Noiz Forum

Superfunk
Superfunk
Εγω μενω στο κεντρο και μισω οτιδηποτε βρισκεται μακρυτερα απο 2 χιλιομετρα απο αυτο οποτε δεν εχω ουτε αΦτοκινητο,ουτε μηχανη...

εχω Πεζω 2 και καρτα απερΓιοριστων (και Uber app για τα εκτακτα)

για να κΣερουμε πΓιοσ ινε ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κομμουνης εδω μεσα  ?

cos_dr
cos_dr
Ε ναι, έχω, την πήρα το 1999 και ακόμα απορώ πως την πήρα τότε και τώρα ούτε καν κοιτάω. Τότε όμως γέμισα όταν την πήρα το τεπόζιτο, το θυμάμαι σαν να είναι εχθές με 1750 δραχμές και δεν τα έπαιρνε κιόλας, το πάταγε λίγο λίγο. Εχθές έβαλα 20 ευρώ από τη ρεζέρβα και δεν γέμισε.

Εγώ δεν ξαναπαίρνω τίποτα.

Είχα κάθε καλή πρόθεση να έπαιρνα μετά από χρόνια και ένα καινούργιο synthesizer. Για το χόμπι μου. Τώρα θα πάρουν τ @@ μου? που τα έχουν κάνει και πλαστικούρες και τα ανοίγεις και μυρίζουν άμα ζεσταθούν χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

cos_dr
cos_dr
Όχι, μου είχε πει τις προάλλες ένας φίλος στο φόρουμ, δεν γράφεις μουσική, τι γίνεται και ξέρεις τι του είπα. Άκουσε, έχω όλο τα ίδια, τα βλέπω εκεί και βαριέμαι, σίγουρα μπορώ να φτιάξω αλλά αν έπαιρνα και ένα καινούργιο SYNTHESIZER θα άλλαζε η ψυχολογία και θα δοκίμαζα. Έτσι πάει. Αλλά μας έχουν καταδικάσει σε ΘΑΝΑΤΟ ΑΡΓΟ τους μισθωτούς με τις ΑΥΞΗΣΕΙΣ δίχως αύριο και ανταπόδοση και μας μένει η παρηγοριά, τουλάχιστο δεν είμαστε στα ΓΚΟΥΛΑΓΚ χαχαχαχαχααχ?Και τα κοιτάω όλα τα καινούργια σαν χάνος στο youtube να τα δείχνουν οι reviewers, συνθ, κινητά και διάφορα, σου πετάει και πενήντα διαφημίσεις και δεν έχεις να τα πάρεις γιατί δεν βγαίνουμε πια ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΚΟΥΣ? ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε? χαχαχαχαχαχαχα?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"κοιτάω όλα τα καινούργια σαν χάνος"

Φίλος, εμείς που είμεθα γνήσιοι κομμουνισταί και ουχί γιαλαντζί, δεν κοιτάμε τα καινούργια, καθότι έχουμε vintage ?

cos_dr
cos_dr
Να βρω να βάλω vintage βενζίνη ?

Superfunk
Superfunk
αι πραγματικιΑΙοι κομμουνηδες παιζουν και με μαπα telecaster του 1983 top loader σε στουΔια της πλακας και φτιαΧνουν μουΖικαρες.....δεν ειναι ΠΑσοΚ να θενε τα οσεανγουειβστουδιος στο σπιτι τους

cos_dr
cos_dr
Στη βενζίνη τι καινοτομία ρε παιδιά της έδωσε τέτοια υπεραξία που το 1999 είχε 1750 δραχμες τα 17 λίτρα και τώρα δεν φτάνει το 20 να τα γεμίσεις? ?

3,10 το σουβλάκι?

Μια μερίδα πατάτες τηγανισμένες σε χιλιοτηγανισμένο ηλιέλαιο 2,90?

Εγώ κυκλοφορώ αξύριστος και μου λένε γιατί ρε συ δεν ξυρίζεσαι συχνά?

Και τους είπα, το διάστημα που ξυρίζομαι και κουρεύομαι πλέον για εμένα είναι συνάρτηση της ακρίβειας. Ακριβαίνουν τα ξυραφάκια? Αξύριστος εγώ.

Και το μπάνιο μου φαίνεται πρέπει να αραιώνω.

Μια φορά στις τρεις μέρες καλά είναι, αν πλένεις με νεράκι και σαπούνι τον πωπο, τα υπόλοιπα κρατάνε, άμα ξυρίσεις και τις μασχάλες χχαχαχαχαχαχαχαχαχ?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"το διάστημα που ξυρίζομαι και κουρεύομαι πλέον για εμένα είναι συνάρτηση της ακρίβειας"

Γι' αυτό φίλος η επανάσταση δεν έχει καμία τύχη. Διότι οι νέοι σύντροφοι είστε όλοι γιαλάντζακλες λαίμαι. Κοίτα εδώ πώς ήταν ο original μπας και μάθεις λίγη μπαλίτσα... Να τα μούσια λαίμαι... ?

