Noiz Forum

cos_dr
cos_dr
αυτό είναι το επιχείρημα που έμεινε να παρηγορεί το λαό στον δυτικό κόσμο που καταρρέει.

Καπιταλισμός ή τανκς.

ειναι θλιβερό. ?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Δεν είναι επιχείρημα φίλος, είναι ατραπός, διέξοδος, refuge... Είναι αυτό που θες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ορίσεις ως προορισμό σου. Να γίνει η "Ιθάκη" σου. Γιατί να μένεις εδώ και να βασανίζεσαι όταν η "Ιθάκη" είναι υπαρκτή;   

Nestoras
Nestoras
Άμα λέει και η Πηνελόπη.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Θεάρα η Penelope λαίμαι.

cos_dr
cos_dr
Θλιβερό, θλιβερό να μην έχει άλλο επιχείρημα ο καπιταλισμός για να πείσει και να δικαιολογήσει τη λαϊκή αφαίμαξη από τα  FUNDS?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Κωστάκης μας πες την αλήθεια. Ο (γ)καπιταλισμός, οι αγορές, τα funds, τα χρηματιστήρια, η παγκοσμιοποίηση κλπ είναι για να έχουμε να λαίμαι. Η ουσία είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις χωρίς εμάς και το daily πουρουπουπού μας, γι' αυτό και απαρνείσαι την "Ιθάκη" σου ? 

cos_dr
cos_dr
έχουν ξεφύγει, λειτουργούν πλέον απροκάλυπτα χωρίς μέτρο, χωρίς φραγμούς και με περισσή υποκρισία. Είναι μια πραγματικότητα παγκόσμια. Επηρεάζει πλέον και την επιστήμη, το περιβάλλον. Μια ακραία εμπορευματοποίηση των πάντων. Από τη μια μεριά αηδιαστική επίδειξη χλιδής και εξουσίας ενός μικρού ποσοστού ανθρώπων εξαχρειωμένων πνευματικά και ηθικά τουλάχιστο στη συμπεριφορά έναντι των θεμελιωδών ανθρώπινων αξιών και από την άλλη το μεγαλύτερο ποσοστό να δυσκολεύεται, να ζει σε ένα περιβάλλον ελέγχου και επιβολής, πίεση, καταπίεση, δογματισμός. Το είδαμε με την πανδημία. Το βλέπουμε με την ενέργεια. Το βλέπουμε και το ζούμε , το νιώθουμε στην καθημερινότητα μας και αυτή η έκρηξη της διάδοσης της πληροφορίας το καταδεικνύει και παράλληλα αναδεικνύει την κενότητα και την εξάρτηση των ταγών της εξουσίας.

Αντί να υπηρετούν το λαό και να δίνουν προτεραιότητα στον αδύνατο, τον αδύναμο, προστατεύουν τα funds και τους ολιγάρχες από την αντίδραση και την αγανάκτηση.,

Ο καπιταλισμός όπως τον αντιλαμβάνεσαι και όπως θεωρητικά περιγράφεται σαν οικονομικό σύστημα απλά δεν υπάρχει.

Δεν είναι καπιταλισμός αυτό που ζούμε, δεν έχει κανόνες, δεν έχει τα όρια που να τον κάνουν υγιή και πολύπλευρα προσοδοφόρο.

Όχι μόνο στις τσέπες αλλά και την σωματική και ψυχική υγεία των πολλών.

Συμβάλλει πλέον στην καταστροφή της ευρύτερης κοινωνικής μάζας μέσω βασανιστικών διαδικασιών που δυσκολεύουν τη διαβίωση και προάγουν την εκμετάλλευση. 

Ο ιδιωτικός τομέας δέχεται την μεγαλύτερη χρηματοδότηση από το κρατικό χρήμα, το ευρωπαϊκό χρήμα, την παγκόσμια τράπεζα με εγγυητή το λαό που δεν κερδίζει ποτέ, αντιθέτως χάνει, χάνει, χάνει.

