Noiz Forum

ECC803s
ECC803s
Αλή Μπαρούτ μπαρούτιασε με αν κάνω λάθος ή αν προτρέχω, αλλά νομίζω ότι θίγεις μία μόνο από τις πάμπολλες ενδείξεις ότι οι άνθρωποι σήμερα δεν έχουν ιδέα τί λένε και γιατί σε κάμποσες περιπτώσεις. [SIZE=15.4px]Εν τάχει και ενδεικτικά:[/SIZE]

(όπως είπες κι εσύ) Καλή όρεξη - έχουμε φάει και το τραπεζομάντηλο μαντάμ

Καλή απόλαυση - ευχές για κάποια κίνηση από Mortal Kombat στο φιόγκο σερβιτόρο και τον κούφιο νεολογισμό που του επέβαλε κάποιος φιόγκος γραφειάτος που δεν έχει πιάσει δίσκο ούτε στο Metropolis

Στην υγειά σας (για καφέ) - δε λεγόταν ποτέ καθότι κέρασμα κηδειών και μνημοσύνων αλλά πολλά ζητάω, είμαστε στον 21ο αιώνα

Χρόνια Πολλά (τη Μεγάλη Εβδομάδα) - τί γιορτάζεις ακριβώς ρε κρετίνε;

Καλό Φθινόπωρο - ε ναι, μη πεις χειμώνα, ας κερδίσουμε λίγο χρόνο από τις δριμύτατες χιονοπτώσεις εδώ στο Αρχανγκέλσκ

Αυτές είναι οι αποψης. Σίγουρα είναι κι άλλα αλλά θα τα θυμηθώ αφού υποχωρήσει η πίεση ?

A
Ali Barout
Καλή απόλαυση - ευχές για κάποια κίνηση από Mortal Kombat στο φιόγκο σερβιτόρο και τον κούφιο νεολογισμό που του επέβαλε κάποιος φιόγκος γραφειάτος που δεν έχει πιάσει δίσκο ούτε στο Metropolis

[SIZE=14.3px]@ECC803s, πωωω ναι, αυτό πάει κόντρα τον "Καλόν παράδεισο"΄.[/SIZE]

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Θελουμε ετοιμο το λικ Γιωργη. Κ Το μονο λικ που εχουμε ετοιμο για τετοιες περιπτωσεις κ το ξερουμε απ'ολες τις τονικοτητες κ το βαζουμε κ στην αρση κ ειναι πανευκολο ειναι το καλη ορεξη. 

Μου ετυχε προσφατα οπως ακριβως το περιγραφεις 

Ξεκιναω να λεω: "Καλ...."

Κ κολλαει το μυαλο. Τι να πω? Καλοφαγωτο? Αυτο σκεφτηκα να πω κ οσο σκεφτομουνα το οτι δεν το εχω "ξανακουσει" συνειδητοποειω πως κραταω το λαμδα 1,72 δευτερολεπτα οποτε πεταω ενα ''καλλλλλλλλλλλλλλλ......λη ορεξη" κ φευγω γρηγορα

A
Ali Barout
Έπρεπε να το βάλεις ανάποδα: "τρως καλλλλλλλλλλλλλλάααα...[χαρακτηρισμός]"

Κι εμένα μου φεύγουν, μη νομίζεις. Αυτό που μου φεύγει πιο συχνά κι εκνευρίζομαι μόνος μου είναι το καλημέρα σας. Σα να λέμε "η κοκακόλα σας". Όχι, καλή σας ημέρα είναι το σωστό, γιατί η καλημέρα δεν είναι καλησπέρα, καληνότσες, είναι δύο λέξεις. 

Από κάτι τέτοια ξεκινάμε και στο τέλος δεν παίζουμε ούτε από κλίμακες ούτε από ακκόρντα, ψάχνουμε τον "ήχο".??

Jazzjoker
Jazzjoker
Το "καλή απόλαυση" είναι και πλεονασμός καθώς δεν υπάρχει κακή απόλαυση.

Αλλά εκεί που μου ανεβαίνει η πίεση κανονικά είναι στον καλό παράδεισο. Όπου η ευχή δηλαδή εμπεριέχει τις εξής παραδοχές: 1. Υπάρχει παράδεισος 2. Εκεί θα πάει. 3. 1+2+ Επειδή υπάρχει περίπτωση να περάσει κανείς άσχημα στον παράδεισο, εύχομαι να περάσει καλά.

Είναι ευχή που αξίζει τον κόπο να αναστηθεί κανείς μόνο και μόνο για να ρίξει μερικές μάπες και μετά να ξαναπεθάνει.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΨΥΧΟΥΛΙΝΙΑ ΜΟΥ!!!!

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
«"Καλή όρεξη" - Ευχή ή πασσιβαγκρέσσιβνεςς;»

Topic/ ερώτημα για σκετς Monty Python.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Καλη ορεξη. Αυτη η μαστιγα του 21 αιωνα..

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Αλί...

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!!! ?

Μπαρούτη, σε πάω γιατί είσαι πολύ παρτίκιουλας assoύμε (εκ του particular βεβαίως-βεβαίως). ?

fusiongtr
fusiongtr
Βασίλης Αυλωνίτης με το ένα χέρι ανάποδα στην μέση του.

"Φάτε ρε, φάτε να σκάσ' τε, φάτε."

Καλημέρα (μία λέξη).

Το "καλή χώνεψη" υποδηλώνει το εξής ...

Έτσι που τρως σαν μοσχάρι, σε βλέπω στα επείγοντα.

Το κανονικό είναι "καλοφάγωτα".

Τα καλλίτερα είναι ...

"Καλή τύχη"

"Καλή επιτυχία"

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Το "καλή τυχη" τι υπονοεί? Καλή τυχη με τα βατράχια και τα ζαντολάστιχα που τρώς assούμε?

Το "καλή επιτυχία" επίσης? Καλή επιτυχία στην τουαλέτα με τα σαπάκια που τρώς assούμε?

???

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Οτι αν εχεις τυχη ή επιτυχια το να ευχεσαι καλη μπροστα ειναι υπερβολη

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
[Λε καφγγγγγ mode ON]

Αν εχεις τυχή, επιτυχία είναι να βγεί με έναν πόνο assούμε, μονοκόματα, monoblock, μενιρ κοκ...

[Λε καφγγγγγ mode OFF]

Τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές και πράσινες κιθάρες assούμε...

Back