Κάτσε ρε Βρασίλη μου, για ποιο κράτος μιλάς?
Αυτό που θα έκλεινε τους συνδέσμους (άλλη π@π@ριά αυτή)?
Εγώ, από την στιγμή που το παλικάρι είναι καλά, το διασκεδάζω αφάνταστα.
Θα ξεκατινιαστούνε πάλι όλοι, θα δίνουνε φούστες και σουτιέν ο ένας στον άλλο, θα πλακώσουνε και οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι που είναι στο payroll, και θα γίνει της π%$νας.
Και κάθε μέρα στα δελτία να σου ο ένας να λέει το κοντό του, να σου ο άλλος το μακρύ του.
Και τα άλλα, τα πρόβατα οι οπαδοί (και των δύο ομάδων), θα τρέχουνε να τσακώνονται ότι τους σφάξανε (όλοι ίδιοι είναι φυσικά, όλων των ομάδων).
Έχω καβάτζα μπύρες (δεν μου πολυαρέσουν τα ποπκόρν) να απολαύσω την συνέχεια της σαπουνόπερας.
Αυτό που θα έκλεινε τους συνδέσμους (άλλη π@π@ριά αυτή)?
Εγώ, από την στιγμή που το παλικάρι είναι καλά, το διασκεδάζω αφάνταστα.
Θα ξεκατινιαστούνε πάλι όλοι, θα δίνουνε φούστες και σουτιέν ο ένας στον άλλο, θα πλακώσουνε και οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι που είναι στο payroll, και θα γίνει της π%$νας.
Και κάθε μέρα στα δελτία να σου ο ένας να λέει το κοντό του, να σου ο άλλος το μακρύ του.
Και τα άλλα, τα πρόβατα οι οπαδοί (και των δύο ομάδων), θα τρέχουνε να τσακώνονται ότι τους σφάξανε (όλοι ίδιοι είναι φυσικά, όλων των ομάδων).
Έχω καβάτζα μπύρες (δεν μου πολυαρέσουν τα ποπκόρν) να απολαύσω την συνέχεια της σαπουνόπερας.
Δεν ξερω απο που να το πιασω.
Αφηνω τους οπαδους στην ακρη, γιατι ειναι ολοι ιδιοι (κοκκινοι, πρασινοι, κιτρινοι, ασπρομαυροι) κ γιατι οσο βρισκουν θα κανουν.
Το κρατος να δω που εκανε βαρυγδουπες δηλωσεις για τη βια, ουτε δυο μηνες πριν..
Τα υπολοιπα δεν τα λεω ακομα μεχρι να δουμε τι θα γινει ?