Noiz Forum

Superfunk
Superfunk
>Δημοκρατία έχουμε και δεν πονάει καθόλου...<

Μα το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία.

Όταν το κάθε ΜΠΑΧΑΛΟΣ/ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ/ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΆΛΙΝ μπορεί να παραβαίνει τον νόμο χωρίς να τιμωρείται καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και επιβάλλοντας την θέληση του και τα αρρωστημένα και αναχρονιστικα πιστεύω του η δημοκρατία έχει απλά πεθάνει.

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε και επαναστατική γυμναστική της δεκαετίας του 80...

C
cigaret13
Δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα του 2020 υπάρχουν ακόμη ακραίοι αριστεροί... Εντάξει ίσως μερικοί υπέργηροι με Αλτσχάιμερ.... 

Μάλλον λείπουν οι σώφρονες πολίτες, γι αυτό και μας "αξίζουν" αυτοί που μας κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια και από τις τρεις παρατάξεις, αριστερά-κέντρο-δεξιά...   τα πολύυυ άκρα είναι ανάξια λόγου!

Superfunk
Superfunk
>Δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα του 2020 υπάρχουν ακόμη ακραίοι αριστεροί...<

δεν κυκλοφορείς και πολύ ε;

?

Αλλά γιατί ασχολείσαι μόνο με τους ακραίους;

Οι .... σκέτοι αριστεροί ,δηλ. οι σταλινικοί κομμουνιστές (ΚΚΕ, συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποί κωμικοί), δεν είναι πρόβλημα;

Άλλωστε οι καταλήψεις εχουν συγκεκριμένο πολιτικό πρόσημο (ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/ΚΩΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)

C
cigaret13
χα χα χα.. Βρε συ δεν εννοούσα μερικά κωλόπαιδα που τα σπάνε για την πλάκα τους και το "παίζουν" αναρχοκομμουνιστές!  Ούτε αυτούς που τους παροτρύνουν....

Μιλούσα κυριολεκτικά!

C
cigaret13
Εάν διάβαζες λίγο καλύτερα τα προηγούμενα γραφόμενα μου δεν θα έγραφες αυτά που έγραψες τραμπαρίφα...

C
cigaret13
....και όνειρα γλυκά!

Superfunk
cos_dr
cos_dr
Η λύση είναι μία.

Ένα πανελλήνιο πραγματικά σοσιαλιστικό κίνημα που θα.............

χαχαχαχαχαχαχα

Πνοή και Νύξη
Πνοή και Νύξη
Η γελοιογραφία αυτή ειναι η επιτομή της εμπάθειας και της αλητείας. Ο Βουλαρίσκος αν θέλει να εφαρμόσει το νόμο να αναλαβει τη γαμημένη ευθύνη που αναλογεί η πιθανή χαμένη σωματική ακεραιότητα έστω ενός μαθητή, για να μην πω η ζωή. Η κυβέρνηση αυτή καλώς πράττει κατευναστικά σε αυτή την περίπτωση αν και το κανει με αστείες παρεμβάσεις που δεν στέκουν ούτε νομικά, ούτε συνταγματικά. 

SF εσύ ο ίδιος λες ότι η παιδεία είναι ένα ανύπαρκτο πράγμα στην Ελλάδα, αλλά αυτοί που εξεγείρονται (έστω με τον λάθος τροπο) είναι πίθηκοι. Μάντεψε ποιοι παρομοίωναν με πιθήκους σε προπαγανδιστικές αφίσες κάποτε.

Η μαλακία έχει και κάποια όρια. Ζούμε 1+ χρόνο τον υπέρτατο παραλογισμό με απίστευτες μπούρδες, προσπαθούμε απρόσκοπτα να κάνουμε χαΐρι/τη δουλειά μας (ναι, είμαι κυρ-Παντελής το παραδεχομαι) παρά το άκρως εχθρικό κρατικό περιβάλλον. Όταν θα σας ερθουν τα λοσταρια στο κεφάλι από παρακρατικούς Κοτζαμάνηδες, Βορίδηδες και Καλαμπόκες, ναι εσάς τους μετριοπαθείς φιλελεύθερους λέω, από τους "δικούς σας" ανθρώπους, θα είναι αργά.

