Noiz Forum

roberto30
roberto30
Περαστικά Δημήτρη! Εύχομαι να το περάσεις ελαφρά

mpamps
mpamps
Περαστικά Δημήτρη!

Yameth
Yameth
Περαστικά. Χαλάρωσε και ξεκουράσου. Αν έχεις εμβολιαστεί θα περάσει όπως ήρθε.

Το πέρασα το καλοκαίρι και το θέμα με την έλλειψη όσφρησης - γεύσης με είχε τυραννήσει πάνω απο μήνα αλλά επανήλθε. Έχασα και μερικά κιλά λόγω του ότι δεν καταλάβαινα αν έτρωγα ντομάτα ή αγγούρι. 

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Περαστικά και μην πανικοβάλεσαι. Την Παρασκευή βγήκε θετικος ο πεθερός μου που έχει και κάποια ηλικία, 3 φορες εμβολιασμένος. Μέχρι στιγμής σαν γριπη την περνάει, εκανε καποια στιγμή πυρετό, το αναπνευστικό του είναι μια χαρά, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προβλημα και δεν περιμένουμε κιόλας να υπάρξει.

C
cigaret13
Περαστικά Δημήτρη, όλα θα πάνε καλά!

sultan of string
sultan of string
thanks guys

3 εμβόλια έκανα, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν δεν τα είχα κάνει θα ήταν πολύ πιό δύσκολα.

Απώλεια γεύσης και όσφρησης δεν έχω για την ώρα, πονόλαιμος, αν έρθει βήχας είναι πόνος, μύτη ανοιχτή.

Απλά είχα προγραμματίσει ένα σωρό δουλειές αυτή την εβδομάδα.

Τώρα θα πρέπει να πάω στο υπόγειο μην κολλήσω τη γυναίκα μου. 

Δεν άνοιξε ακόμα το ezdrummer3 να περάσω την ώρα μου?

fusiongtr
fusiongtr
Σιδερένιος ρε παλικάρι μου.

Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα είχα στον λαιμό (δεν υπάρχει ο πόνος), αλλά και 40 πυρετό τον Μάρτιο, αλλά είχα βγει αρνητικός.

C
cigaret13
Μια ζωή "αρνητικός" θά'σαι εσύ....?

Superfunk
Superfunk
Περαστικα και ολοι θα το περασουμε μια και ο ιος πλεον γινεται ενδημικος, το εμβολιο να ειναι καλά ?

Αετός
Αετός
Σιδερένιος.

fusiongtr
fusiongtr
Παίζει να την πάτησες στις Ολλανδίες?

sultan of string
sultan of string
δεν ξέρω. Ειχαν περάσει 7 μέρες

fusiongtr
fusiongtr
Γι' αυτό το λέω.

Συνήθως μετά από περίπου μια εβδομάδα (more or less) αρχίζουν τα συμπτώματα.

sultan of string
sultan of string
δεν ξέρω. Ήταν 7 γεμάτες μέρες

sultan of string
sultan of string
εκεί όλοι ήταν σαν την καλή χαρά. Πουθενά μάσκες και τίποτα.

Εκτος αν την πάτησα στο αεροδρομιο όπου πλέον επειδή είχε ανοίξει το ηλεκτρονικο τσεκ ιν ο κόσμος δεν είχε να φιλτραριστεί πρώτα στα γκισέ, αλλά έκανε απίστευτη ουρά στον έλεγχο. Εκεί είχε 8 σειρές φίδι των 100 μέτρων....

Προβολή συνημμένου 31730

Back