Noiz Forum

Yameth
Yameth
Πρέπει να είχε ωτοασπίδες στα γυρίσματα.

Το πιάνο και μόνο απο την υγρασία δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσει κούρδισμα.

Νομίζω πως είναι το ταιριαστό σου ήμισυ η Λόλα. Της μίλησες;

cos_dr
cos_dr
το πιάνο το λυπήθηκα κι εγώ. Παει.

Εγώ να της μιλήσω δεν κολώνω. Γυμνασμένος είμαι, ψηλός είμαι.

Μόνο θέλω μια χάρη

Ας μου δώσει ο @Superfunk μια διακοσαριά χιλιάδες ευρώ για κεφάλαιο κίνησης, να πάω να χωθώ στον κύκλο, να την γνωρίσω και τη βγάζω για κανα μήνα, και μόλις είμαι ταπί την παρατάω.

Που να παω εγώ αυτή με τρείς και εξήντα?

Να την πάω για σουβλάκι με το KLE?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Yameth
Yameth
Πάλι τον Ξανθόπουλο βγάζεις απο μεσα σου;

Ειναι ρομαντικό κορίτσι. Της αρέσουν οι παραλίες, δεν βλέπεις;

Ασε που έχετε και κοινά ενδιαφέροντα.

cos_dr
cos_dr
Ναι ναι. Αυτή θα έχει υπηρέτες που θα τους πληρώνει τώρα όσο πληρώνουν εμενα για 40 χρονια συνταξη το μήνα.

Με αυτή θα τρώνε πίτα, άραβες μεγιστάνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, μεχρι και ο MUSK θα έχει φάει πίτα.

Πιο πολλές ελπίδες έχω να πάω να παίξω box με τον Antony Joshua και να κερδίσω παρά να βγάλω αυτή γκόμενα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όσο για  τις ωτοασπίδες και το montage , και εγώ τώρα σου φτιάχνω βιντεο να παιζω στο πιανο ραχμανινωφ, θα ξεγελάσω λίγο γιατι θα πέσω περιπου στις θέσεις. 

Το πρόβλημα με αυτή είναι πως και χωρίς montage έτσι παίζει.

Είναι στις top

Εμένα άμα βάλεις τον εαυτό μου στην κατάταξη, θα με δεις πρώτο άμα την κοιτάξεις ανάποδα.

Πάτος κι εκεί.

Ωρε πιάσαμε πάτο. ?

Superfunk
Superfunk
Μην απελπίζεται οι ωραίες γυναίκες είναι συνήθως και ψυχοπονιαρες.

Πες της ότι κάποτε ησΑνε ΠΑΣΟΚ και κάτι μπορεί να γίνει.

gmoukou
gmoukou
Μα λουΖμενη βγήκε στη παραλία;

Θα αρπάξει καμία.....πούντα 

cos_dr
cos_dr
@Superfunk

Με ΠΑΣΟΚ τέτοιες είχαμε. Τρώγαμε με χρυσά κουτάλια.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ που ήταν ΓΥΝΑΙΚΑΣ και ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ θα την έβγαζε για πλάκα.

Πάρτε ΛΟΛΑ

Προβολή συνημμένου 25711

fusiongtr
fusiongtr
Κώστα επειδής ασούμε έχεις πάθει ένα κατιτίς με την Λόλα ( ... να ένα μήλο), θα σου δώσω εγώ την λύση.

Θα ρωτήσουμε τον gvour που μένει (ο gvour ξέρει που μένουνε όλοι), και θα πας εκεί.

Θα δώσεις ένα χαρτζηλίκι σε μένα, τον yameth, και τον superfunk, και θα κάνουμε ότι πάμε να της ορμήξουμε.

Θα πεταχτείς εσύ, και θα την σώσεις (εμείς θα εξαφανιστούμε αμέσως).

Θα δώσεις κι ένα χαρζηλίκι (κανένα 20άρικο όχι παραπάνω) σ' αυτό τον Antony Joshua να έρθει να σε δείρει μετά (θα του πεις να μην το παρακάνει, τρία - τέσσερα δόντια σπασμένα, μύτη, κλπ) και καλά ότι ήταν μαζί μας, και θα κάνεις τον ψόφιο.

Θα σε πάρει να σε περιθάλψει, και θα της πεις ότι είσαι διασώστης, και απλά έκανες το καθήκον σου όταν την έσωζες από εμάς (που θα πίνουμε μπύρες στο διπλανό μπαράκι), δεν θέλεις τίποτα από αυτήν, ειδικά χρήματα (που θα σου προσφέρει φυσικά).

Θα προχωρήσεις αργά και σχεδόν σερνόμενος (μετά από τόσο ξύλο που θα έχεις φάει) προς την πόρτα να φύγεις.

Τότε θα σου πει, "όχι Κώστα, άσε με να σου παίξω τουλάχιστον λίγο πιάνο".

Θα της πεις τότε ότι είσαι και πιανίστας και θα τρελαθεί, θα σου προτείνει να παίξετε μαζί.

"Εσύ πιάνο κι εγώ πιάνω" θα της πεις.

Αυτή θα είναι η αρχή ......

cos_dr
cos_dr
Ακούστε.... Ακούστε και αυτό.

ΜΟΝΟ ΛΟΛΑ!!!!!!!!!

fusiongtr
fusiongtr
Σοβαρά τώρα, μοιάζει πολύ με μια φίλη μου πιανίστα ....

cos_dr
cos_dr
@fusiongtr

Aυτά που λές τα έχω κάνει σε άλλες και έχουν πιάσει.

Σε αυτή δεν πιάνει.

Κάνας ποδοσφαιριστής παγκοσμίου κλάσεως 27-28 χρονών

Κάνας αθλητής UFC των 50.000.000 δολαρίων το fight.

Παίζουν.

Εγώ άμα πάω να της την πέσω φορώντας τα καλύτερα ρούχα που έχω και με πλυμένο αμάξι, θα μου χαμογελάσει και θα βγάλει 100 ευρω να μου δώσει γιατί θα με περάσει για ζητιάνο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

fusiongtr
fusiongtr
Φίλως άμα είναι έτσι να πάω κι εγώ ασούμε.

Χωρίς κόπο θα βγάλω 100 ευρώ.

cos_dr
cos_dr
Αυτή θα την φέρεις και σε κανα καλό διαμέρισμα που πιθανόν να έχεις και θα πει..........

ζουν άνθρωποι εδω? Εγω δεν μπαίνω μέσα.

Αυτή φιλε μόνο σε τέτοια μπαίνει πλέον

vllkyt1aaj5nj2h6ko.jpg

και πάλι σου λέω παίζεται, μπορεί να φας πίτα.

Θα την φέρει ο τύπος που το χει και αυτή θα τραβήξει καμια selfie και θα φύγει μόλις πιει τον καφέ.

Και θα κάτσει μετά ο κακομοίρης στον καναπέ εκεί στη πισίνα και θα λέει. "Θεέ μου, τι άλλο πρέπει να κάνω στη ζωή μου για να την έχω."

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Back