Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Και δικηγόρος και μέντιουμ ....

Απάλευτος συνδυασμός.

LK
LK
Εγώ λέω το απλό.

Καταρχάς  μου αρχίζεις την πρόταση με το "Ο κόσμος πεθαίνει σαν τα κοτόπουλα".

Ούτε χαίρομαι για αυτό, ούτε το προκάλεσα , ούτε το αμφισβήτησα.

Τα 100 ευρω ΔΕΝ τα πληρώνουν το μήνα για να ΜΗΝ πεθάνουν.

Στο φινάλε , μπορεί να θέλουν να πεθάνουν, δικαίωμά τους είναι.

Τα 100 ευρώ τον μήνα τα πληρώνουν γιατί ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΎΝ ότι αυτοί θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας.

Και εγώ λέω, ΑΣΕ να το επιβαρύνουν πρώτα και χρέωσε τους τα τότε (τα 100 ή όσα θες) όχι ΠΡΙΝ.

Και ναι, με αυτό έχω πρόβλημα.

Yameth
Yameth
Πάλι δεν μιλάς για το παντεσπάνι.

Δεν με αφορά η πολιτική (ο θεός να την κάνει) του θέματος.

Εχουμε πανδημία και ενω οι ειδικοί παγκοσμίως (και όχι του κόμματος) προτείνουν λύση, κάποιοι αρνούνται διαιωνίζοντας το πρόβλημα και επιβαρύνοντας υγειονομικές δομές και την οικονομία και την ψυχολογία μας για όσο αυτό διαρκεί.

fusiongtr
fusiongtr
"Τα 100 ευρώ τον μήνα τα πληρώνουν γιατί ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΎΝ ότι αυτοί θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας."

Είναι σίγουρο αυτό?

Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι πάνε να βγάλουν τα 150άρια που έδωσαν το καλοκαίρι στους πιτσιρικάδες για να εμβολιαστούν.

Superfunk
Superfunk
"αντιεμβολιαστές και τσιρίζουν για την "καταπάτηση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων και ελευθεριών", είναι ακροδεξιοί και νεοναζί στη συντριπτική πλειοψηφία τους.  "

Γιατί εδώ τι είναι? Στην καλύτερη περίπτωση είναι alt right και παγκοσμίως, εδώ και χρόνια, είναι καθαροί υποστηρικτές του white supremacy 

Yameth
Yameth
"Τα 100 ευρώ τον μήνα τα πληρώνουν γιατί ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΎΝ ότι αυτοί θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας."

Είναι σίγουρο αυτό?

Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι πάνε να βγάλουν τα 150άρια που έδωσαν το καλοκαίρι στους πιτσιρικάδες για να εμβολιαστούν.

Μα είναι τόσο σίγουρο όπως φαίνεται στα στατιστικά όπως είδες.

https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Προβολή συνημμένου 30361

LK
LK
Πρότεινε κάνες Ιατρός Γιάννη πρόστιμο 100 €/μήνα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 και μου διέφυγε;

Οι Ιατροί, πρότειναν εμβόλιο. Αυτό είναι το παντεσπάνι.

Το πως θα το εφαρμόσεις , είναι πολιτικό θέμα, και αυτό συζητάμε εδώ.

Εγώ λέω ότι διαφωνώ και εξήγησα τους λόγους .Εσύ μπορεί να συμφωνείς. Αυτό είναι η κουβέντα ?

Superfunk
Superfunk
"α 100 ευρώ τον μήνα τα πληρώνουν γιατί ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΎΝ ότι αυτοί θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας"

Δεν πιθανολογουν ωρε δικονομε. :)

ΟΝΤΩΣ το επιβαρύνουν, δες παραπάνω. 

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ φυσικά ότι το πρόστιμο δεν το έβαλε η κυβέρνηση για να καλύψει τα έξοδα των νοσοκομείων.

Το έβαλε σαν μοχλό πίεσης. 

Στο Βιετνάμ τους στέλνουν να σπάνε πέτρες στα γκουλαγκ.

σωστό και αυτό ,99.9% ποσοστό εμβολιασμού έχουν :)

Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος που λέει και ο μπασοσαυρος από πάνω. 

