Noiz Forum

Waterfall-K
Waterfall-K
Προφέρεται "Μπέριντζερ" btw.?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
το γνωριζω αλλα το μπερδευω συχνα

Waterfall-K
Waterfall-K
Και η Moog προφέρεται "Μόουγκ". Αλλά ποιος νοιάζεται...

Liam Neeson yawn.mp4

sultan of string
sultan of string
ηρεμήστε λίγο. Γερμανός είναι ο άνθρωπος. Αφήστε τώρα πως γουστάρουν να προφέρουν οι Αμερικάνοι

Waterfall-K
Waterfall-K
Σε όποιο επίσημο βίντεο της Behringer έχω πέσει πάντως, αλλά και άλλα βίντεο από τρίτους, όλοι προφέρουν το όνομα "Μπέριντζερ". Ε, αφού οι ίδιοι το προφέρουν έτσι, ποίοι είμεθα εμείς που θα διαφωνήσουμε...?

sultan of string
sultan of string
και σε όποιο βίντεο δεις από το 1969 και μετά λένε Μουγκ, εκτός από ελάχιστους.

Όσο λοιπόν το σωστό είναι Μοογκ έτσι είναι και το Μπέριγκερ, όπως και το Froese είναι Φρεζε.

Τώρα αν θέλουν να δώσουν μια παγκόσμια εικόνα στη μάρκα και να απομακρυνθούν από τις "γερμανικές"=κινεζικές καταβολές....

Waterfall-K
Waterfall-K
Όπως και να το πούμε τέλος πάντων, μια χαρά εταιρειάρα είναι (για την Behringer λέω).

sultan of string
sultan of string
για όσους δεν ξέρουν ο ίδιος ο behringer κατάγεται από μουσική οικογένεια. Ο πατέρας του έπαιζε εκκλησιαστικό όργανο κι ο μικρός έπαιζε πιάνο από τα 5. Στα 16 ο μικρός έφτιαξε το πρώτο του συνθ.

απο εκεί και πέρα τα άλλα είναι ιστορία.

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ όνομα

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Η μονη εμπειρια που εχω απο προιοντα της ειναι με τα μικτακια της κ τα x touch κ μου αφησαν ακρως θετικη εντυπωση

sultan of string
sultan of string
το 2004 αγόρασα το πρώτο μου μηχάνημα και ήταν αυτό

https://www.athensproaudio.gr/en/behringer-europower-ep2000.html?gclid=Cj0KCQjwmZejBhC_ARIsAGhCqndjJFlyV7RFvZjES1S4b0Li1kHNoDXojwT6ffCGYpJBwt3lfd4WfpMaAl0dEALw_wcB

Όσο και να φαίνεται παράξενο το είχα σαν τελικό στο hifi στη σοφίτα μου (εκεί που έχω τώρα το "στούδιο"). Και για ένα φεγγάρι είχα άλλον έναν ίδιο και με γεφυρωμένους οδηγούσα τα ηχεία μου με μετρημένα 113 db στο 1 μέτρο. Ήταν μια ενδιαφέρουσα περίοδος ?.

Αργότερα αγόρασα όπως είπα αλλού τουλάχιστον άλλες 20 συσκευές χωρίς να χαλάσει καμιά και χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα καμιά.

Το τελευταίο απόκτημα είναι το ADA8200 που μέχρι στιγμής μου έχει λύσει τα χέρια. Δεν νομίζω να μου έμεινε άλλο....

α έχω και ένα μικτάκι xenix που το έχει η κόρη στην Κατωχωρία

Waterfall-K
Waterfall-K
@dimsonic Ξέρουμε, ξέρουμε...

sultan of string
sultan of string
τώρα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σκέφτομαι να πάρω ένα μπουγκ....ή μήπως μποογκ?

Waterfall-K
Waterfall-K
@dimsonic Yamaha πάρε, με αυτά παίζει κι ο ίδιος o Uli Behringer? (και είναι πολύ καλός)

sultan of string
sultan of string
αμα και αν έρθει η ώρα θα σε πω...

Back