Noiz Forum

sultan of string
sultan of string
ξεκίνα με muscoril και καπάκι voltaren

C
cigaret13
Στράτο μου εάν μου λες για πόδι πας για ισχιαλγία...

Την έχω από 19 χρονών (νεύρο που πιέζεται από τους κάτω σπονδύλους της σπονδυλικής)

Έχω πάει σε πολλούς ιατρούς στα τόοοοσα χρόνια, έχω κάνει όλες τις ενέσεις, έχω πάει σε φυσιοθεραπευτές και ο μόνος που με έσωσε είναι ένας πρακτικός πολύ γνωστός στην Β. Ελλάδα. Ρουσουλέντης το όνομα του στην Έδεσσα. Όποτε με πιάνει κάνω μια βόλτα στην πόλη με τους καταρράχτες και φεύγω περδίκι. 

Σε άλλη περίπτωση, εγχείρηση. Που εννοείτε στο απεύχομαι....

fusiongtr
fusiongtr
Έχω βάλει δύο φορές βολταρέν (μια τα ξημερώματα και μια πριν καμία ώρα), έχω πάρει και πονστάν.

Ελάχιστη διαφορά μέχρι τώρα.

Φώτη μου γι' αυτό σου λέω.

Ανάπηρος.

Όποτε με πιάνει έχω γκαραντί ένα 20ήμερο τάβλα.

Και φέτος είναι η 2η φορά (τον Φεβρουάριο ήταν η 1η).

Με φάγανε τα βάρη που έκανα παλιά.

Αυτό που με τρελαίνει, είναι ότι δεν έκανα τίποτα ρε γμτ.

Απολύτως τίποτα.

Αετός
Αετός
Είδες, για να λες, για τις Tele;

Σε καταράστηκαν!

Περαστικά Στράτο.

fusiongtr
fusiongtr
Το ήξερα εγώ Δημήτρη ότι κάτι τέτοιο παίζει.

Ευχαριστώ!

Αετός
Αετός
Χάπι voltaren πάρε.

C
cigaret13
Μασάζ από δεκαοχτάχρονη Ουκρανή πάρε...

C
cigaret13
Πέρα από την πλάκα και εκ πείρας, όλα αυτά τα χάπια, αλοιφές κ.τ.λ δεν κάνουν και πολλά πράγματα στην προκειμένη περίπτωση...

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Πρώτα από όλα περαστικά σου...και το λέω ως ΜΕΓΑ καταραμένος γιατι εκτός από όλα τα άλλα που με εχουν βρει (και δεν ξεκινάω να απαγγέλω γιατι θα πεσει πολυ κλάμμα) απεκτησα και οσφυιοισχιαλγια απο αρχές Ιουνιου (για 1.5 μηνα απλα ήθελα να πεθάνω, 2 μηνες να κοιμηθω ανασκελα, 2.5 να κοιμηθω μπρουμυτα κοκ). Μαλιστα χθες πηγα για 3η φορα για μαγνητική (για να δουμε που ειμαστε τωρα) και Πεμπτη παλι ραντεβου με ιατρό (ο 6ος γιατι παίζει πολύ ασχετιλα και αδιαφορία εκει περα εξω).

Και πάλι περαστικά αδερφέ...

ΜΗΝ το αφήσεις, πήγαινε κοίταξε το και καλή τύχη σε ποιόν ιατρό (δημόσιο ή ιδιωτικό) θα πέσεις...

ΥΓ: λολ, εγώ είμαι ΚΑΙ "ανάπηρος", μια χαρά είσαι εσύ...

fusiongtr
fusiongtr
Εσύ κυρ @Freedom μου, είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.

Πραγματικά RESPECT.

Δεν έχω λόγια ....

Nestoras
Nestoras
Περαστικά. Μήπως η κοπέλα του άλλου ποστ ευθύνεται;

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@fusiongtrβρε περαστικά λέμε και έχεις λόγια, το ξαναλεω, εγω ειμαι πραγματικά καταραμένος τουλάχιστον εδω και 1.5 χρονο και πολύ φοβάμαι οτι ειναι και h οικογένεια μου πλέον (γονεις, αστο μην σου λέω τι έχει γινει εδω και 10 ημερες με τους άμοιρους).

Βάστα γερά εσύ και απο τα βάθη της καρδιάς μου να γίνεις καλά asap.

fusiongtr
fusiongtr
Νέστορα, κάτσε να αρχίσω το μυθιστόρημα πρώτα, και δεν θα ξεκολλάς σου λέω.

Κυρ @Freedom .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Θα σου πω ένα πράγμα...γειτονισσα που μας ξέρει από όταν ήρθαμε στην πολυκατοικία (τέλη 70) με πετυχαίνει στον δρόμο πριν από κανα 10ήμερο, την ενημέρωνα για τα χάλια τα δικά μου και των γονιών μου κοκ...

Γνωρίζοντας την ιστορία μου, γυρίζει και μου λέει, "γιατί δεν γράφεις βιβλίο?". Της λέω, και ποιός θα πάρει ένα βιβλίο το οποίο παρουσιάζει μόνο προβλήματα? Η λογική λέει οτι οι ανθρωποι προτιμουν βιβλία που έχουν λύσεις...

Για αυτό σου λέω...lol

Ενημέρωνε εσύ για την κατάσταση σου...

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Περαστικά φίλος και υπομονή- άτιμο πράγμα η μέση, το ξέρω από πρώτο χέρι. Πάλι από πρώτο χέρι, χρειάζεται να σε αναλάβει ο sir για τρίψιμο να γίνεις περδίκι σε χρόνο dt ?

fusiongtr
fusiongtr
Κάτσε ρε φίλε, αυτός ο sir, πολυτεχνίτης μου φαίνεται.

Κιθαρίστας, γεωπόνος, ζεν πρεμιέ, και τώρα και μασέρ ...

Nestoras
Nestoras
Από που νομίζεις βγήκε το προσωνύμιο sir. 

Yameth
Yameth
Περαστικά και ξεκούραση. Προσοχή στα γιατροσόφια. Ειναι η εποχή.

E
ekim
Περαστικά και από ‘μένα Στράτο και όντως προσοχή στα ‘γιατροσόφια-μαντζούνια’. Μπορεί να είναι αυτονόητο αλλά σε θέματα υγείας, οι άνθρωποι ψάχνουμε να γαντζωθούμε από την ελπίδα απ’ όπου κι αν προέρχεται

fusiongtr
fusiongtr
Τώρα που το αναφέρεις, η τουαλέτα είναι πολύ δύσκολη επιχείρηση.

Back