Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Υπάρχει και άλλος τρόπος να μην γράφω, δεν είναι ανάγκη να πέσει τόσος κόσμος στον κουβά.

Αποχωρώ ασούμε.

Nestoras
Nestoras
Ας πάω να παίξω τη τέλε μου. 

C
cigaret13
 Από ενημερωμένες και αξιόπιστες πηγές η λύση στο πρόβλημα σου Στράτε είναι μία....,

πάρε σούμπιτο μια Τελέ, έστω και φθηνή, για να ξενοιάσεις. Τέλος οι διακοπές στα νέτια, τέλος στα όποια άλλα σου προβλήματα και να είσαι σίγουρος ότι ο γάμος σου με εύμορφη πλούσια κορασίδα πλέον θα είναι πολύ κοντά!!

fusiongtr
fusiongtr
"να είσαι σίγουρος ότι ο γάμος σου με εύμορφη πλούσια κορασίδα πλέον θα είναι πολύ κοντά"

Ρε συ Φωτάρα .... λες γι' αυτό να έχουνε ξεσκιστεί όλοι εδώ μέσα να παίρνουν τέλε?

Τι λες κι εσύ Νέστορα σαν πιο ειδικός?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Αν παρει τελε ο Στρατος, να παρει αΦΤο το μπαντλ που ειναι τελε κ ενα ταχυδρομικο περιστερι μαζι γιατι αλλιως επικοινωνια γιοκ...

fusiongtr
fusiongtr
Μόνο για τους θερινούς μήνες.

Τον Χειμώνα θα μπορώ να στέλνω μηνύματα καπνού.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Φανταζομαι τη φωτια με τι θα την αναψεις....

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Δεν ειναι μονο η αποκτηση τελεβραστερ Στρατο, είναι και η ποσοτητα και η συχνοτητα αυτών.

Χρειαζόμαστε ένα συμπαντικό τελεσβουρα purchase load balancer, assούμε...

Με την συχνότητα που αγοράζουν τα τελεgarbage εδω περα μεσα, δεν υπαρχει αλλη λύση...

Κρίμα πάντως, όλες στον βυθό της θαλασσας θα καταλήξουν στο τέλος, αντι-οικολογικες αγορές που θα τις "πληρώνουν" τα παιδια τους, τα εγγόνια τους, μην πω και τα τρισεγγονα τους...

Ασε που όταν καταλάβουν τι μαδέρια αγόρασαν και πάνε και τις φουντάρουν όλοι μαζί, θα ανέβει η σταθμή του νερου δύο τρία μέτρα και μετά θα κλαιγόμαστε για την κλιματική κρίση...

ΥΓ: Βρα, πάρτην τουλάχιστον κατευθείαν μπλέ, να ταιριάζει και με τον βυθό assούμε...ΦΑΚΙΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!?

fusiongtr
fusiongtr
Εμ το είπα εγώ Νίκο μου, το προέβλεψα.

"Θα αδειάσουν τα Γερμανικά ράφια από τελεκάστερ όταν πάρει ο Νέστορας μια".

Γέροντας ΦΑΣΙΟΝ από το "Περί τελεκάστερ και άλλων δαιμονίων" του 1832.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Freedom 

ατσε ματς κουκλιτσε μου που θα παρω μπλε τελεβραστερ.

Εχουν να αγοραστουν 7-10 κιθαρες πρωτα στη λιστα πριν παρω θινλαην.

Οταν μαθεις πως εχω πλεον μπικικινια κ αφου εχω ανοιξει 7-10 θρεντ πρωτα με τι κιθαρα αγορασα (οταν εχω δηλαδη μονο 30 κιθαρες λιγοτερες απο τον @gkourmoul1) κ οταν δεις υποπτη αλλαγη στη συμπεριφορα μου, τοτε να περιμενεις να γινει η συμφορα ?

fusiongtr
fusiongtr
Για πάμε λοιπόν να δούμε αυτές τις 7-10 κιθάρες.

- 335

- superstrat

- PRS

- Strandberg (ή κάτι σχετικό)

- Kiesel

- Ακουστική

- Suhr

Επιλαχούσες

- gypsy oval hole

- Vigier

Πόσες έπιασα?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
2-3 στρατ (ειναι κομπλικεητιντ ?)

335

2 superstrat (μια 7χορδη κ μια μονιμα σε υφεση)

PRS 

Holdsworth (αν θα ειναι Carvin fatboy με χεντστοκ ή Kiesel headless δεν το εχω αποφασισει ακομα)

Αυτες ειναι οι σιγουρες (σημερα, σε κανα μηνα μπορει να ειναι ελαφρως αλλιωτικη η λιστα... αλλα με το ιδιο νοημα)?

Απο ακουστικες που δεν τις βαζω στη λιστα εχουμε μια dreadnaught (καλη), μια ΟΟΟ (ευτυχως η αγαπημενη μου βρισκεται e-bay με λιγοτερα απο 200 κ μια τσιγγανουλα. Αααα κ μια (γ)κοντην ηλεκτροκλασσικη

Οποτεμονο στη Στραντμπεργκ επεσες εξω 

Η Σουρ στρατ ειναι κ η vigier, εεε αν εχω λεφτα μπολικα καποια στιγμη μια Vigier τη θελω ?.

Κοινως 7-8 ηλεκτρικες σιγουρα πριν την τελε κ 4 ακουστικες παλι σιγουρα.

Κ τα λεφτα φτανουν μονο να παραγγειλω σουβλακια αυτην τη στιγμη. Ευτυχως εχω βρει ενα πολυ δυνατο σουβλατζιδικο τον τελευταιο μηνα, οποτε το ξεπερναω ευκολα το οτι δεν με φτανουν για κιθαρες

Nestoras
Nestoras
Αύριο πάντως στο Lazy θα παίξω με Fender ...

fusiongtr
fusiongtr
Για πες και μοδέλο ...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πας γυρευοντας...

fusiongtr
fusiongtr
Μπα ... με Strat θα παίξει.

Με την άλλη ... ντρέπεται να εμφανιστεί.

fusiongtr
fusiongtr
"Κ τα λεφτα φτανουν μονο να παραγγειλω σουβλακια αυτην τη στιγμη"

Μια χαρά είσαι.

Εδώ ο cos_dr πεινάει.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις χρήματα;

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πάντως έχω σκεφτεί μια πατέντα 

Ένα σουβλατζίδικο/πιτσαρία/μπεργκεραδικο, που να λέγεται Thomman...

Ειδικά για μουσικούς. 

Να βγάλουνεωτο άχτι τους.

Κάτσε να μπω στο Τομαν να παραγγείλω τίποτα....

sultan of string
sultan of string
για σένα ρε Στράτε....

ΔΕΝ παίρνω άλλη....

Back