Αυτοί που βλέπουν ακόμη "κομμουνιστικούς κινδύνους" είναι για να θρέψουν την ολοένα αυξανόμενη, σε βαθμό τύφλωσης, εμπάθειά τους. Το να βλέπεις ως απειλή για τη δημοκρατία και την κοινωνία, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 50 μπαχαλάκηδες όλους κι όλους για να διατηρείς το ψυχροπολεμικό αφήγημα εν έτει 2020, μόνο λογική δεν το λες.

Γιατί καλό πράμα ο φιλελευθερισμός αλλά μη μας σπάτε άλλο τ' αρχίδια. Εργάζομαι από το 1997 ανελλιπώς και πολύ, αλλά το βιοτικό μου επίπεδο εξακολουθεί να βρίσκεται στα τάρταρα. Και δεν φταίει καμιά Ελλάδα γι' αυτό. Σε όλες τις προηγμένες δημοκρατίες, αν παίρνεις το βασικό, είσαι για τ' ανάθεμα. Οπότε οι αφετηρίες μας προφανώς είναι και διαφορετικές και προφανώς υπερασπίζεστε κεκτημένα κάποιοι.

Για την ιστορία, διαφωνώ με τις καταλήψεις, όχι με τους καταληψίες. Θεωρώ ότι μετά από πολλά χρόνια έχουν βάσιμα αιτήματα και θεωρώ ότι αυτά θα πρέπει να τα διεκδικήσουν συλλογικά εντός του ανοιχτού σχολείου τους, μαζί με τους συμμαθητές τους που φοβούνται ή και διαφωνούν, με διάλογο, αλλά και ενόχληση μέχρις εσχάτων.

Μην μας ρίχνετε όλο και περισσότερο στον ζόφο.

cos_dr
cos_dr
Εγώ του είπα πως αυτή η κυβέρνηση θα αποδειχτεί η χειρότερη στην ιστορία του ανθρώπου και πως θα μας αποτελειώσει. Χσχσχα

Superfunk
Superfunk
>από τους "δικούς σας" ανθρώπους, θα είναι αργά.<

Μη μπερδεύεις τους δεξιούς με τους φιλελεύθερους.

Τους δεξιούς τους απεχθάνομαι το ίδιο με τους αριστερούς κομμουνιστές και τους φασίστες περισσότερο.

>Αυτοί που βλέπουν ακόμη "κομμουνιστικούς κινδύνους" είναι για να θρέψουν την ολοένα αυξανόμενη, σε βαθμό τύφλωσης, εμπάθειά τους. Το να βλέπεις ως απειλή για τη δημοκρατία και την κοινωνία, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 50 μπαχαλάκηδες όλους κι όλους για να διατηρείς το ψυχροπολεμικό αφήγημα εν έτει 2020, μόνο λογική δεν το λες.<

Κομμουνιστικός κίνδυνος δεν υπάρχει φυσικά το σύστημα αυτό έχει πεθάνει οριστικά.

ΤΕΡΆΣΤΙΟ πρόβλημα της λειτουργίας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑΣ όμως υπάρχει ΑΚΡΙΒΏΣ λόγω της ΥΠΑΡΞΗΣ αυτής της απολιθωμένης ΙΔΕΟΛΟΓΊΑΣ (συνοδευόμενης φυσικά από τις αντίστοιχες ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ πρακτικές του κομμουνισμου ) σε ΜΕΓΑΛΟ μέρος του ελληνικού πληθυσμού (όχι δεν είναι μόνο πενήντα νοματαιοι αγαπητέ)

Εκτός και αν τα κλεισίματα των δρόμων,τις καταλήψεις και κάθε είδος μπαχαλακισμου που μας γαμει τη ζωή εδώ και σαράντα χρόνια τα κάνουν...φιλευθεροι....

> να αναλαβει τη γαμημένη ευθύνη που αναλογεί η πιθανή χαμένη σωματική ακεραιότητα έστω ενός μαθητή, για να μην πω η ζωή.<

ο νόμο είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται.

τα κακομαθημένα παιδάκια που κάνουν τις καταλήψεις δεν χρειάζεται να πάθουν τίποτα.

