Noiz Forum

C
cigaret13
Η λύση είναι μία.... ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ!!  Βρες καμιά κοπέλα (πάνω από 65 Μαΐων...) απ'την γειτονιά και θα με θυμηθείς...σε δυο μέρες θά'σαι περδίκι! Μην σου πω ότι μετά θα ξαναπιάσεις και κιθάρα..

cos_dr
cos_dr
Δεν είμαι υποψήφιος. Εμένα με ψηφίσανε στο συνδικαλισμό, σε δυο χρόνια πάλι θα με κρίνουν. Εγώ καθάρισα.? Ο Μ να δούμε τι θα κάνει χαχαχαχαχαχαχα? Γίνε εσύ καλά και θα σου φέρουμε την πιτσιρίκα, τώρα θα την κολλήσεις. Όταν ΓΙΑΝΗΣ θα στη φέρω, με ένα ν χαχαχαχαχα?

Nestoras
Nestoras
Με ένα ν ο Γιάννης πήγε στον Βαρουφάκη ο Cos. 

Αετός
Αετός
Περαστικά Στράτο.

cos_dr
cos_dr
Είμαι η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΑΛΩΜΗ του ΝΟΙΖ ??❤️❤️??χαχαχσχσχα. 

Nestoras
Nestoras
Ποια κεφαλή επί πίνακι θα ζητήσεις, μένει να μας πεις.

cos_dr
cos_dr
Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΑΛΩΜΗ κατά ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ είχε κυρίως την έννοια της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ.  Εγω μια και αναφερθηκαν φάρμακα, εύχομαι ο χαμένος των εκλογών, το ποιος θα είναι δεν έχει και τόσο σημασία '  να αποδεχθεί την ήττα του ψύχραιμα και να μην καταφύγει για καταστολή και θεραπεία στα ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑχαχαχαχαχαχαχαχα????

fusiongtr
fusiongtr
Φίλως με την Σαλώμη δεν έχω πρόβλημα.

Αλλά αυτή την που%$να την Δαλιδά που έκοψε τα μαλλιά του Σαμψώναρου, άμα την πετύχω πουθενά, θα τηνεφυτέψω ανάποδα ασούμε.

Μακριά από μένα τα ψαλίδια στα μαλλιά μου.

Nestoras
Nestoras
Δαλιδά, Ψαλιδοχέρης, δε νομίζω να υπάρχει καμία συγγένεια. 

cos_dr
cos_dr
Σήμερα πως είσαι? Πάρε να νιώσεις καλύτερα.

χαχαχαχαχααχα?

fusiongtr
fusiongtr
Λίγο καλύτερα είμαι.

Αλλά βρε Κωστή δεν μου πάνε εμένα αυτά τα μαγιό.

Συνήθως φοράω ολόσωμα.

Superfunk
Superfunk
fusiongtr
fusiongtr
Ρε Νίκο, με τελείωσες ... :classic_tongue:

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Θα μας λείψεις Φιουζιε...

A
Ali Barout
Κανονικά τέτοια λινκ έπρεπε να έχουν προειδοποίηση:

"Αποχωρείτε από τον ιστότοπο του noiz.gr. To noiz.gr δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τη γκαντεμιά των εξωτερικών λινκ."

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Παιδιά άλλαξα όνομα. Ποτέ δε μου άρεσε το μπιλλαρας για τα μουσικά! Δεν ήξερα τι να τω κάνω . Να'σαι καλά Φιουζιε να σε θυμόμαστε! Ευχαριστώ 

cos_dr
cos_dr
Μόνος του το έψησε ή έφερε καμιά δεκαριά μετακλητούς να τον βοηθήσουν ? χαχαχαχαχαχαχααχαχα?

Superfunk
Superfunk
Σορυ ρε πεδΓια μπερδεύτηκα.

Αφτο ινε το σωστό

Nestoras
Nestoras
Εγώ τη Μ@r€¥@ την ειδα με άλλο μάτι.  

fusiongtr
fusiongtr
Με το τρίτο σου μάτι?

Back