Η λύση είναι μία.... ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ!! Βρες καμιά κοπέλα (πάνω από 65 Μαΐων...) απ'την γειτονιά και θα με θυμηθείς...σε δυο μέρες θά'σαι περδίκι! Μην σου πω ότι μετά θα ξαναπιάσεις και κιθάρα..
Δεν είμαι υποψήφιος. Εμένα με ψηφίσανε στο συνδικαλισμό, σε δυο χρόνια πάλι θα με κρίνουν. Εγώ καθάρισα.? Ο Μ να δούμε τι θα κάνει χαχαχαχαχαχαχα? Γίνε εσύ καλά και θα σου φέρουμε την πιτσιρίκα, τώρα θα την κολλήσεις. Όταν ΓΙΑΝΗΣ θα στη φέρω, με ένα ν χαχαχαχαχα?
Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΑΛΩΜΗ κατά ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ είχε κυρίως την έννοια της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ. Εγω μια και αναφερθηκαν φάρμακα, εύχομαι ο χαμένος των εκλογών, το ποιος θα είναι δεν έχει και τόσο σημασία ' να αποδεχθεί την ήττα του ψύχραιμα και να μην καταφύγει για καταστολή και θεραπεία στα ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑχαχαχαχαχαχαχαχα????
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.