της. Δεν δύναται να σταθεί σε μια υγιή σταθερή σχέση. 

Έ, 36 πήγε, θα πλακωθεί μετά στις πλαστικές, θα έρθει η προκλιμακτηριος, θα σαλτάρει κι άλλο και άσε. Μπλέξιμο. 

Καλύτερα κάνα φτωχό ωραίο κορίτσι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Καμία δημόσιο υπάλληλο με περιουσία απ τον μπαμπά και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αντί να τρέχεις για να ικανοποιήσεις τη μούρλη και να φας μια περιουσία για να την έχεις για ένα μήνα. 

Έ? Έτσι δεν είναι? Χαχαχαχαχα 

Superfunk
Superfunk
>θα πλακωθεί μετά στις πλαστικές,<

Ενω τωρα ειναι 100% φυσική.....ετσι κι ανάψεις τσιγαρο     ΠΟΥΡΟ στο 1 μετρο εχει γινει η τυπισσα παραΛανΩμμα του πιρος.

cos_dr
cos_dr
Α ρε να πήγαινα 30 πάλι που ήμουν φέτες πλακωμενος στα αναβολικά...... 

Που έρχονταν και έκλαιγαν και με παρακαλούσαν και δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλεξω και έλεγα. Γιατί να διαλέξω? Θεος δεν είμαι? Και πήγαινα με όλες και όσες το μάθαιναν πως τις δούλευα δεν μίλαγαν για να μην με χάσουν. 

Έζησα μπρέι οσο και να με δουλεύετε, μου κάνετε καζούρα Χαχαχαχαχα 

ΠΑΣΟΚ έζησα. 

Ειπαμε. Με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ να με θαψετε. 

rgxinap
rgxinap
Είχα πετυχει μια τέτοια στην βουλγαρία... η τυπισα άψογη εμφάνιση έπαιζε τέλεια... και είχε και πολυ καλη συμπεριφορά / τρόπους. Στα 2 μετρα μόνος του ένας άνθρωπος-ντουλαπα με μπράτσα τερμα φουσκωμένος νεαρός σχετικά, επινε και καπνιζε σιωπηλά ακούγοντας την μουσική. Η τυπισα δεν γυρνουσε να δει το κοινο του εστιατορίου έπαιζε με πλάτη. Μετά απο κάμποση ώρα/αρκετά τραγούδια ο ντουλάπας έφυγε σιωπηλος και σκυθρωπός. Κλασικ μπαλκαν σουρεαλιΖαμ.

cos_dr
cos_dr
@rgxinap Έλα ρε συ! Ήσουν εκεί? Με είδες? Και γιατί δεν μου μίλησες?

χαχαχαχαχαχαχαχα (και δεν ήμουν η τύπισσα, έτσι??)

rgxinap
rgxinap
ρε συ αυτος ήταν ασκημάντρας διαφορετικά θα τον γουσταριζε η λεγάμενη η καλιτεχνης, οπότε δεν ήσουν εσυ, άσε που μου φάνηκε και δεξιός ?

cos_dr
cos_dr
@Τραμπαρίφας Το ξέρω πως είναι motion tracking σε green screen και mask. Για το πιάνο για πλάκα το είπα.

Φαίνεται από τα reflections. Δεν έχουν ρίξει κανένα Ray Tracing plugin καλό, τώρα θα βγουν και καινούργια. χαχαχαχαχ

ΠΑΣΟΚ ρε!!!!!

Πετάγαμε τα πιάνα στη θάλασσα και παίρναμε άλλα.

Άντε να πάρεις καλό πιάνο τώρα που μας τσάκισαν οι αυτορυθμιζόμενες αγορές.

Back