Noiz Forum

Yameth
Yameth
Αναγνωρίζω την ελληνική πραγματικότητα όπου η δικαιοσύνη αποδίδεται δικονομικά, Λάκη και αυτο σου έλεγα παραπάνω.

Ντζαζ ξέρεις όμως;

LK
LK
Γιάννη , ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ είναι το φαινόμενο της δικαιοσύνης.

Η Ελλάδα, όπως και στα μέτρα του κορονιού, μαϊμουδίζει...με φολκλόρ ελληνικές πινελιές.

Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

fusiongtr
fusiongtr
"Ντζαζ ξέρεις όμως;"

Δικηγόρος είναι, μέντιουμ είναι, στην ντζαζ θα κολλήσει?

Superfunk
Superfunk
"Η Ελλάδα, όπως και στα μέτρα του κορνιού, μαϊμουδίζει...με φολκλόρ ελληνικές πινελιές."

Όλοι τα ίδια κάνουν σε όλο τον κόσμο με....τις δικές τους φολκλορ πινελιές (που να δεις τι γίνεται στην Αγγλία και τη Γερμανία...).

Δεν αποτελούμε εξαίρεση. 

Οι μόνοι σοβαροί ήταν οι....δημοκράτες Κινέζοι  :)

Μπαλαουρο και ΑΠΟΧΗ στους αρνητές και στους παραβάτες, αλλιώς, σε πανδημία,δουλειά δεν καΜεις :)

Όλα τα άλλα είναι first world privileged BS και ασεβεια στην ανθρώπινη ζωή και τα εκατομμύρια των νεκρών. 

LK
LK
Το θέμα είναι ότι μπήκα στη συζήτηση γιατί είχα κενό, για να περάσει η ώρα ευχάριστα μέχρι να έρθει ο ντουλαπάς να μοντάρει τις ντουλάπες.....και ο ντουλαπάς ΔΕΝ ήρθε.

fusiongtr
fusiongtr
Είναι άνω των 60 ετών ο ντουλαπάς?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Πάντως έβλεπα τώρα στη Deutsche Welle ότι και η Γερμανία ετοιμάζεται για υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους...

Yameth
Yameth
Ισα - ίσα που αν ήταν, θα ερχόταν για να βγάλει το πρόστιμο? αν δεν είναι εμβολιασμένος.

Ασε δε που ευτυχώς μπηκες γιατι εδω μιλάμε κι ας εχουμε αντιθετες απόψεις.

Και δεν σφαζόμαστε.

Αγαπιόμαστε.?

LK
LK
Μα αν συμφωνούσαμε (σε όλα) δεν θα μιλούσαμε.

Θα πατούσαμε ενα Like και θα το κάναμε FB.?

Γνωριζόμαστε πάνω από 10 χρόνια πια, για να σφαχτούμε....αλλά κακά τα ψέμματα Γιάννη , το μέσο δεν βοηθάει.

Δεν αποδίδει το ύφος.....δυστυχώς.....από κοντά θα κάναμε την ίδια συζήτηση εντελώς διαφορετικά.....

Yameth
Yameth
Να τα αφήσεις αυτά.

Μαθαίνεις και να δακτυλογραφείς γρήγορα, κελεπούρι θα είσαι στα δικαστήρια των Bic.

Αλλά ναι, το "απο κοντά" με μια μπύρα και λίγη γραβιέρα γλυκιά, είναι πολύ προτιμότερο.?

fusiongtr
fusiongtr
Γι' αυτό κι εγώ πατάω ένα "συμφωνώ" και τέλος.

"λίγη γραβιέρα γλυκιά"

Από το γνωστό τυροκομείο?

LK
LK
Άμα βάζεις φαγιά στην εξίσωση....πάλι δεν θα μιλούσαμε....θα μασουλούσαμε μόνον...εγω τουλάχιστον. ?

Yameth
Yameth
Οταν έχεις γνωρίσει έστω και διαδικτυακά έναν άνθρωπο και τις απόψεις του σε βάθος χρόνου, σκέφτεσαι περισσότερο πριν αμολήσεις καμιά αυθάδεια ή ξερολήτιδα.

Διότι ξέρεις πως έχει κρίση και με τεκμηριωμένη κουβέντα μπορεί και να συμφωνήσετε.

Αν όχι πάλι, ξέρεις επίσης πως δεν πήγε χαμένη η ώρα σου

fusiongtr
fusiongtr
Πολύ ωραία τα γράφεις Γιάννη.

Αρκεί να μην είναι απόλυτος, και δεν δέχεται ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλη άποψη.

Superfunk
Superfunk
》Πάντως έβλεπα τώρα στη Deutsche Welle ότι και η Γερμανία ετοιμάζεται για υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους...《

Ο  εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός παντού, ζήτημα λίγων μηνών είναι. 

Οπότε τΖαμπα μαλλωνουμε  :)

Γλυκιά γραβιέρα δεν τρωω αλλά ένα κεφάλι Ναξιωτικο αρσενικό θα το συνεισφέρω στο φαγοπότι. 

αν είστε καλά παιδΓια θα μαγειρέψω κι ολας. 

LK
LK
Δεν νομίζω, ειδικά με εσένα , να διαφωνώ.

Σε τεκνικαλιτις , που ίσως βαριέμαι να αναλύσω γραπτά, μπορεί, αλλά στην ουσία όχι.

Τρανό παράδειγμα και το σημερινό.

Που εσύ το εξέλαβες (το θέμα του OP) ως αφορμή για συζήτηση περί εμβολιασμού και σπουδαιότητας αυτού , και εγώ ως κριτική επί του μέτρου.

Μέχρι να διευκρινιστεί αυτό, ναι, θεωρητικά, δυο "άγνωστοι" θα μπορούσαν να ¨πλακωθούν"....προσωπικά δεν το κάνω (ούτε και εσύ).

Εκεί.......... στο προφορικό θα το λύναμε μέχρι να φας τρεις μπουκiες γραβιέρα.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Σας ζητώ συγνώμη κύριοι, αλλά εγώ έμεινα με την απορία: Ο ντουλάπας ήρθε;

LK
LK
Οχι......τον μακάκα...ΟΧΙ. δεν ήρθε.

fusiongtr
fusiongtr
Αμανερχοντουστάσανε, εδώ θα ήταν ο LK να μιλάει μαζί μας ακόμα?

Θα τα έχωνε στον ντουλαπά που άργησε ασούμε.

"Οχι......τον μακάκα...ΟΧΙ. δεν ήρθε"

Αμανέρθει, κλείδωτον μέσα και πέτα το κλειδί στον υπόνομο.

Βγάλτον έξω μόνο όταν κλείσει τα 60 του χρόνια, να φάει το πρόστιμο.

LK
LK
Μαστόρια....μην μπλέξεις...ευτυχώς είμαι στα τελειώματα. Τα κλείνω τα ιντρνετ και ας μην ήρθε.....πάω να φάω...με τις γραβιέρες μου ανοίξατε την όρεξις.

Back