χαχα σορυ εννοω ακριβως πριν απο το memory man,elavd είπε:Κι εγώ πριν το έβαλα![]()
H δικιά μου πρόταση (προσοχή, μιλάω εκ πείρας - είμαι βέβαιος ότι το καλύτερο αποτέλεσμα είναι έτσι):elavd είπε:EBS MultiComp
Sansamp Bass Driver DI
Boss Bass Chorus
Boss Bass Synth
EBS Tremolo
Ehx Memory Man Delay
Boss Loop Station
Δουλεύει τον κόσμοbloody_sunday είπε:Bέβαια: (α) Τι κάνει ένας μπασίστας με τόσα πετάλια, δεν το γνωρίζω... αν τα επιθυμείς πράγματι όμως, είμαι ο τελευταίος που θα σε εμποδίσει.
(β) Το Memory Man έχει ήδη chorus...
Σιγά τα πολλά πετάλια! ;Dbloody_sunday είπε:Bέβαια: (α) Τι κάνει ένας μπασίστας με τόσα πετάλια, δεν το γνωρίζω...
μπορεις ανετα να φτιαξεις δικα σου καλωδιακια στα παρακατω μετρα και να τα εχεις οπως ακριβως θες.om είπε:.. το θέμα είναι πως θέλω αυτά που πατάω πιο συχνά να είναι στην κάτω σειρά για εύκολη πρόσβαση (το drive ας πούμε) ενω πχ ο κομπρέσσορας είναι μόνιμα ανοικτός γιαυτό θα τον έχω στην πάνω αριστερά γωνία...
Είναι εντελώς λάθος, θα χαλάει το σήμα? Το Loop station πρέπει να πάει τελευταίο ώστε να περνάει το κάθε εφφε πρίν απο αυτό? Συγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά με την πεταλιέρα δεν είχα τέτοια θέματα.
Βασικά έλεγα να πάρω αυτο το bypassfleamail είπε:Σιγά τα πολλά πετάλια! ;D
Έχει ακόμη δρόμο μπροστά του
Πάντως εγώ θα πρότεινα να κάνεις το εξής. Θα πάρεις ένα true bypass box (κάτι σαν αυτό http://www.jampedals.com/truebypass.htm) και θα βάλεις τα πετάλια με αυτή τη σειρά:
EBS Multicomp - Bass Driver - TBB - Boss Loop Station και στην λούπα του box θα βάλεις τα υπόλοιπα Βass Chorus - Bass Synth - Tremolo - Memory Man
Γιατί αποδεδειγμένα το Memory Man αλλά και το Bass Synth που έχουν πέσει στα χέρια μου κόβουν low end ακόμη και κλειστά![]()
To θέμα είναι ένα πετάλι να μη σου χαλάει το σήμα όταν είναι κλειστό, από εκεί και πέρα είναι άλλο θέμα. Delay σχεδιασμένο αποκλειστικά για μπάσο δε νομίζω να υπάρχει, όσο για το Bass synth εγώ το θεωρώ το χειρότερο bass synth που κυκλοφορεί. Δες το καινούργιο της Electro Harmonix που βγήκε τώρα σε ποιο compact έκδοση και με 9v τροφοδοσία.om είπε:Βασικά έλεγα να πάρω αυτο το bypass
http://www.prosoundcommunications.com/english/xotic/effects/x_blender/
και να τα περνάω όλα λούπα από αυτό! Έχει ακόμα επιλογή Dry/Wet που δίνει ποικιλία ήχων... Είναι καλύτερο το jam?
Αν και στο delay παίζω μόνο πάνω στις 2 κάτω χορδές που δεν είναι μπάσες έτσι κ αλλιώς έχεις κάποιο άλλο delay να προτίνεις που είναι καλύτερο? Ξέρεις κ κάποιο καλύτερο synth γιατί σε αυτό θέλω οπωσδήποτε όλες τις συχνότητες...
Nαι, το καινούργιο όμωςom είπε:Εννοείς το Bass MicroSynth?
Άκυρο, μόλις πρόσεξα το loop station το οποίο θα κάνει την ίδια δουλειά...teo.gp είπε:Θα έβαζα πρώτο το tuner της Boss έτσι ώστε να λειτουργήσει σαν buffer για να οδηγηθεί το σήμα σου σωστά μέσα σε όλο αυτό το καλωδιομάνι![]()
![]()
![]()