Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά Βρασίλη μου.

Μήπως να το γυρίσεις στα πλήΧτρα?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Ειναι αδυναμος χαρακτήρας, θα παει καρφι για moog!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Δεν ειστε για σοβαρη συζητηση....

fusiongtr
fusiongtr
Αποχωρώ, και περιμένω την συνέχεια του ντέρμπυ στα παράθυρα και τα πάνελ.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Μακαρι τα ντερμπυ να γινοντουσαν μονο εκει, με δικαστικους αντιπρωσοπους κ στα καναλια. 

Ειλικρινα..

Κ να μας ανακοινωναν το σκορ μετα ?

fusiongtr
fusiongtr
Διαφωνώ.

Θέλω μπαλίτσα.

Δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος ούτε ... κοντός μεγαλοδικηγόρος.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ετσι οπως ειναι η κατασταση τωρα, δε μας αξιζει μπαλα, ή μαλλον αυτα που γινονται (δεν ηταν το πρωτο το σημερινο) ειναι ακριβως ο,τι μας αξιζει..

fusiongtr
fusiongtr
Το είπε πριν λίγο ο Μαρινάκης σε συνέντευξη.

"Από δω και πέρα, μόλις ακούγεται κροτίδα θα πέφτει ο παίκτης κάτω και θα διακόπτεται το παιχνίδι".

Καταλάβαμε την συνέχεια του πρωταθλήματος.

fusiongtr
fusiongtr
Είπε και κάτι άλλο όμως.

"Έχουμε φωτογραφίες του γιατρού με κασκόλ του Παναθηναϊκού".

Τώρα αρχίζει το ωραίο.

Sit back and enjoy ...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Τα μεσα του Μαρινακη ηδη γραφουν πως οσο παιχτηκε μπαλα, η διαιτησια ηταν απαραδεκτη.

Η διαιτησια.. Η διαιτησια που ηταν 2 μετρα απο την πιο καθαρη κοκκινη καρτα των τελευταιων 10 χρονων, φαση που κοβει καριερα.. Εκει σιχαθηκα, ειπα κατι δεν παει καλα κ το παρατησα...

Αν διαβασεις σχολια στο ιντερνετ (αθλητικα σαητ, φουμπου κλπ) λες ασ'το.. δε θελω να ξαναδω μπαλα... Μιλαμε φτιαχνονται στρατοι βλακειας κανονικοι, για να υπερασπιζονται τα συμφεροντα του καθε φεουδαρχη. Δεν υπαρχει μπαλα, οσο το μεγαλυτερο ποσοστο καθε ομαδας, θελει νικη με καθε τροπο, για να μαθει ο αλλος που εχει κανει χειροπτερα.

Οποτε αφου η σωστη λυση δε γινεται να υλοποιηθει (βλ. Ιουστινιανος-Θατσερ ?) ας γινεται το παιχνιδι στα δικαστηρια κ τα καναλια

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ο γιατρος ειναι Παναθηναικος, εχει φωτο κ με ΑΕΚ κ θελει να κατεβει για πολιτικος.

Η σωστη ερωτηση ειναι γιατι αλλαξε τη γνωματευση?

Υπηρχε τραυματισμος ή εκανε θεατρο?

Βιντεο θα κυκλοφορησει?

Ο Βαγγελας τι εκανε στο γηπεδο με το που διακοπη το ματς κ μιλαγε με ολους?

fusiongtr
fusiongtr
"ηταν 2 μετρα απο την πιο καθαρη κοκκινη καρτα των τελευταιων 10 χρονων, φαση που κοβει καριερα"

Διαφωνώ Βρασίλη μου.

Για μένα ήταν κίτρινη.

Μπορεί να μην συμφωνούμε αλλά δεν έχει σημασία.

Για μένα ο διαιτητής ήταν κακός γιατί σφύραγε κάθε επαφή.

Όποιος έπεφτε κάτω σφύραγε φάουλ.

Πώς να παιχτεί μπάλα έτσι?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Δε μ'ενδιαφερει η μπαλα Στρατο.

Οπως κ στο μπασκετ που το λατρευω, εκοψα το γηπεδο κ να παρακολουθω, οταν ημασταν στα ντουζενια μας κ σαρωναμε τα παντα. Επειδη εβλεπα καφριλικια στο γηπεδο απο τα κομπλεξ που κουβαλαγαμε απο το ποδοσφαιρο (απο τα ιδια ατομα).

Δεν ειναι δικαιολογια οτι γουσταρουμε ενα αθλημα (αυτο δεν παει σ'εσενα) για να μη βλεπουμε το τι γινεται κ το οτι συμπεριφερομαστε σα ζωα. Η ομαδα να νικαει... Σε ολα τα σπορ απο καθε ομαδα. Ε εμενα δε μου κανει αυτο, σιχαινομαι τον εαυτο μου ετσι κ ας μη συμμετεχω.

Ας κοπουν κωλ0! κ ας πεσουν ολοι οι μεγαλοι 5 κατηγοριες στο επομενο ρουθουνι..

fusiongtr
fusiongtr
Πολύ σωστά τα γράφεις!!!

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Η μπαλίτσα ήταν που ήταν, έγινε απόλυτο τσίρκουλο.

fusiongtr
fusiongtr
Να δεις που στο τέλος όλοι θα βγουν λάδι, και θα την πληρώσει ο γιατρός. :classic_tongue:

Θα τον διαγράψουν και από τον ιατρικό σύλλογο. :classic_biggrin:

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Δηλαδη δεν παιζει να κανουμε διακοπη συμβολαιου στον ΧΟυανκαρ?

...οχι ρε γαμωτο...

fusiongtr
fusiongtr
Βρε Βρασίλη μου, όποιος χτυπάει παίρνει ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές (δες Αϊτόρ και Μάγκνουσον).

Άλλα τρία χρόνια Χουανκάρ βλέπω ...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Eπισης αφου ο Βαγγελας στο Καραϊσκακη κανει ο,τι θελει κ αφου βρεθηκε πανω απο τον παιχτη αμεσως μετα τα γεγονοτα, γιατι δεν του ζητανε να κανει μια επισημη γνωματευση για τον τραυματισμο (κ αν εγινε) κ μας ταλαιπωρουν ολους?

Συν το οτι υπαρχει κ πολυ πιο απλη λυση για να βγει δικαιο δεδικασμενο για το ντερμπυ.

Πιανεις τον Γιοβανοβιτς κ τον ρωτας:

"Θα εκανες αλλαγη να βαλεις τον Χουανκαρ ?"

Ο Ιβαν ειναι ειλικρινης. Αν πει οχι, το ματς ειναι X2

Αν πει ναι, κ μπροστα να ημασταν, θα το χαναμε το ματς οποτε κατοχυρωνεται στον Ολυμπιακο.

Απλα τα πραγματα, εγω πρεπει να τα λεω ολα? ?

Προβολή συνημμένου 39764

fusiongtr
fusiongtr
Ρε εγώ θα σας πω τι έγινε.

Το είχε παίξει στοίχημα ο Χουανκάρ να διακοπεί ο αγώνας στο 2ο ημίχρονο.

Και κλαίνε οι μπουκ από χθες το βράδυ.

Back