Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Νομίζω ότι υπερβάλλεις.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!

LK
LK
Πώς φαίνεται ότι είσαι άδολος χαρακτήρας, καλλιτέχνης.....

Εμένα καμία άποψη δεν με ενοχλει, για τον λόγο ότι δεν έχω καν δική μου.

Εφαρμόζω την τακτική, "εσύ τι θες να πιστέυω;".... 100 ευρώ παρακαλώ. ?

fusiongtr
fusiongtr
Κοίτα να δεις φίλε μου πώς κάνουνε λεφτά κάποιοι άνθρωποι ασούμε.

LK
LK
Μα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε επί της ουσίας.

Όλες οι συγχρονες διαφωνίες είναι καθαρα σε θεωρητικό επίπεδο και τό μόνο που υποκρύβουν είναι προσήλωση στο "εγω έχω δίκιο"..... χαζο εγωιστικά κινητρα δηλαδή.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Ε, άμα νιώθεις έτσι... αφιερωμένο:

fusiongtr
fusiongtr
Καλές οι διασκευές, αλλά σαν το αυθεντικό δεν έχει.

Yameth
Yameth
Ο άνθρωπος πρέπει να μαθαίνει εμπειρικά όσο μεγαλώνει και να κρατάει ανοιχτό μυαλό, έτοιμος να αναθεωρήσει την κοσμοθεωρία του άπειρου πλην καλοπροαίρετου 18χρονου εαυτού του. Κι αυτό γίνεται γνωρίζοντας τα γεγονότα και όχι με μασημένη τροφή από απόψεις τρίτων που έχουν ατζέντα.

Δηλαδή αντί να σου πει κάποιος "ο Χ είναι κακός", είναι προτιμότερο να μάθεις τα γεγονότα (τι έχει κάνει ο Χ) απο έγκυρες πηγές (όχι ντουντούκες) και να αποδόσεις εσύ το επίθετο που αρμόζει, χωρίς επιρροές τρίτων, διαιωνίζοντας μια λάθος πληροφορία.

Και αυτό, ενώ ήλπιζα να συμβεί με την έκρηξη της πληροφορίας, δυστυχώς 20 χρόνια μετά, δεν συμβαίνει.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Γιαννάκης μας, τι συμβαίνει εδώ, middle life crisis;

Να ανησυχήσουμε;

ΥΓ: Για έγκυρες πηγές BBC- το παρακολουθούμε και οι δύο μας άλλωστε ?

@fusiongtr Μα που τους θυμήθηκες; Είχα να ακούσω Τrust από τον περασμένο αιώνα λαίμαι ?

cos_dr
cos_dr
Πληρώνουμε πολύ ακριβά προϊόντα και υπηρεσίες και οι μισθοί μας είναι αισχροί και δεν μπορούμε να ζήσουμε και αν κάνουμε δεύτερη και τρίτη δουλειά για να το αντισταθμίσουμε θα το πληρώσουμε στην υγεία μας και δεν θα φτάνει κιόλας. Δεν έχω ατζέντα. Τα γεγονότα αναφέρω.

Γιατί είναι τόσο ακριβό το ρύζι, η τομάτα, το αγγούρι, η πατάτα, το ψωμί και το αλεύρι με τη ζάχαρη και τόσο ακριβό το ρεύμα που θα τα μαγειρέψεις. Μας είπαν πως η παγκοσμιοποίηση και τα χρηματιστήρια ενέργειας και τροφίμων θα μας βελτιώσουν τη ζωή. Τώρα μας λένε να λέτε και ευχαριστώ εσείς οι κοινοί θνητοί γιατί η εναλλακτική είναι τα ΓΚΟΥΛΑΓΚ στη ΣΙΒΗΡΙΑ, φάτε ακριβά και μην μιλάτε και μόνο να μας χειροκροτάτε, γιατί?χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

fusiongtr
fusiongtr
Γι' αυτό σας λέω ΑΕΚ, ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

cos_dr
cos_dr
Ναι, είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ οι τιμές στα ΡΑΦΙΑ.

Στη δουλειά μου έχω δει τόσα χρόνια τσακισμένα σώματα, τσακισμένες ψυχές. Πλημμύρες, φωτιές, σεισμούς, καταστροφές. Και πλέον όποτε με ρωτάνε τι με έχει σοκάρει πιο πολύ στη ζωή μου, τους λέω, οι ΤΙΜΕΣ χαχαχαχαχαχαχαχα?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Φίλος cos no worries λαίμαι... Σου έχω την λύση για να βγεις εκτός του rat race. Ούτε παγκοσμιοποίηση, ούτε χρηματιστήρια, ούτε τίποτα. Ένα τσουπ και βγήκες off the grid. Cuba ή North Korea και όλα αυτά που σε καταπιέζουν θα είναι παρελθόν. Χρειάζεται ένα leap of faith και θα βρεθείς στον παράδεισο.   

Back