Noiz Forum

A
Ali Barout
Ρε σεις φωνάχτε τον Λεφτεριά που έχει φύσμα να καθαρίσει. Ωρε @Freedom ΘΘΘΘΡΡΡΡΙΙΙ ΝΤΤΤΟΟΟΟΟΜ!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Να τους στειλουμε ενα ωραιο μεηλ, πως μελος του fund μας εχει ηδη δυο κανονικες Παρκερ, να μας κανουν μια εξυπηρετηση κ να κατεβασουν την τιμη απο 44290 σε 44200 να ειναι πιο στρογγυλο

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Οχι 44100 γιατι ειναι για τσιπηδες που δεν εχουν χωρο στο σκληρο ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εν τω μεταξυ, εψαξα λιγο γρηγορα μηπως βρω καμμια ακομα κ δεν υπαρχει τιποτα...

Αρα μιλαμε για ευκαιρια, πρεπει να το επισπευσουμε

odis13
odis13
Πλακα πλακα απο την πρωτη φορα που ειδα τις archtop του και μου επεσε το σαγονι (πρεπει να ηταν πριν απο καμια 5ετια?), αυτη ειναι η πρωτη φορα που βλεπω μια για πουλημα. Και ειχα ψαξει αρκετες φορες κατα καιρους μηπως και υπηρχε καμια για πουλημα γιατι ειχα περιεργεια για την τιμη, που ειχα ακουσει οτι ηταν καπου στις 35-40 χιλιαδες. 

Και αντε, εμεις κανουμε window shopping - αλλα να εισαι αρρωστακι και ζαμπλουτος να μη ξερεις τι εχεις και να σε εχει φαει η φαγουρα χρονια να παρεις μια και να μη βρισκεις? Ε μη σου τυχει ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
ΤΟ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΕΕΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΕΕΕΥΕΕΕΕΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

Εγώ οχι...

Μετά τιμής, ο γνήσιος, πιούρ αντιφλουέτζας της γειτονιά σας... ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@odis13 αδερφέ μην μιλάς για window/door shopping γιατι εδωσα προκαταβολή για τα κουφώματα και εβαλα και 2 γραμματια...το αριστερο και το δεξί νεφρό του Κρασίδα assούμε...

Μετά σου λέει οτι το window shopping είναι τσαμπέ...

A
Ali Barout
"εδωσα προκαταβολή για τα κουφώματα"

[SIZE=14.3px]@Freedom Α εσύ το έχεις ρίξει στη ντολτσεβίτα assούμε![/SIZE]

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ε καλά θα κάνω τότε που θα σου πάρω το fm9 βρε υπόγειε!

Κ επειδή το ένα νεφρό το ήθελα να το δώσω για την αρτστοπ, θα σου πάρω κ τη μια Πάρκερ. Δεν είναι ατστοπ η δικιάς κ δε με βλέπω να πηγαίνω μακριά με μηδέν νεφρά βέβαια....

A
Ali Barout
"με μηδέν νεφρά βέβαια...."

Βασίλη το ξέρεις ότι έχουν βγάλει νεφρό modeling, έτσι;

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Χαρντγουερ ή σοφτγουερ?

A
Ali Barout
Χάρντγουερ, για να μη λαγκάρεις.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Κρίμα κ ήθελα να δω το ντέμο για κάνα μήνα πρώτα

Τεσπα... είναι εύκολο στην τοποθέτηση; εννοώ το βανιεις κ μόνος ή θες τεχνικό;

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@Ali Barout το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί assούμε...

Προβολή συνημμένου 39370

Μουσική με ξύστρες, κρουστικά δραπανοκατσάβιδα, κομπρεσέρ και τους γειτονες να βαράνε τα κεφάλια τους στον τοιχο...μουσική πανδεσία...

Ασχετο, πριν απο λίγο με πηρε ο ηλεκτρολογος μου...μπορείς να φανταστείς πως είναι δυνατον να ακους κάποιον να τραβάει τα μαλλιά του με αυτά που ειδε όταν ανοιξε το καπάκι του κουτιού του κουδουνιου?

Δεν μαμιέται, θα τρυπησουμε κανα 2, 3 5, τοιχους και το κουδουνι θα παίζει το Jupiter του Coltrane assουμε που είναι και απο τα αγαπημένα μου.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
"Ε καλά θα κάνω τότε που θα σου πάρω το fm9 βρε υπόγειε!

Κ επειδή το ένα νεφρό το ήθελα να το δώσω για την αρτστοπ, θα σου πάρω κ τη μια Πάρκερ. Δεν είναι ατστοπ η δικιάς κ δε με βλέπω να πηγαίνω μακριά με μηδέν νεφρά βέβαια...."

Με ένα νεφρό, παρε ζάντα και βολέψου που έλεγε και ο συγχωρεμένος, οχι αρτστοπ από τις χερουκλες του Κεν Πάρκερ...

...audacious Θρασίδα. ?
σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Freedom αυτός στη φωτό είναι ο μάστορας που φωναξες για τα μερεμετια; μεγάλη μορφή φαίνεται..

@odis13

Αν δεν γυρίσεις να μας τραβήξεις τα λουριά, θα στο κάνουμε ακόμα χειρότερο το στάτους σου...

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Α και προσοχη με τα μοντελιν νεφρα...software θα θελει updates, hardware θα θελει firmwares.

Και ξέρεις ποιο είναι το αγαπημένο μέρος των ειδικών για τοποθετηση USB interface, ετσΕ?

(ξέρεις, αμ ξερεις)

A
Ali Barout
"να ακους κάποιον να τραβάει τα μαλλιά του με αυτά που ειδε όταν ανοιξε το καπάκι του κουτιού του κουδουνιου?"

Πωωωω μη μου λες τέτοια τώρα και με αναστατώñεις! Όλα τα καλώδια μαύρα, να μην ξέρεις πού πάει τι, άπειρες κοτσίδες με μονωτική του '93 και γείωση απάνω στο κουτί; Γουστάρω ανωμαllιες αχαllίνωτων μαστόρων!?

[SIZE=14.3px]Ψυχραιμία και καλορίζικο.[/SIZE]

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27 δεν εχω προχειρη φωτο αλλά εχω gif απο τον ταραμά που τα έκανε ταναπού με τα καλώδια, ποιος ξέρει ποσο καιρό πριν...

Προβολή συνημμένου 39371

@Ali Barout να είσαι καλά αδερφέ...α περιττο να πώ οτι προφανως το διαμερισμα ΔΕΝ είχε γειωση και εννοείται οτι ο πρώτος μαστορας που αμόλυσα μέσα ήταν ο ηλεκτρολόγος (δικός μου ανθρωπος, ο μόνος που εμπιστευομαι για τα ηλεκτρολογικά) . Εχουμε γειωση πλεον, βεβαια ο ηλεκτρολογος απο τότε που ανέλαβε (Ιουλιο) εχει ξεκινησει τις επισκέψεις σε ψυχιατρο, ψυχολογο και μια φορά την εβδομαδα πηγαίνει σε ιαματικά λουτρά. Μια φορά τον μηνα σε σπά.

Back