Noiz Forum

σκούφοΣ
σκούφοΣ
10 38 βανεις?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Από το 2006-2007 Μπιλ σε ολες μου τις ηλεκτρικές κιθάρες (και standard D)...απλά ειμαι αντιφλουέτζας...

Αλλα δεν ειναι θεμα gauge, εχουν παρει ολα επανω και πολυ...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ανταλασσω τη μπλε την Παρκερ σου με ενα τενεκε λαδι..

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Πλακα κάνεις...

ΧΘΕΣ αποθηκευσα την Classic γιατι ήθελε αλλαγη χορδών και δεν ειχα όρεξη (πονος), και εβγαλα την Deluxe η οποια έχει καινουριες χορδες (απο τον Αυγουστο, αλλα καινουριες και σε σκληρη θηκη αποθηκευμένη).

Προβολή συνημμένου 39952

Ασε με κανα δύο μηνες να της "τελειώσω" τις χορδές και μετά στην πουλάω για 2 τενεκέδες λάδι, ενα κουτί τουλουμπες και μερικά ξυραφάκια μπικ.

Να χαρώ τις χορδές τουλάχιστον, καταλαβαίνεις...

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Τι λες μωρε? Για κοροιδα ψαχνεις?

Σε 2 μηνες ο τενεκες θα εχει ανεβει τοσο, που μονο με σπιτι θα τον ανταλλαξω!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Φηλουωωωωωως, να δείς που εχουν φτασει οι μεταχειρω Παρκερ...

Εχει τρελλαθει ο κοσμος λέμε...

Σε 2 μηνες η τιμη της θα ειναι για δυο τενεκεδες λαδι οποτε μην μου κανεις παζάρια, να σε χαρω παλουκάρι...

Αντε, εναν τενεκε, βάλε και την τρελιάρα την Γκλόσι μέσα, με ένα σαμάρι για άλογα να κάνω ροντέο assούμε...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Η τρελη μολις μου'ρθε κ με κοιταει με ενα υφος να με κανω να νιωσω ενοχες για να τη βγαλω βολτα..

Λεω τι την επιασε τωρα, αφου 2 τη βγαζω

Κ μολις συνειδητοποιησα πως αλλαξε η ωρα, αρα αυτη καλα ηρθε...

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Αμ ξέρουν τα ψυχακια...

Εμενα μονο πλακάτ δεν μου σηκωσε ο μουργάκος, μισοκλαιγε εξω απο την πορτα του υπνπδωματιου (την οποια την εχω κλειστη αλλιως θα με ξυπναγε απο τις 6 και δεν με παιρνει λογω πονων).

Τον εβλεπα απο τις καμερες, καποια στιγμη πήρε ένα τελε-μαδερι που βρήκε στον καδο του Δημου, και ετοιμαζοταν να ριξει την πορτα.

Με μια αριστοτεχνικη κίνηση του την πηρα απο το στόμα, του το επλυνα καλα καλα (κουβαλάνε πολλες αρρωστιες αυτά τα μαδέρια) και ανοιξα την κερκόπορτα assούμε και έγινε άλωση.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
OK, εκανα απογραφή...έχω ΜΟΝΟ 25 πακέτα συν κανα δύο ακόμα σε θηκες...

Και ρωτώ εγώ...πως θα την βγάλω το 2023 με 25 πακέτα assούμε?

Από την άλλη σκέφτομαι οτι πλεον είναι καλή επένδυση οι χορδές...vintage οργανα, μετοχές, bitcoin και μαλακιες...

Εδω ειναι τα γκαφρά, ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Nestoras
Nestoras
Άμα δεν έχει τέλε ο τοίχος ...

Back