Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Όχι φίλως, δεν χαραμίζω την μπύρα μου για επάλειψη σε πληγές.

Και στο λούσιμο την έκοψα, γιατί το σαμπουάν μου άρεσε επικίνδυνα.

cos_dr
cos_dr
κάτσε ξάπλα και μην κουράζεσαι στις οθόνες και πίνε νερά να περάσει.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ηρέμησε κ πρόσεχε που κάνεις κλικ. Εμένα ο αλγόριθμος πήρε χαμπάρι πως μιλάγαμε για Αλντιμεολα, πάτησα κλικ κ στα λινκ του Ντιμ κ τώρα μου πετάει βιδεα του Αλ στο φατσοβιβλιο. Οπότε πρόσεχε, δεν είναι ώρες για τέτοια, άνθρωπος με κοβιντ. Καλά σου λέει ο κος ξάπλα κ μακριά από τις οθόνες 

C
cigaret13
Περαστικά Στράτο και να προσέχεις την μαμά!

Συμπτώματα;

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Sorry φίλος, αλλά είναι (IMHO) good news. Πλέον θα σε έχουμε κοντά μας. Περαστικά και λίγες ημέρες θα είσαι περδίκι. Παίρνεις το χάπι για covid;  

Nestoras
Nestoras
Έχει μπύρα σε χάπι; Περαστικά. 

Jazzjoker
Jazzjoker
Περαστικά Στράτο και γρήγορα. Παραμένω εγώ να φυλάω το κάστρο. Τι έξω, τι κόσμος, τι δουλειά, τι βόλτες, τι επαφές με κρούσματα, δεν το έχω κολλήσει ακόμα.

Yameth
Yameth
Περαστικά Στρατό. Σε φαντάζομαι να ξεχύνεσαι στα μπαρ και στα ξενύχτια αμέσως μετά. Ο αχαλίνωτος φάσιον.

Όσο για τις μπύρες... αν κόλλαγες 19 δεν θα καταλαβαινες αν έπινες μπύρα ή κάτουρο, τώρα μπορεί να είσαι πιο τυχερός και να μην καταλαβαίνεις Amstel απο Heineken.

fusiongtr
fusiongtr
"Παίρνεις το χάπι για covid;"

Τι είναι αφτό?

Δοκίμασα πάντως το χάπι της επόμενης μέρας κάποτες, και έκανε δουλειά.

Δεν έμεινα έγκυος.

sultan of string
sultan of string
όπως πάντα είσαι προχωρημένος.

Εγω πέρσι τέτοιες μέρες μάζευα τα μικρόβια.

Ασε να λένε τους άλλους για μπύρες. Μείνε με τσάγια. Γιατι εμένα εκείνες τις μέρες με βάρεσε πολύ άσχημα στο κατούρημα

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Τι είναι αφτό? "

Έλα ρε συ, Paxlovid. Στο γράφει ο γιατρός και ή στο φέρνουν σπίτι ή κάποιος (με τη συνταγή του γιατρού) το παίρνει από φαρμακείο νοσοκομείου. Το έκανα μετά την πρωτοχρονιά για τη μάνα μου.

fusiongtr
fusiongtr
Ponstan και depon, είναι ότι παίρνω μέχρι τώρα.

Αν χρειαστώ κάτι δραστικότερο θα δω τι θα κάνω.

Ευχαριστώ πολύ κύριε ψαλιδοχέρη μου. :classic_smile:

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Αν χρειαστώ κάτι δραστικότερο θα δω τι θα κάνω".

Δεν πάει ακριβώς έτσι... Μόλις διαγνωστείς, επικοινωνείς με τον γιατρό σου και σου κάνει τη συνταγογράφηση. Όσο νωρίτερα τα λάβεις, τόσο καλύτερα. Τι συμπτώματα έχεις;  

roberto30
roberto30
Περαστικά Στράτο! Καλή ανάρρωση! Υπομονή 

fusiongtr
fusiongtr
Πήγανε σήμερα ο αδερφός μου με την γυναίκα του και βρήκανε εφημερεύον φαρμακείο (γιατί χθες δεν είχε κανένα).