Yameth
Yameth
Το πως θα το εφαρμόσεις , είναι πολιτικό θέμα, και αυτό συζητάμε εδώ.
Είδες που σου λέω πως δεν συζητάμε για το ίδιο πράγμα;

LK
LK
Είπαμε.

ΑΝ το επιβαρύνουν, από τούδε και στο εξής , διότι δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ ο νόμος που δεν ψηφίστηκε ακόμα, ας έχουν έναν στην είσοδο με κινητό με εφαρμογή και να τους λεει τσουκ, δεν μπαινετε αν δεν πλερωσετε.

Μέχρι τότε όμως , οχι 100ρικα

ΚΑι επειδή και εγώ είπα ότι προφανώς  είναι επικοινωνιακό -μέσο πίεσης, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.....και θα δώσει και επιχηρηματα σε όσους δεν θέλουν να το κάνουν.

LK
LK
Γιάννη εγώ το νήμα του ΟP ακολουθώ, που έκανε αναφορά στο νέο μέτρο.

Νόμιζα ότι περί αυτού η συζήτηση, μπορεί να κατάλαβα εγώ λάθος.

Superfunk
Superfunk
"μέσο πίεσης, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα..."

Σε 2 σημεία στο Παγκράτι πάντως από την ημέρα που άρχισαν να βάζουν πρόστιμα στα αυτοκίνητα που παρκάρουν στα πεζοδρόμια ,γιατί "έτσι παρκάρουμε στο Παγκράτι " ,ειναι τα πεζοδρόμια ελεύθερα,  (μένει στη γειτονιά υπουργός μη τρελαθούμε κι ολας, στο υπόλοιπο Παγκράτι είναι μπορντελο)

Και ο Άγιος φοβερά θέλει. 

Yameth
Yameth
?

Πολιτικά μιλάμε εδώ Λάκη;

ε; μοντερέιτορ; ε; ??

LK
LK
Εγώ δεν πιστεύω στην φοβέρα.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Αγαπητέ κ. συνήγορε τι κάνετε, τα σέβη μου.

Θα μου επιτρέψεις μια "ένσταση". Εδώ δεν πιθανολογούμε, είναι η καθημερινότητά μας. Ή να το θέσω όπως το έθεσε ο Γενς Σπαν (ο Γερμανός υπ. Υγείας): Μέχρι τον Μάρτιο όλοι οι Γερμανοί ή θα έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει ή πεθάνει. Το ίδιο θα συμβεί εδώ και παντού. Πάντως, αν κρίνω από τις πρώτες αντιδράσεις της θιγόμενης ηλικιακής ομάδας, ήδη άρχισαν αναφορές για τριπλασιασμό των ραντεβού πρώτης δόσης- το οποίο συνηγορεί στο ότι τελικά και άγιος φοβέρα θέλει...     

LK
LK
Στάσου ρε Γιάννη, Ιατρικό το κόζαρες το θέμα του Νίκου, μέχρι που μπήκα εγώ και το πολιτικοποίησα; ?

LK
LK
Τερρυ μου, και ΣΙΓΟΥΡΟ να είναι, θα το αντιμετωπίσεις όταν προκύψει, είπα πως, μην επαναλαμβάνομαι.

Yameth
Yameth
Έχει προκύψει εδώ και 2 χρόνια Λάκη. Δεν περιμένουμε κάτι καινούργιο.

Δες πως οι ανω των 60 ενώ είναι 12% των κρουσματων έχουν το 84% των θανάτων.

Superfunk
Superfunk
"Εγώ δεν πιστεύω στην φοβέρα."

Ζεις σε λάθος χώρα  :)

LK
LK
Γιάννη , τελικά μάλλον είχες δίκιο όταν έλεγες ότι δεν είσαι νομικός, γιατί εγώ αμιγώς ΝΟΜΙΚΑ πιάνω το θέμα και όχι πολιτικά.

ΔΕΝ μπορείς να επιβάλεις προληπτικό χαράτσι για κάποιον ακόμα και αν είσαι σίγουρος οτι θα επιβαρύνει το σ. υγείας.

Και εγώ σου λέω ξεκωλώνεται και δεν κολλάει....και δεν πάει στο νοσοκομείο......ΕΝΑΣ; ΕΝΑΣ.

Θα του γυρίσουν πίσω τα 100ρικα;

Back