οι κατά ΝΟΜΟ υπεύθυνοι Δηλαδή οι ΓΟΝΕΊΣ τους πρέπει να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

αν γίνει αυτό μέσα σε ΜΙΑ ημέρα θα σταματήσουν και οι καταλήψεις...

εκτός βέβαια και αν οι καταλήψεις ΔΕΝ έχουν γίνει από μαθητές αλλά από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ οπότε ειλικρινά αδιαφορώ παντελώς για την σωματική τους ακεραιότητα...και με χαρά μου θα τους δω στην φυλακή.

>SF εσύ ο ίδιος λες ότι η παιδεία είναι ένα ανύπαρκτο πράγμα στην Ελλάδα, αλλά αυτοί που εξεγείρονται (έστω με τον λάθος τροπο) είναι πίθηκοι<

οχι δεν λέω αυτό.

λεω ότι όσοι κάνουν καταλήψεις και παραβαινουν τον νόμο επιβάλλοντας στην πλειοψηφία την άποψη τους είναι πίθηκοι και φυσικά φασίστες

Σιγα μΗν είναι εξέγερση αυτή η μαλακια.

επαναστατική γυμναστική που συμβαίνει ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ εδώ και δεκαετίες ενορχηστρωμένη από την ευρύτερη αριστερά είναι μη κοροδευομΑστε και μεταξύ μας...

κοψτους το ίντερνετ και το κινητό μέσα στα σχολεία και θα δεις για πότε αδειάζουν οι καταλήψεις...

ακόμα και για τον εκολαπτομενο 15χρονο Τσίπρα το Facebook προηγείται της επανάστασης ?

cos_dr
cos_dr
Και εγώ αγανακτισμένος είμαι και θέλω να κάνω ανατροπές και καταλήψεις και τέτοια αλλά έχω βρει το φάρμακο.

Βλέπω ΣΚΑΙ στις 8 που βγαίνουν επιστήμονες, διεθνολόγοι και οικονομολόγοι καλεσμένοι και επεξηγούν τα γεγονότα λέγοντας παράλληλα πόσο υπέροχα παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός και είμαστε σε καλό δρόμο αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα προβλήματα και πόσο φτιάχνει η κατάσταση, τι ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα υπάρχει και ηρεμώ.

Αν είστε ανήσυχοι, δείτε ΣΚΑΙ.

Όχι μια φορά.

Δεν πιάνει άμα δεν το βλέπετε κάθε μέρα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

mustafank
mustafank
Superfunk
Superfunk
>Και έλεγα τι μου θυμίζει αυτή η αθλιογραφία..<

έχετε μεγάλη πλάκα τελικά εσείς οι "αριστεροί" ... 

ο ορισμός του "ότι του φανεί του λωλοστεφανη" ?

παρεμπιπτόντως η πάγια πρακτική των κομμουνιστών να βαφτίζουν "φασίστα" όποιον τους  "ενοχλεί" δηλαδή όποιον δεν υποτάσσεται στις απόψεις/πρακτικές τους είναι και σάπια και ξεπερασμένη και δεν αποτελεί και το καλύτερο εύσημο για όποιον την εφαρμόζει.

cos_dr
cos_dr
Ρε παιδιά, αύξηση σε μισθούς και συντάξεις, μείωση της φορολογίας θα δούμε?

Με κόκκινα δάνεια τι θα γίνει?

Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε πια, να κλείσουμε δρόμους?

cos_dr
cos_dr
Καλά, ο Χίτλερ δεν τους άφηνε να ακούνε τζαζ και σουίνγκ?

Α, ήταν πολύ  άρρωστος τελικά.

Superfunk
Superfunk
Μόνο τον Τσίπρα και τον άλλο τον ψυχακια τον Μπογδανο αναγνωρίζω,οι άλλοι ποιοι ινε;

cos_dr
cos_dr
Τι κατάληψη.

Κατάθλιψη έχει η ελληνική κοινωνία.

mustafank
mustafank
Από αριστερά προς δεξιά, Βορίδης, Κουλης, Μπογνανος, Άδωνις.. ήτοι Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝΕ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ..

Τσιπρας γιοκ

Back