Noiz Forum

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
ΦήηηηηηλουOoooozyyyy...

Μαι πρωβλυματεισαις μαι τοις μπηραις κε σκαιφτωμε να αγωρασο αινα μουκάλη Brewdog μπας και γηνο κε γο τγουάνγκης.

Προβολή συνημμένου 40174

Βρείκα αινα μουκαλάκη στα 12500 εβρο.

Σκηούρει καλώ γεια Καζαντζίδη?

Αφτώ ινε?

Superfunk
Superfunk
μα ΑΜΣΤΕΛ ρε φιλωΟυζ? 

ΑΜΣΤΕΛ?????

fusiongtr
fusiongtr
Όχιιιιιιι.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@Superfunk ομολογώ οτι δεν έχω την παραμικρή ιδέα απο μπύρες...βασικά δεν εχω την παραμικρή ιδέα από οινοπνευματώδη, δεν πίνω.

Συγχωρεστε με κύριοι, απλά μου ηρθέ αυτή η αρχαία διαφήμιση στο μυαλό (γμτ, τελικα δουλεύουν οι διαφημισεις, φαααααακ)...

Δικό μου λάθος...

Εσφαλα...

ΕΣΦΑΛΑ, ΛΕΓΩ!!!

ΑΝΑΚΑΛΩ!!!

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Δατ μεηξ του οβ ας Φρρρρρ

Νο αηντηα από μπύρες....

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Βρά, δεν ανοιγουμε κανα θρέντ για μπυρονια, να μας κανουν κανα σεμινάριο assούμε?

Μετά καπάκι ψηνουμε διασκευή Alcoholic and Beer, απο Tankard, να θυμηθουμε και τα νιατα μας..

Σκέφτομαι κάτι μεταξύ Space Kalamatiano και Avant Garde αλλά με λιγο Τσιτσάνη μέσα...

Ψηνεσαι?

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Οχιιιι!

Μπύρα ίσον αλλεργία χοντρή κ το πολύ μία ώρα μετά ενδοφλέβιες κορτιζόνες κ αδρεναλινες ?

Το ότι δε μ'αρεσει καθόλου η γεύση της είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχω μαζί τους ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
You and me both.

Οσες φορές ειχα δοκιμάσει, δεν...

Δεν πειραζει λοιπον, παει το ονειρο για αστρογαλαξιακή διασκευή Tankard...

Poor Tankard... ?

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Θες να παίξουμε θράς φρρρρ;

Αν ναι μη μας το χαλάσουν οι ρημαδομπυρες!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
E οχι και θρας στην ηλικια μου...πρωτα από όλα και να θέλω θα πρέπει να κανω εξάσκηση στις 5ες/power chords για κανα χρόνο ( ? ). Επίσης το δεξι θελει 2 χρονια, μην ξεκαλουπλωσει απο τα βιαια χτυπηματα.

Για αυτο προτεινα διασκευή,  Space Τσαμικο και Avant Garde αλλά με λιγο Χιώτη (ναι, ναι,  αλλαξα γνωμη). Το κάνουμε και λίγο ψυχεδέλια, κάνουμε και ένα homage στους Αντιδραση.

Απλά και ήρεμα πράγματα.

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πάλι καλά γιατί νομίζω πως το χρειαζομαι κ εγώ το δεξί μου ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Ποιό δεξί Βρα?

Be more specific, μας διαβάζουν και μικρά πουρά.

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Το δεξί το χέρι Φρρρρ, το δεξί το χέρι 

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Περιμενε γιατι μπερδεύτηκα τώρα...

Euphemism?

ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΡΕ ΒΡΑ, ΟΛΟ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ!!!

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Βέβαια αν παίζεις θράς, με φλαινγκ Βε κ καθιστός, με μια απότομη κίνηση μπορεί να κινδυνεύσει κ το άλλο δεξί...?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Πάντα παιζουμε θρας με V κιθάρες Μπιλάκο...η διχάλα στο δεξι πουδάρ, ισα ισα, το σώμα γινεται σπασουαρ.

Τότε είχα μια καραμεταχείρω Hohner V (καπλαμάς και αυτη) με κάτι μαγνήτες Κοζλοντούι...την καρφωνες σε Peavey Bandit 80W στο βρωμικο και ότι γατόσκυλο υπήρχε γυρω τριγύρω την έκανε για τας εξοχάς assούμε...

