Noiz Forum

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Με το που είδα πως ο Φρηντ(ο)μαν έκανε δημοσίευση, λέω θα μπω μέσα κ χωρίς να δω καν τι είναι, θα του βάλω από κάτω μια φωτό από τελε. Μπλοντ όμως να βγάΖει μάτι. Αλλά μετά κάτι η ζέστη, κάτι το ωραίο άρθρο λέω άσε καλύτερα . 

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Άσε που όπως είδες σου βρήκα κ φοβερό νικνεημ. Με παιδεψε λίγο, είχα αποτυχημένες απόπειρες, αλλά το ηβρα! Φρηντ(ο)μαν. Μη μου πεις πως δε σαρεει κ δεν εκτιμάς τον Μαρτυ. Μετά θα τη χρειάζεσαι την τελε σου?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Βρά, Βρά, Βρά και Παρασκευά, Θα σου πω ένα πράμα...

Αρων τα Τελεμπρίκια σου και περιπατει ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Σήμερα μου έπεσε το ρεύμα για δύο ώρες. Φαντάζεσαι να είχα Πάρκερ? Ούτε ανπλαγντ θα έπαιζα, θα παρακαλαγα να μη θέλει φορμάτ μετά ή ακόμα χειρότερα να μην έχει καει καμμία κάρτα γραφικών....

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Αυτα τα λες αλλά το ρίχνεις το τραγουδάκι σου:

"Πααααρκεεερ πάααρκεεεερ τον καημοόοοοο μου, τοοοον μετράω και πονώωωωωω

Κ'είιιιιναι το παραπονοοοοοοο μου, πως θα πάααααρω μιάααα και'γωωωωωωωωωω

Πωωωωως θα πάααααρωωω μιάαααα και'γωωωωωωω"

(σόλο σαντούρι, δισολία κανονάκι, αφθονο καρτουτσο, και μπριζόλες που ψήνονται σε κάρβουνα από Τελεκεφτέδες) ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Τι ενορχήστρωση είναι αυτή μετά τους στίχοι?!? Σαν να την άκουγα ένα πραμα 

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Το καρτουτσο είναι μην ανησυχείς. Και επειδή είσαι ξήγας και σε πάω, θα σου βάλω ένα κουίζ.

Προβολή συνημμένου 37108

Ένα απο τα δύο αντικείμενα που δεσπόζουν είναι ψηφιακό και ένα αναλογικό (το παπουτσι ειναι υβριδικό solid state με λάμπα KT88 στα 5V, μην κουραζεσαι αδικα, για τα άλλα δύο μιλάμε τωρα).

Βρες ποιό είναι ποιό και κέρδισε το στραβό μολύβι με το οποίο σχεδίασε ο Leo την πρώτη Τελεφρίκη. ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Το ψηφιακό είναι η Πάρκερ τα έχουμε πει ?

Πάντως η άλλη η μπλε η ψηφιακιά που έχεις είναι πολύ πιο όμορφη.

Κ τα αυτοκόλλητα λυκακια τα σπάνε.

Οι ενισχυτές που βλέπω πάντως είναι αρκετά παραδοσιακοί. Απορώ γιατί χαλάς το σήμα με εμιουλεησο κιθάρας ..

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Συγχαρητηρια χάσατε...το αντικειμενο δεξια είναι αναλογικό, το αντικείμενο αριστερά είναι ψηφιακό (και με bluetooth παρακαλώ, go figure, right?). ?

Δεν πειράζει Βρά, ίσως την επόμενη φορα...κάτσε να καθαρίσω λίγο τα αυτιά μου τωρα με το Τελεμολύβι... ?

Τα λυκάκια είναι η Ηρώ μου, όργανο δικό μου χωρίς την Ηρώ να κάνει howl, δεν υφίσταται...από που νομίζεις οτι βγαίνει ο ηχος, απο τα δάχτυλα μου (μπεχεχεχε, last year).

