Noiz Forum

gkourmoul1
gkourmoul1
Άμα σου δείξω τι έχει μαζέψει ο γιος μου διπλα μου, αυτή τη στιγμή, θα νιώσεις υπέρμετρη υπερηφάνια για το τετράποδο σου.

Yameth
Yameth
Αυτό το πέρασα κι εγω όταν μεγάλωνα τον δικό μου γιό και όλοι καταλάβαιναν χαμογελαστά.

Με αυτόν τον σκύλο είναι σαν να το περνάω δεύτερη φορά.

LK
LK
Αν έβλεπα αυτό το θέαμα , θα αυτοκτονούσα.

Μια φορά, μια καρφίτσα , σε ένα συρτάρι, το κεφάλι της, κοιτούσε στον νότο και όχι στον βορά (όπως οι άλλες), και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ.

geka
geka
Χαχχα.. Εμένα ο γιος μου έχει φτάσει περίπου 2 χρόνια και 3 μηνες και κάτω στο home studio είναι όλα ρημαδιο. Έχω παρατηρήσει ότι όταν τα μαζεύω τα κάνει χειρότερα από πριν. Όταν δεν τα μαζεύω τα διατηρεί στην ίδια κατάσταση. 

geka
geka
Λίγο μοιάζει η ανακατωσουρα του σκύλου πάντως με αυτήν που κάνει ένα μωρό... 

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
E βάλε και μια φωτογραφία με το ψυχάκι...

...μια χαρα κατάσταση είναι, ας ήταν ακόμα εδώ μαζί μου το Ηράκι μου ("έφυγε" τον Δεκέμβριο) και ας ήταν όλο το πάτωμα στρωμένο με τα παιχνιδάκια της...

Yameth
Yameth
Έχεις δίκιο και σε κατανοώ. Το κουκί.

Είναι ένα υπερδραστήριο σκυλί γεμάτο ζωή. Και να σκεφτεί κανείς πως δεν ήθελα Jack Russell γιατί θα ήθελε πολύ παιχνίδι και βόλτα. Αυτή είναι ένα τέτοιο στα 20 κιλά.

Προβολή συνημμένου 31445

LK
LK
@Yannis Methenitis,   μπορείς να ξεπεράσεις το σοκ της ανακατωσούρας με αλκοόλ....έχεις επαρκή κάβα από πίσω βλέπω ?

Back