Noiz Forum

Waterfall-K
Waterfall-K
Πόσα έδωσες?

cos_dr
cos_dr
@Waterfall-K 299 στο Plaisio. Τον δουλεύω πάντως τώρα και έχω πάθει πλάκα. Ακόμα και στα παιχνίδια που ο 5600Χ ήταν μια χαρά και οδηγούσε την κάρτα κανονικότατα, ο καινούργιος στο eco mode στα μισά watt και με λίγο χαμηλωμένα ρολόγια στο PBO από το full mode την πάει πάλι στο θεό με ανεβασμένα τα 99th% FPS στο θεό, ακόμα πιο smooth δηλαδή. Δεν έχει νόημα για καθημερινή χρήση και νορμάλ video rendering να τον έχεις στο full load και να καιει 50watt παραπάνω. Πάντως στο normal mode είναι ζεστός σε φορτίό και ευτυχώς που έχω υδρόψυξη. Θέλει υδρόψυξη υποχρεωτικά για να αποδώσει τα μέγιστα και να έχει νορμάλ θερμοκρασίες. Ξεκάθαρα.

Waterfall-K
Waterfall-K
Ποια υδρόψυξη έχεις?

cos_dr
cos_dr
@Waterfall-K Arctic Liquid Freezer ii 240. Φαίνεται και το heatsink της στη φωτογραφία, αυτό με το ανεμιστηράκι για τα VRM

Waterfall-K
Waterfall-K
Ωραίος Cos. Μεγειές λοιπόν.?

cos_dr
cos_dr
Ρε παιδιά πάντως, αν  πάει αυτός έτσι τώρα που τον δουλεύω και έχω πάθει πλάκα, η 7000 σειρά πως πάει δηλαδή? Είναι τρέλα, τέτοιες επιδόσεις για τον λαό είναι πλέον πραγματική δημοκρατικοποίηση της τεχνολογίας, χωρίς παρεξήγηση?

Waterfall-K
Waterfall-K
Τα βλέπεις? Ούτε με το ΠΑΣΟΚ δεν τα είχαμε αυτά! Αααα, όλα κι όλα, εγώ είμαι στατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα!?

cos_dr
cos_dr
Εντάξει, δεν υπάρχουν  οι επιδόσεις σε αυτή την τιμή. Θα τον δω και στα μουσικά τις επόμενες μέρες αλλά τι να δω, είναι τρέλα. Και έλεγα να πάρω τον 5950Χ για 80 ευρώ παραπάνω και καλά που δεν τον πήρα γιατί θα ήταν πραγματικά υπερβολή 16 πυρήνες και 32 threads για αυτά που κάνω τουλάχιστο. Δεν περίμενα στην πράξη τέτοιες επιδόσεις. To PC πάει ακόμα πιο γρήγορα, σαν τρελό.?

Waterfall-K
Waterfall-K
Η τεχνολογία τρέχει πολύ πλέον και φτηναίνει συνεχώς. Δεν έχει νόημα να πάρει κάποιος τον τελευταίο super-dooper επεξεργαστή, σε λίγους μήνες θα αξίζει τα μισά λεφτά. Πριν καμιά 10ρια χρόνια βλέπαμε i5 και γελάγαμε, μόνο οι i7 ήταν οι real deal. Σήμερα βλέπεις κάτι i3 που πατάνε κάτω τα τότε i7 τέρατα, και κοστίζουν 4 φορές πιο φτηνά. Τον i7-870 πχ που είχα σκάσει €290 το 2011 για να τον αποκτήσω, ένας σημερινός i3-10100F στα...€65 τον χτυπάει κάτω σαν χταπόδι.??

Back