Μην κατηγοράς εμένα που κατηγορώ το σύστημα.

Αυτό έθεσε τις προσδοκίες για αειφόρο ευημερία και σύγκλιση και αφού απέτυχε το μόνο επιχείρημα που διαδίδει για να δικαιολογηθεί είναι τα κομμουνιστικά καθεστώτα.

Θλιβερό.

Απλά θλιβερό και πλέον και μη αναστρέψιμο αφού ο δυτικός κόσμος δεν είναι πια φιλελεύθερος.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

cos_dr
cos_dr
Πέρασαν 15 λεπτά από την ώρα που έγραψα το προηγούμενο και αυτή η αίσθηση της θλιβερότητας για την δικαιολογία που προτάσσει ο καπιταλισμός για να δικαιολογηθεί για τα έκδηλα κακώς κείμενά του δεν μου έχει φύγει ακόμα

Θλιβερότητα για την διαμορφωμένη καπιταλιταλιστοκαθεστωτική κοινωνική βλαβερότητα χαχαχαχαχαχα?

fusiongtr
fusiongtr
"Θεάρα η Penelope λαίμαι."

Δεν μου αρέσει, δεν είναι του επιπέδου και της τάξης μου.

cos_dr
cos_dr
Ο κόσμος................ θλιμμένος.

Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω μέσα μου......... Πόσο θλιμμένος είμαι και πόσο αυτός ο δυτικός κόσμος έτσι όπως κατάντησε με θλίβει. Και τι θα κάνω γι αυτό. Να πάω να κάνω μπάνιο και να δω NETFLIX να με πάρει ο ύπνος και αύριο θα σκεφτώ τι μπορώ να κάνω. Να μην μένω άπραγος χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Σταμάτα Κωστάκης... Γιαννάκης και Κωστάκης μου έχετε σπαράξει την καρδιά. Του admin μάλλον του χάλασε το... BBC, εσύ είσαι θλιμμένος, αλλά δεν θες να πας στην "Ιθάκη"- ε, πόσα να αντέξω ο άνθρωπας λαίμαι; ?

cos_dr
cos_dr
Πίνω καφέ στο Κολωνάκι και ακόμα η θλίψη δεν μου έχει φύγει από τις χθεσινές σκέψεις. Κάτι πρέπει να κσνω για να επιστρέψει το όραμα της ΕΕ στις καρδιές των ανθρώπων. Δεν είναι η Καιλη η ΕΕ απλά πρέπει να διώξουμε όλους τους Καιλη από την ΕU και την GR όσοι και νσ είναι, να τους πάμε εκεί που ανήκουν. Στη φυλακή για λίγο και μετά στο απόσπασμα ?Χαχαχαχαχαχα 

Superfunk
cos_dr
cos_dr
Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα.......... αχχχχχχ. Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος των πλούσιων. Φόβος για έναν σοσιαλιστικο πλανήτη ?

Superfunk
Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Ο Κωστάκης μας... Σαμπόταρε το BBC για να περάσει το σοσιαλιστικό του μήνυμα, αλλά έμπλεξε τα βίντεο ?

cos_dr
cos_dr
Εγώ ξέρω πως μόλις έδωσα 240 ευρώ για λάστιχα που πριν 4 χρόνια έκαναν 190 ευρώ για τη μηχανή και δεν πήρα αυτά που ήθελα γιατί είχαν 290 ενώ πριν 5 χρόνια τα άλλαξα με 220.

Γιατί Ευρώπη? Γιατί?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

fusiongtr
fusiongtr
Καλά βρε, έχεις μηχανή και μιλάς κιόλας?

Γκαπιτάλα, ε γκαπιτάλα.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Τι γιατί; Γιατί δεν πας στην Κούβα που σου λέω... Θα κυκλοφορείς με ποδήλατο- θα σου έρχονται τζάμπα οι μετακινήσεις, θα πέσουν και τα περιττά κιλά. Αλλά εσύ εκεί... βουτηγμένος στον (γ)καπιταλισμό ?

Back