Noiz Forum

Nekkon
Nekkon
Με τον 60άρη να είναι αρκετά δυνατός, άνετα έπαιζες με ντράμερ

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Τι απεγιναν... Αχ...

Τιμιοτατα... Ουσιαστικα ενας ενισχυτης στημενος για να παιρνεις ηχους sansamp gt-2(η κλασσικ οπως το δει κανεις)

Σουπερ λυση κ για προβα κ για σπιτι

Νομιζω μονο μεταχειρισμενα τα βρισκεις

Η Σανσαμπ ως μικρη εταιρεια αλλης εποχης εχει προβλημα κ στο μαρκετινγκ κ στο σχεδιασμο προιοντων με "μοντερνο" appeal. Κ ειναι κριμα γιατι στον ηχο ειναι η πρωτη που το βρηκε (σε αυτην την κατευθυνση)

odis13
odis13
Αν θυμαμαι καλα αυτοι ηταν ενα Sans-amp παντρεμενο με τις αυτο-ενισχυομενες καμπινες τους, ωραιοτατα μηχανηματα!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27 αμ δεν βρίσκεις Μπίλ...θα ήθελα πολύ έναν 10άρη για το σπίτι για backup αλλά δεν...Ελλάδα τουλάχιστον όχι...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Τον τριανταρη ειχα πετυχει αρκετες φορες πριν χρονια (οταν δεν τον εψαχνα), κ υστερα αυτος (εγω) εψαχνα, αλλα αυτοι εξαφανιστηκαν. Κ εκτοτε αγνοουνται. Αυτο ακριβως τιποτε αλλο

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Δεν υπάρχει λέπι Μπίλ, και ο 30αρης θα μου έπεφτε πολύς για το σπίτι...φακ ιτ...

Επρεπε να περάσουν 700 χρόνια για να μετανιώσω που πούλησα τον πρώτο μου ενισχυτή, έναν Marshall Lead 12, 1989-1990...μου ξύνιζε τότε γιατι γουσταρα μεταλλιες, τώρα θα τον έλιωνα στα καθαρά (σε περίπτωση που το μοντελερ ήταν αλλού)

Nestoras
Nestoras
Έχει έναν ο συμπαίκτης μου. Μ’ αυτόν προβάρει. Επειδή είμαστε κοντά αν θες έλα όταν κάνουμε πρόβα να τον παίξεις*

*Τον ενισχυτή. 

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Μην πας φρρρρ

Δεν υπαρχει τρεηντμαρκ

Να σου βαλει με τα ζορια την τελε στα χερια θελει

Nestoras
Nestoras
Μέχρι να πάει η τέλε για πρόβες θα περάσει καιρός. 

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εγω λεω καλυτερα να την παιρνεις τωρα κ ας μη νιωθεις ανετα στα χερια ακομα

Μετα ερχεται χειμωνας κ....ποτε δεν ξερεις ?

Ποιον εχει τον 30ρη ή τον 60ρη?

Nestoras
Nestoras
Θα σε γελάσω. Μάλλον τον 60αρη. 

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@Nestoras Να είσαι καλά Nes, αφου τον έχω παίξει βρε, μου άρεσε, είχα ξετρελάθεί τότε θυμάμαι. Να πάρω έναν 10αρη αν βρω θελω για μπακαπ.

*τον ενισχυτή? Ε τώρα με ξενέρωσες assουμε...νομιζα οτι η σχέση μάς είχε ανέβει 2-3 λεβελς ?

Nestoras
Nestoras
Χαχα, έλα και πράξε κατά το δοκούν. 

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27 Μη φοβού τέκνον μου, με το που μπει ο Φρηντομάρας ο Τελεφάγος σε χώρο με τέτοια κουτσουρα, βγάζουν πουδάρια και τρέχουν assούμε...

Προβολή συνημμένου 38937

Αλλιώς ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ στον νεκ μαγνητη. ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Δεν είναι ετοιμος για πρόβες με το μαδέρι Vra.

Εκκρεμει το καρώ πουκάμισο, γιλεκακι δερμάτινο, σπιρουνάκια και μποτες μυτερές assούμε και το καπέλο, μην ξεχνάμε το καπέλο...αλλιώς δεν θα εχει twang assούμε. ?

Nestoras
Nestoras
Να σου πω τη γνώμη μου. Τον ενισχυτή τον έχω απέναντι και τον ακούω φάτσα κάρτα. Παίζει πολύ καλά στα καθαρά, ακούει ωραία το keyboard sim pedals, αλλά στα od βγάζει  μια περίεργη φαζίλα που κάνει μόνο για Stooges tribute band. 

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Ελα, Nes, πέστα όλα στον θείο Freedom...ΜΕ ΤΗΝ LP ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ*?

Γιατί είναι και βαρύ οργανο και λόγω υπερβολικής βαρύτητας παραμορφώνει τον χωρόχρονο assούμε, μην κατηγορουμε τον ενισχυτάκο...εδώ μιλάμε για κοσμικό φαζοντιστορσιον ?

Αυτο ειναι το θέμα Nes, τα καθαρά με ενδιαφέρουν. Τότε τον είχα ακουσει και δοκιμάσει με την τότε στρατ μου (ο 10άρης ηταν).

Αν είχα χρηματα για πέταμα θα επαιρνα έναν DV Little Jazz...αν έβρισκα καναν Lead 12 σε λογική τιμη (σίγουρα όχι 200, 300 και δεν ξερω και εγω ποσα ζητάνε) επίσης μπορεί να τον τσίμπαγα instead. Θυμάμαι όμως οτι ο trademarkάκος ήταν και πολυ ευέλικτος για αυτό που ήταν.

*ΟΧΙ τον ενισχυτή ?

Back