Ολες ομορφές ειναι βρε απλά δεν τις κοιτάω, οργανα που δεν παίζω είναι κρυμμενα (σε σκληρές θηκες, σε βάσεις και απο πάνω σεντόνια κοκ). Από την άλλη, οργανα που παίζω, δεν τα κοιτάω,  οπότε δεν εχει σημασία πως φαίνονται...

Το ήξερα βρε κιαρατά οτι θα έπεφτε το μάτι σου το μυστήριο στα αρχαϊκα μπουρδ... εεε, ενισχυτακια που είναι στην χωματερή, πίσω... ?

DISCLAIMER: δεν ειναι δικός μου ο χώρος (φτου φτου κακά), MODELERS ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΒΡΑΝΕΣ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Λέω κ εγώ παίζει με jmp σπίτι? ?

Το άλλο το αντικείμενο αριστερά το ο,τι είναι ψηφιακό με μπλουτουθ είναι όντως γκοου φιγκιουρ. Δεν είπα κατι γιατί πρώτον ιντερνετ κ δεύτερον γιατί το παπούτσι τα σπαει.

Τα αυτοκόλλητα σε hi end κιθάρες συνήθως δε μ'αρεσουν, αλλά το δικό σου είναι τέλειο. Βέβαια σε ο,τι έχει σχέση με σκύλο δεν είμαι αντικειμενικός 

fusiongtr
fusiongtr
Κυρ @Freedom μου είναι καρακουκλάρα η κυρία.

Να την χαίρεσαι.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27

"Λέω κ εγώ παίζει με jmp σπίτι?"

Μην ανησυχεις, μέχρι και το 2011 σπίτι τον είχα (πρέπει καπου να υπαρχει ενα θρεντ εδω περα μεσα, Metropoulos Super Lead με δικα μου specs, mods κοκ με υπογραφή του Χρηστάρα Crazy Tube Circuits). Μετά έβαλα μυαλό, εφερα ανατρεπόμενο σπίτι, ξεφόρτωσα όλη την αναλογική σαβούρα και έκτοτε δεν κοίταξα ποτέ πίσω. ?

@fusiongtr Έλα ωρέ Στράτο! Πότε θα πάμε να την ξεμπουκώσουμε, να ακούσεις και το μαχόγκανι να τραγουδάει (σημερα την παρέλαβα από τον Πάνο). Οταν ειναι πες μου, θα την κουβαλησω μέσα σε φορητο ψυγειο, μην φτύσει καμιά 15αριά τάστα απο την ζέστη, και το κάνουμε "κουλτούρα να φύγουμε" με άταστη κιθάρα το σκηνικό ασούμε, λολ

fusiongtr
fusiongtr
Θα πάμε ρε Νικόλα, μην αγχώνεσαι.

Απλά μην περιμένεις να παίξω, η κιθάρα μου φαίνεται πια σαν μπαστούνι του γκολφ τόσο καιρό που έχω να την πιάσω. :classic_tongue:

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Αν δεν είχες ψηφιακιά κιθάρα ακόμα σπίτι θα ήταν ο Μετροπουλος. Αλλά σου λέει, αυτοί είστε... Πάρτε μοντελερ.  

Πέρα από την πλάκα αν μου λέγανε διάλεξε μηχάνημα για το σπίτι handwired British κτήνος η καλό μοντελερ, όσο κ να έκλαιγα για την απόφαση μου κ την προδοσία μου μοντελερ θα διαλεγα

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@fusiongtr αγχωνομαι βρεεεεε, ασε μην μου πεσει κανα χέρι, κανα αυτί, καμιά ουρά και έχω άλλα...το γοργον και Parker έχει. Ελα, ασε τα ψοφια, δεν παιζεις κιθαρα λεμε, παιζεις βιλούδοοοοοοοο! ?

@vrasidas27 Βρα, είσαι θύμα παραπληροφόρισης. Και ο Μετρόπουλος ψηφιακός είναι (όσο ψηφιακές είναι και οι Parker, ΟΚ, πλήν των Midi Fly αλλα Paker bolt-on για μένα δεν ειναι Parker).

