Noiz Forum

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εδώ ρίχνει πολύ αλλά πιο ανθρωπινα

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Και εδώ ανθρωπινα, ξεκιναει, σταματαει, ξεκινάει, σταματάει, ριχνει πολυ, ριχνει λιγοτερο...εδω τουλάχιστον δεν βλεπω κάποιο ιδιαιτερο προβλημα.

Βεβαια χθες το πρωι που γυριζα απο Περιστέρι σε κάποια σημεια τα είδα όλα, "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;" κατάσταση assούμε...και στην Λιοσίων καποια φανάρια δεν δουλευαν οπότε ήταν ο θανατος σου η ζωή μου.

Τα UPS πετάριζαν όλη μέρα, πάρα πολλες μικροδιακοπές.

Λογω καιρού αναβληθηκε και ο ερχομός του νέου (4ποδου) μέλους της οικογένειας και μάλλον δεν θα έρθει ούτε και σήμερα λογω καιρού.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Α, έχεις 121 mm κερδίζεις. Εδώ μείναμε στα 79 mm- όχι βέβαια ότι δεν έγινε χαμούλης. Υπομονή, σήμερα και τέλος μέχρι το επόμενο φυσικά.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Freedom τι νεο μελος διαβαζω?

Μιλα ορε!!!!!!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Τι να πω βρε Μπίλι, περιμένω τον Τζίνο, 3ων μηνών, από τα ψυχάκια που σώνουν (συνεχεια!) τα παιδια της φιλοζωικής της Πετρούπολης. Τον βρήκαν να περιφέρεται μόνος του (!!!) ελαχιστες μερες πριν ξεκινησουν οι φωτιές.

Ενα πλασματάκι τόσο δα, μου θυμίζει τον Μπάμπι.

Επειδή πηγαίνουν στα βουνά και ταίζουν, κανουν θεραπείες κοκ και σώνουν ψυχακια, την μάνα του την ήξεραν, την ειχαν και φωτογραφια. Η μάνα του αγνοειται.

Μια ζωή την έχουμε, αν περιμένω να γινω "καλα", ας το.

Ψυχάκι ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!!

Όλα είναι έτοιμα εδώ (εκτός απο το φακντ απ σώμα μου, αλλα δικο μου θέμα εδώ), ταυτότητα του εκτυπωσα (οπως κανω ΠΑΝΤΑ ακόμα και οταν φιλοξενω για λιγες ημερες) με τα στοιχεια μας, παιχνιδακια, πανες, σαμαράκι έχω απο ψυχακι που ειχα φιλοξενησει (Julius K9 ετσι?). Και φυσικά, επειδή ξέρω οτι δεν εχει κανένα προβλημα στο αυτοκινητο, και όπου πάω θα είναι μαζί μου, ήδη αγοράστηκε και στηθηκε καθισματάκι για να τον εχω στην θεση του συνοδηγου...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με ζώνες ασφαλειας, δεν παίζω με αυτά τα πράγματα...

ΡΙξε μια γερή αγκαλιά στην τρελλιάρα σου και στην μητέρα της Μπιλ.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Μπραβο ρε φρρρρρρ!!!

Αντε με το καλο να ερθει

Τωρα δε τη γλιτωνεις θα σου ερθω σιγουρα επισκεψη!!!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Να εισαι καλα!

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑ, σε βλέπω περισσοτερο να ασχολείσαι με την σφουγγαριστρα παρά με το gear... ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Προβολή συνημμένου 38430

Εδώ κοιτα...

Αν ακόμα και εγώ που ΔΕΝ είμαι για κουτάβια (btw, ειχαμε παει πρωτιστως να δούμε και έναν παππου που επισης εσωσαν στις φωτιές) αλλά για ηλικιωμένα ψυχάκια, λύγισα με το που τον είδα (μου αρεσε και πολύ ο χαρακτήρας του), αστα βράστα...

Φυσικά ο Τζίνο θα γαλουχηθεί με τις πιο υψηλές αξίες, Parker (τις οποιες θα τις έχω στο ταβάνι)μ Fractal (το οποιο θα το εντοιχίσω και με κάγκελα μπροστά) και άααααντε...και 10-38...

ΥΓ: και επειδή την ευθύνη για ψυχακια την παιρνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ο Τζινο δεν είναι μέρος του bucket list...ότι και να γίνει, υπάρχει backup ατομο απόλυτης εμπιστοσύνης που θα αναλάβει αν ή όποτε χρειαστεί.

fusiongtr
fusiongtr
Μπράβο βρε Νίκο, μπράβο.

Συγχαρητήρια για την υπευθυνότητά σου.

Καλώς να το δεχτείς το νέο μέλος.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Κουκλος ο Τζινο, καλως να ερθει να σου παρει τα μυαλα

(Δεν υπονοω πως τωρα εχεις μυαλο μην παρεξηγηθεις ?)

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@fusiongtr Στρατο, ειδικα με ασφαλεια και οτι εχει με ευζωϊα ψυχακιων, δεν υπαρχει συμβιβασμος.

Ελπίζω όλα να πανε καλά και να μην καταρρεύσει το σώμα μου...να τον έχω εδώ μαζί μου.

fusiongtr
fusiongtr
Έννοια σου, και δεν θα αφήσει αυτός το σώμα σου να καταρρεύσει.

Θα κρατάει ζωντανή την φλόγα στην ψυχή σου.

Αλλά αυτά τα ξέρεις ήδη.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Να είσαι καλά Στράτο.

Πάμε πισω στο θέμα μας, πως είστε στο Πόρτο Ραφτη?

Βλέπω tv (βασικά ακούω, δεν βλέπω) και έχω ανατριχιάσει με το τι έχει γινει σε όλη την Ελλάδα...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Θα σου ελεγα πως ολα θα πανε καλα, αλλα πιστευω πως θα εχουμε ή εξωγηινους ή Σαντορινη τα επομενα δυο χρονακια με τον αλλο στο κεφαλι οποτε δε μπορω

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27 Εξωγήινοι???

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ VV, αντε γιατί έχω καλέσει αστρογαλαξιακό Uber για Σείριο από το 1974 και ακόμα το περιμένω...

Δεν θα δώσω θετικό feedback, το λέω από τωρα...

Back