Noiz Forum

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@Ali Barout τιτανοτεράστιε Μπαρούτη, δικός μου είσαι, τελειως out of the box thinking...

Εχω κάνει πατέντες εδω περα μέσα με τελειως άσχετα πράγματα, να κλαις απο τα γέλια αλλα ακόμα δουλεύουν.

Εδώ είμαστε...

Προβολή συνημμένου 39980

?

fusiongtr
fusiongtr
"Αυτή λοιπόν η ζώνη για κιθάρα, θα γίνει μόντα με ένα ζευγάρι στραπ λοκ... για να κρατάει ακίνητο το βαλιτσάκι με τον υπολογιστή που κόβει τις αποδείξεις στο βυτίο"

Στον υπολογιστή έχεις εγκαταστήσει cubase?

Μπορείς να κάνεις quantize για να είναι πάντα στρογγυλό το ποσό.

Άμα κάνεις και warp, αλλάζεις και τα νούμερα ασούμε.

A
Ali Barout
Κυρφιουζιονάρα μου, αυτό ήταν το πρώτο που είπαμε με τον καβατζοξάδερφο όταν δώσαμε 2,5 χιλιάρικα για να το πάρουμε (για να πουλάμε 200-200 λίτρα πλέον.) "Κιουμπέις τρέχει; Γιατί το θέρμανσης καλά δεν πάει, τουλάχιστον να μας μείνει το λάπτοπ."

fusiongtr
fusiongtr
Βρε πετάς μέσα τις αποδείξεις, ανοίγεις ένα receipt κανάλι, βάζεις κομπρέσορες, παραμορφώσεις, ir από περίπτερο με μικρούς τζίρους, και κάνεις export μια απόδειξη μούρλια.

A
Ali Barout
Όχι κυρφιουζιονάρα μου τι λες; Χίλιες φορές απλά να γκρινιάζει ο κόσμος "είναι ακριβό". Αν ανοίξω αυτό το δρόμο που λες, κόψαμε το λαιμό μας μόνοι μας. Θα λέει ο ένας με το βαρελάκι με τα 100 λίτρα "φίλε μπορείς να μου ανεβάσεις λίγο τους 250 να αποκτήσει όγκο;" ο άλλος με το ένα κυβικό που θα είναι να δώσει 1.420 θα μου λέει "μπορείς να μου κόψεις τους 300 και να βάλεις λίγο βαθάκι να γλυκάνει;"

Άστο κυρφιουζιονάρα μου. Χειρότερο θα γίνει. Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς.

fusiongtr
fusiongtr
Ε τότε βάλτους delay με μεγάλο feedback.

Να γράφει 5 φορές στην σειρά το ποσό πληρωμής επαναλαμβανόμενο, να πέφτουνε όλοι τανάσκελοι.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εγω να σας ενημερωσω πως μου εστειλε προχτες ενα βιντεακι, να δω τον Τζινο κ καλα, στο οποιο κανει ανελεητο σρεντινγκ στο μπασο (κ ο Τζινο απο διπλα τα παιρνει ασχημα μιας κ κανεις δε γουσταρει τα μπεης σολοζ)

Για τετοιο ατομο μιλαμε

Πειτε του τωρα εσεις μπραβο για τα ρεβυθια

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Τι σρεντιν τσαμπουνας ωρε ψεμματούρη?

Ε ψεμματουρη!!! ?

Απο IP Wifi καμερα ήταν, τα 10 δευτερολεπτα τα κάνει 1 με τις διακοπες κοκ οποτε εσυ νομιζεις οτι επαιζα 10 φορές γρηγορότερα από ότι στην πραγματικοτητα...

Ενα παραδοσιακό 12μετρο blues επαιζα στα 22bpms assούμε...

Ο Τζίνο είχε βγάλει καπέλο για να μαζευει κέρματα, τι με λές τώρα...

Για έλα απο εδώ Μπιλάκο να σε κεράσω ρεβυθάδα σουβλάκι, να γουστάρς' assουμε...

Μετά τιμής,

Δοκτωρ Κούλοβιτς.

???

ΥΓ: ΕΥΤΥΧΩΣ που αυτές οι κάμερες πετσοκοβουν και τον ήχο, αλλιώς θα είχες πάθει αμοκ...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Αμόκ θα πάθω αν φάω ρεβύθια μαναμ.

