Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Το μόνο αληθινό πράγμα που υπάρχει στην ζωή Βρασίλη μου, είναι το ψέμα.

Μα αν ψάξεις το ψέμα, θα πέσεις πάνω σε αλήθειες, που δεν μπορούσες να τις δεχτείς γιατί ήταν ψεύτικες.

Όλοι οι δρόμοι είναι καλοί και σωστοί, αλλά ο δικός σου δρόμος είναι ένας.

Αυτός που έχει καρδιά για σένα.

Δεν έχει σημασία ποιος είναι.

Είναι ο δικός σου δρόμος.

Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους, όταν ούτε οι ίδιοι δεν το θέλουν.

Τι νόημα έχει να πεις σε ένα παιδί που παίζει με συναρμολογούμενα αυτοκινητάκια, να μπει σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο?

Δεν θα το καταλάβει, και πάντα το συναρμολογούμενο θα του φαίνεται αληθινό, και όχι το πραγματικό αυτοκίνητο.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν σε κάποιους έχουν βάλει στο μυαλό ότι η τελεκάστερ είναι πραγματική κιθάρα και όχι συναρμολογούμενο μαδέρι που θέλει να γίνει Les Paul.

Μπορείς μόνο να διαχωρίσεις την θέση σου και να αντισταθείς σ' αυτό τον ορυμαγδό παραποίησης της πραγματικότητας.

"Όταν τελειώσουν οι τελεκάστερ από τα Γερμανικά ράφια, σε 10 φεγγάρια, το μεγάλο πνεύμα θα δώσει το τελευταίο σύνθημα στον νεκρό βούβαλο."

Παλιά Ινδιάνικη παροιμία.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Οταν δεις μονο τελε απο καινουργιες αγορες στη κεντρικη σελιδα κ δεν εχεις ιντερνετ Στρατο, να τα θυμασαι καλα τα λογια που ειπες...

fusiongtr
fusiongtr
Όταν θα βλέπεις μόνο τέλε στις αγγελίες Βρασίλη μου, θα πλησιάζει η κρίσιμη ώρα της λύτρωσης.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Live and let live...

Η πρακτική συμβουλή την ημέρας: Στράτο, πάρε ένα ρουτεράκι 3G/4G/5G να έχεις το κεφάλι σου ησυχο...είναι η εποχή που όποιος έχει τζάκι κάνει την καβάτζα του σε ξυλεία assούμε...

Ξέρεις...μαδέρια, ντιβανοκασέλες, μπουφέδες, υπολείμματα απο βάρκες, τριήρεις κοκ.

Nestoras
Nestoras
Το Heartbreaker μήπως το έπαιζε με τέλε ο Jimης;

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ

Sure, sure, sure, sure...?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
fusiongtr
fusiongtr
Μα τα χίλια ελάφια χωρίς κέρατα.

Πάλι διακοπές και στο σταθερό και στο internet.

Πάλι δήλωσα βλάβη.

Μαμώ τις τελεκάστερ μου μέσα μαμώ.

Back