Πήρανε λοιπόν ένα self test, μου το έκανε η νύφη μου (έχει εμπειρία απ' τα παιδιά της), και αμέσως μου είπε "καραμπινάτο covid είναι".

Διαγνώστηκα από κανέναν?

Δεν έχω "γιατρό μου".

Εδώ τριγύρω εκτός από το γεγονός ότι δεν υπάρχει ελεύθερος, πήρανε και τους γιατρούς του κέντρου υγείας Μαρκοπούλου, και δεν υπάρχει πια τρόπος να κλείσεις ραντεβού σε γιατρό εκεί (για το όποιο πρόβλημα μπορεί να έχεις).

Έκανε η μάνα μου προσωπικό γιατρό έναν ιδιώτη εδώ κοντά που είναι συμβεβλημένος, αλλά όποτε πάει σκάει 10άρικο.

Όταν τον ρώτησε (μετά από δική μου υπόδειξη) τι άλλαξε με το που τον έκανε προσωπικό γιατρό, πήρε την αφοπλιστική απάντηση "τίποτα απολύτως".

Φυσικά όποτε μπαίνω στο ΗΔΙΚΑ της, δεν υπάρχει ποτέ τίποτα κενό στον προσωπικό της γιατρό (μια εποχή έμπαινα κάθε μέρα για πάνω από μήνα, μετά αραίωσα).

Οπότε πάει πάντα ως ιδιώτης ασφαλισμένος (όπως πριν).

Λέω να μην φορτώσω άλλο και χτυπήσω κανένα εικοσαρικάκι πίεση, γιατί ο covid πολύ λίγο θα με απασχολεί μετά.

Nestoras
Nestoras
Το καλοκαίρι που ξαναπέρασα Covid το κατάλαβα γιατί δεν μ’ άρεσε η γουρνοπούλα. 

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Διαγνώστηκα από κανέναν?"

Κοίτα, μετά το self test, πρέπει να κάνεις ένα test ή σε διαγνωστικό ή σε φαρμακείο ή σε κάποια μονάδα ΕΟΔΥ για να περάσεις στο σύστημα και με την θετική απάντηση ο δόκτορας σου κάνει τη συνταγογράφηση.  

Το καλοκαίρι του ΄20 που περάσαμε οικογενειακώς- και μάλιστα Delta, όχι τώρα αυτό το... γιαλαντζί στέλεχος ?- κάναμε αρχικά self και μετά τα υπόλοιπα που σου περιέγραψα. Βέβαια τότε δεν είχαν βγει τα αντιικά χάπια. Τώρα με τη μάνα μου, ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία.     

sultan of string
sultan of string
Πηγαινε σε εναν οποιονδηποτε αφου πρωτα κανεις επθσημα τεστ σε φαρμακειο να σε γραψει ο μεγας αδελφος. Και πες να σου γραψει παξλοβιντ.

Αλλιως...μονος σου. Αυτη ειναι φρεσκια εμπειρια απο φιλο που το περασε πριν 20 μερες. Εγω το περασα πριν χρονο ηταν αλλιως

cos_dr
cos_dr
Προσευχήσου στον Θεό, πίνε νερό και φάε λίγα φρέσκα ΜΟΥΡΑ ?χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

fusiongtr
fusiongtr
Εσύ Κωστή ενδιαφέρεσαι για την υγεία μου, για να προλάβω να σε ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές? :classic_tongue:

Τι θα κάνεις για την περίθαλψη?

Θα μου φέρεις καμιά δίμετρη κουκλάρα 25-30 Μαΐων να με περιποιηθεί στο κρεβάτι του πόνου?

Ε?

Back