>https://www.vintageandrare.com/showroom/product/Fender-Stratocaster-1969-297<
Η δική μου (είμαι 55) και η αμέσως προηγούμενη (γνωστή και ως "γενιά του Πολυτεχνείου") κάναμε την χώρα μια τριτοκοσμική μπανανία οπότε δεν νομίζω να βρούμε καμμιά άκρη...(σε συλλογικό επίπεδο).
Εγώ ντρέπομαι για τη γενιά μου,το τραγικό είναι ότι νέα παιδιά συνεχίζουν το ίδιο γελοίο παραμύθι....
Η δική μου (είμαι 55) και η αμέσως προηγούμενη (γνωστή και ως "γενιά του Πολυτεχνείου") κάναμε την χώρα μια τριτοκοσμική μπανανία οπότε δεν νομίζω να βρούμε καμμιά άκρη...(σε συλλογικό επίπεδο).
Εγώ ντρέπομαι για τη γενιά μου,το τραγικό είναι ότι νέα παιδιά συνεχίζουν το ίδιο γελοίο παραμύθι....
Οπως ολοι οι συμμαθητές μου που δεν ήμαστε κτηναρες τη βρήκαμε την άκρη μας θα τη βρει και αυτη η γενιά. Όπως ασφαλως και η δική σου.
Προσοχη, γραφω "βρήκαμε την άκρη μας" και εννοώ ότι μπορούμε στοιχειωδώς έστω να ονομαζόμαστε πολιτες χωρις να ντροπιάζουμε το πολίτευμα. Δεν εννοώ ότι κονομήσαμε γιατί φυσικά δεν κονομήσαμε. Αλλά δεν ήταν και ο σκοπός.
Αυτά από κάποιον που ήταν το δικό του τομάρι κρεμασμένο στα μανταλάκια επί "κάτσε καλά Γερασιμε".