Jokes aside, ότι σου κάνει την δουλεια και σου αρέσει Βρα. Και χώρο να είχα πάλι modeler θα είχα, είναι τραγικό να πηγαίνω στον φιλο μου, να παίζω στον ενισχυτή που φτιαχτηκε μονο για μένα και στο λεπτό να τσαντίζομαι γιατι δεν μπορώ να ρυθμίσω τίποτα (προφανως τα γουστα εχουν αλλάξει εδω και πολύ καιρο). Και εκει που κάποτε τον επαιζα στο 8-10 High Treble κανάλι, πλεον να μην τον ανέχομαι (από ήχο, όχι απο ένταση) στο Low Treble το πολύ μεχρι το 4 και πάλι να προτιμω το μοντελερ μου.

Αλλά το ξαναλέω, ότι σου κάνει την "δουλεια", πισω δεν γυρνάω με τιποτα. Οτι ήχους θελω, οτι ρυθμισεις θέλω, οτι ευκολιες θελω (ειδικα για ηχογραφησεις) είναι σε ένα ψηφιακό κουτάκι...και αν δεν είχε την αισθηση και την συμπεριφορα των λαμπάτων, το 2011 όπως ειχε ερθει το AF2 θα είχε φυγει πάλι πισω στο G66 (οπως το 2009 έγινε με το Ultra σε 5 ημερες, οχι απο θέμα ηχου και αισθησης αυτό, απο θεμα δυσκολίας ρυθμισης, άλλες εποχές).

Ότι σε κάνει να παιζεις περισσοτερο Βρά, θέλεις Τέλε, Τέλε, θέλεις μπαγλαμά BC Rich (ιδια συνομοταξία), μπαγλαμά BC Rich, νεροχύτη, νεροχύτη, θέλεις λάμπες Osram, λάμπες Osram, θέλεις ψηφιακό Pacman, μαζί σου, μέσα είναι όλα ασούμε, ότι γουστάρς και αγαπάς.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Θέλω κάτι ψητό προς το παρόν, αλλά θα τη βγάλω με κάνα σαντουιτσακι πρόχειρο. 

Κιθάρα έχω ν'ακουμπησω κάνα δεκαήμερο και. 

Το αστείο είναι πως σκέφτομαι ότι μόνο καμμία headless θα ήθελα ν'ακουμπησω κατακαλοκαιρο?

Το πώς κ το γιατί ούτε σ'εμενα μπορώ να το εξηγήσω!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Ας εχεις να ακουμπησεις και 2 μηνες, δεν λεει τιποτα αυτό Βρά. Όποτε έρθει η ώρα θα αρπάξεις οτιδήποτε άλλο εκτός απο ΤελεΛέλε και θα την σενιάρεις την φτιάξη, αμα λάχει ασούμε...

Headless κιθαρα. Αυτά ειναι, 2023 ναούμ, πάρε μια Keister ασούμε, παρε μια με fan-fret αλλά προσοχή μην πάθουν κανα μηνισκο, καμια ρηξη χιαστού τα δαχτυλα σου έτσι οπως τα βάζουν στραβα αυτά τα παλιοτάστα.

Εμ, καταλαβες τώρα γιατι πολεμαγα για σένα? Και τα κατάφερα, (σχεδον). Ενα σπρωξιματάκι θέλεις προς την σωστή κατευθυνση και σε βλεπω να παιρνεις κιθάρα/πιανο/αρμονιο Ρακιτζης style αμα λάχει ναούμ. ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ώπα βαστά Φρηντομαν μου. Φαν φρετ κ τα άλλα τα τάστα που μοιάζουν να τα έχει σχεδιάσει ο Νταλί δεν βανω στις κιθάρες μου. Υπάρχουν κ οι Χολντζγουωρθ. Μοντέρνες δηλαδις για εμάς τους παραδοσιακούς 

Back