Θα έρθω ρε , θα έρθω 

Αλλά θα έρθω για τον Τζίνο, όχι για τα μούτρα σου

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Μα ειναι γλυκισμα λεμε, γλυκο του κουταλιου...σε μικρο πιατακι με παγωμανο νεράκι θα στο σερβιρω...δεν εμπιστευεσαι τον θείο Φρηντομίξ?

Έεεεελαααα, έεεεελαααα, έεεεεεεελααααα... ?

Ενταξει βρε αλητήριε, μην ερθεις για τα μουτρα μου, θα φορέσω φερετζε... ?

ΥΓ: τωρα θυμηθηκα, στο μπασο προσπαθουσα να παιξω το Mutha, lol...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Το οποίο τι είναι; 

Σρεντινγκ είναι 

Αλητηριε?

Δε χρειάζεται να λες τέτοια χαζά, πως τα ρεβύθια είναι γλυκό του κουταλιού δηλαδης

Θα φέρω εγώ γλυκά όταν έρθω ..

Θα πάρω εκεί δύο καραμέλες, δύο ματς κ μια κοακολα από το περίπτερο!!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Εγραψα "προσπαθουσα"...το έγραψα, δεν το έγραψα?

(για μισο να τσεκάρω γιατι ειμαι σε "φαση")

Οχι, ΟΚ, το έγραψα!!! ?

Το 85% τελικα μαλλον air bass ηταν, αλλουνταλλού λεμε...

Οταν ερθεις δεν φερνεις τιποτα, απο σήμερα ξεκινάω άλλο μαγικο ματζούνι (το οποιο ελπιζω να δουλέψει αλλιως την μάμησα) με ουκ ολιγες πιθανες παρενέργειες, μια απο τις οποιες είναι και η αυξηση σωματικου βάρους...λες και δεν μου εφταναν αυτα που εχω παρει τον τελευταιο χρόνο με την "ιστορία" που άνοιξα...

Ματς? Χαχαχαχαχα, ωραιος...

Αν ειναι να φέρεις, φερε κανα σάμαλι ή κανα μαντολάτο να γουστάρουμε assούμε...?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Μαρς

fusiongtr
σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ακομα καλυτερα...

Του παρω καμμια δεκαρια Κιςς, ε θα φτασω σπιτι'τ με 3 το πολυ....

(Ειναι λουκουμακι οι ατιμες)

fusiongtr
fusiongtr
Μπορείς βέβαια να πάρεις αυτό, και να πας στο τέλος με άδεια χέρια.

Είναι και δρόμος μέχρι να φτάσεις, θα δοκιμάσεις και λίγο ...

kantaifi_siropiasto.gif

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εχω αλλεργια στους ξηρους καρπους..

Μεγαλο προβλημα..

Κ τρελαινομαι για τετοια....

Πριν βγουν οι αλλεργιες δηλαδη το ειχα τελειωσει μπροστα απο το ζαχαροπλαστιο...

fusiongtr
fusiongtr
" το ειχα τελειωσει μπροστα απο το ζαχαροπλαστιο"

Α, όχι μέσα, πριν πληρώσεις?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Α, όχι μέσα, πριν πληρώσεις?

Εξω μολις βγω.. 

Κ επιστρεφω στα καπακια κ λεω

Συγγνωμη υπηρξε ενα προβλημα με το ταψι καταιφιου, δεν ειχε καταιφι μεσα, θα ηθελα να μου το γεμισετε

fusiongtr
fusiongtr
Αμ δεν είναι κανταΐφι βρε ...

Κιουνεφέ είναι, και δεν έχει μέσα ξηρούς καρπούς, μόνο επάνω για διακόσμηση.

Εναλλακτικά, πετάγεσαι εδώ (νομίζω ότι είναι κοντά σου αλλά μπορεί να κάνω λάθος) ....

"Λεωφ. Κηφισίας 162, Αθήνα 115 25"

Untitled.jpg

και χτυπάς αυτό ...

Winter2020_Bitter-2-840x1097.jpg

Τούρτα Bitter

Σοκολάτα bitter, παντεσπάνι σοκολάτας εμποτισμένο με ρούμι και επικάλυψη από glossy γλάσο σοκολάτας bitter. Τη διακόσμηση συμπληρώνει μία χρυσή κάθετη γραμμή!

Μετά ψάχνεις κόκκινο φανάρι για να το δαγκάσεις λέμε.

Από προσωπική εμπειρία μιλάω.

Back