Προβολή συνημμένου 33848

Nestoras
Nestoras
Άμα δεν βρεις βενζινάδικο με αντλία που να λέει γαλόνια, μη βάλεις.

cos_dr
cos_dr
Μόλις πήρα ταινία led για πίσω από το monitor που ρυθμίζεται με wifi

Ρυθμίζεται με WiFi και ο λαός δεν έχει να ΦΑΕΙ?

Superfunk
Superfunk
cos_dr
cos_dr
Εμένα τι με ρωτάς. ?

Εγώ λέω γεγονότα.

Και πεινάω.

Τι να εξηγήσω.

Να συνδέσω την ακρίβεια με αυτό που μου λες.

Δεν εξηγείται έτσι αυτό.

Αυτά θα τα απαντήσει ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που μάλλον απέρχεται από ότι λέει ο ΛΑΟΣχαχαχαχχαχα?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Βρε Κωστάκης, μπας και είσαι ο Α2;

cos_dr
cos_dr
Έπεσε έξω και στο θέμα του καλαθιού και της ακρίβειας, καλπάζει κι άλλο, δεν προλαβαίνει τα μέτρα των pass. Πλήρης απώλεια ελέγχου της ασύδοτης, ασύστολης αγοράς. Η έπαρση και η αμετροέπεια σε συνδυασμό με το ντροπιαστικό αποτέλεσμα της πολιτικής κρίνονται από τον λαό και ο λαός θα αποφασίσει. Έρχεται η ώρα της κρίσης, το ξέρει και υποφέρει, ανησυχεί. Η προσμονή του πολιτικού θανάτου από έναν ανεπαρκή πολιτικό λένε πως είναι χειρότερη και από τον ίδιο τον πολιτικό θάνατο?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Κωστάκης, για τον Α2 πες μας... Ποιος είναι, τι μας κρύβει ο αρχηγός; Γιατί στράβωσε το κόλπο; Ο Ιβάν τελικά δεν έκανε μόνο το "λαγό", είχε πιο "στενές" σχέσεις απ' ότι φαίνεται με το... "εγχείρημα"- για να το πω ευγενικά. 

cos_dr
cos_dr
Εγώ από δημοσιεύματα ενημερώνομαι και από τις τιμές που βλέπω.

Α2 και τέτοια ρώτα αυτόν που παρακολουθεί ακόμα και τις γυναίκες των στελεχών του χαχαχαχαχχ?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Κωστάκης, ούτε ο αρχηγός, ούτε εσύ μας τα λέτε καλά... Τον Α2 τον έδωσε ο "δικός"σας άνθρωπος. Τι κόλπα είναι αυτά Κωστάκης μας, τι μας κρύβουν; ?

cos_dr
cos_dr
Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Δηλαδή μου λες ότι δεν έχεις ιδέα για το ραντεβού του... Priest με τον Α2 στις 12:30. 

Γρήγορα ένα σύννεφο για να πέσω... ?

Χμμμ... Να στο κάνω όμως λίγο πιο "πικάντικο". Την περασμένη χρονιά, διάβασα μερικές αναλύσεις (αμερικανικών think tanks) περί ρωσικών "μακριών χεριών" εντός της ΕΕ- ξέρεις, πολιτικούς, καθώς και επιχειρηματίες. 

Ε, δεν θα το πιστέψεις ποιον κατονόμαζαν εκεί μέσα. Τον... επενδυτή ?

Ή για να το θέσω καλύτερα, έναν εκ των... επενδυτών.

Το θέμα δε, γίνεται πιο juicy καθώς ο Α2 είναι δικηγόρος εκ αλλοδαπής- αλλά όχι όποιας και όποιας αλλοδαπής. Αλλοδαπής που την έχει κοπανήσει το πάλε ποτέ "δεξί χέρι" του Priest, το οποίο- φημολογείται- ότι έχει γίνει μπουχός σε πιο... κατεχόμενα εδάφη. Αν ισχύουν οι φήμες, έχει περάσει σε... επικίνδυνη (για τα εθνικά μας θέματα) δικαιοδοσία.

Πάντως, όπως και να έχει το θέμα, κράτα ομπρέλα.

Θα ακολουθήσει shit storm  ?        

cos_dr
cos_dr
Για τα προϊόντα που συρρικνωνουν τις συσκευασίες οι μεγαλεμποροι και αυξάνουν τις τιμές και η κυβέρνηση τους επιδοτεί και δεν κάνει τίποτα τι λέει ο Α2? Οτι φταίει η ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ? Το Predator δεν δουλεύει για την αισχροκερδεια. Δουλεύει για τις συζύγους τωνστελεχών με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια. ?  Ο ελληνικός λαός θα αποφασισει. Μισθοί, συντάξεις πείνας, αισχροκερδεια, αισχρή άμεση και έμμεση φορολογία της περιουσίας και ασυδοσία των funds. Γκεττο πλούσιων τα φιλέτα και ο λαός πεινάει. Βιώνει ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ με φιλελεύθερο προσωπείο ο λαός. Που πήγαν 175 δις? Νσ μας απάντησε ο ντίλερ αρχκοριος λομπιστας που κυβερνά και πληγώνει και θλίβει το λαό ????

Back