Αααααααχ, που κατάντησα...

Τα blues με εφαγαν...και μου το έλεγαν εμένα...τα blues ειναι το gateway drug για τα πιό βαρια assούμε...

Λοιπον, να πουμε και κατι σοβαρό τωρα...

Carbon fiber (ή fibre, για να μην θιξω κανέναν), καλό για όπερα?

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Διαφωνώ σε πολλά

Πρώτον (με αστερίσκο)

Οι hohner μια χαρά οικονομικές κιθάρες είναι . Δεν έχω παίξει με Βε βεβαια γι'αυτό βανω τον αστερίσκο

Δεύτερον

Ο πηβη ο μπαντιτ στα 90s βρε καπιταλα μια χαρά ενισχυτής ήταν για αρχάριους. Τον λιγουρευοματαν τότε. Από την άλλη ξεχνάω πως είσαι πιο γέρος από μένα, οπότε εσύ θα είχες ήδη εμπειρία κ θα μπορούσες να διακρίνεις πως αυτή  αηδιαστική παραμορφωμένη μάζα του μπαντιτ, ούτε για μέταλ δεν έκανε 

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Συμφωνώ διαφωνώντας σχεδόν σε όλα και εξηγούμαι. ?

Πρωτον, δεν ξέρω τι είναι τωρα οι hohner, ξέρω οτι η συγκεκριμένη που είχα (που μαλλον ειχε γεννηθει μεσα '80) ήταν καπλαμάουας, ακριβώς όπως και η πρώτη μου κιθάρα, μια Cyclone. Κια οταν λέω καπλαμάουας, το λεω κυριολεκτικά. Το σώμα ηταν καπλάμας. Δεν εχω ιδέα τι βγαζει η Hohner σημερα, για την ακριβεια, δεν ηξερα καν οτι υπαρχει ακόμα. ?

Δευτερον, ε όχι και καπιτάλα...πήρε κανα δύο χρόνια να μαζεψω και πουλησα και τον πρωτο μου ενισχυτή έναν Marshall Lead 12 (τον οποιον αν τον ειχα αυτη την στιγμη, θα κοιμομασταν μαζί, ποτε δεν τον εκτιμησα τοτε). Επίσης ο Peavey Bandit (80W, 2 κανάλια, Scorpion μεγαφωνο) δεν θα έλεγα οτι ήταν για αρχάριους, αδικήθηκε στα χέρια μου.

Και σε παρακαλώ, μην βριζεις τον Bandit. Για thrash ήταν ενα και ένα (τυχαία νομιζεις τον πήρα?) Ουτε πετάλια ουτε τίποτα, είχε στο βρωμικο κανάλι και 2 κουμπακια, το ένα αν θυμαμαι καλά σκούπαρε τον ήχο, το αλλο έδινε εξτρα πόνο...πριονοσαβούρδες assούμε, Nuclear Assault και τα μυαλά στο μπλεντερ.

Άκου τον γερο Φρηντομά Θρασύδα παιδί μου, Bandit καλός για Thrash.

Λιρα 100, assούμε.

?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
σκούφοΣ
σκούφοΣ
Διαφωνώ με τη διαφωνία σου επειδή διαφώνησα πρώτα εγώ.

Α .....

Δε μιλάω με άτομα που πουλησανε τον lead 12 για να πάρουν τον μπαντιτ λυπάμαι...

Συνεχίζω τώρα 

Μια χαρά ήταν ο μπαντιτ στα νιάτα μας...

Ο lead12 βέβαια είναι από τους πιο γλυκουληδες τρανζίστορες εβερ κ πάντα θα είναι χρήσιμος. Κ ισκυει ότι δε τον εκτινουσαμε τότε.

Αλλά τι λέω... Έπρεπε να πάει 2020 για να μας εξηγήσει κάποιος πως το μέταλ ζώον έχει φτιαχτεί για να μπαίνει στη λούπα κ πως όσο το συνδέεις μπροστά από προενισχυση κ όχι τελικό θα τζιτζικιζει χώρις αντίπαλο ...?

Back