Νέο Helix Stadium Native Plug-in - Με δωρεάν έκδοση!

Έκτορας

Δυνατό μέλος
Πόντοι
963
Αυτό που λέει ο τίτλος. Υπάρχουν διαφορετικά price points είτε για νέους χρήστες είτε για προϋπάρχοντες, αλλά υπάρχει και μια εντελώς δωρέαν έκδοση ("Intro") με τα κάτωθι:

• 5 Agoura amps (11 channels)
  • 5 cabs
  • 15 studio effects
  • Proxy clone (2 per preset) and Cab IR loading

Have fun!

Φίλε είναι τόσες πολλές πλέον οι επιλογές, που παθαίνεις option paralysis ΠΡΙΝ κατεβάσεις ένα software να το μάθεις και να πάθεις εκ νέου option paralysis

Φίλε είναι τόσες πολλές πλέον οι επιλογές, που παθαίνεις option paralysis ΠΡΙΝ κατεβάσεις ένα software να το μάθεις και να πάθεις εκ νέου option paralysis

Ισχύει, ρε Νεκτάριε. Απλά σκέφτηκα ότι το συγκεκριμένο θα έχει ενδιαφέρον, σαν εισαγωγή τουλάχιστον στο software του Helix Stadium.

Σύμφωνα με το μεγαλύτερο Τεστ που έχει γίνει, το οικοσύστημα της Line6 είναι το λιγότερο αυθεντικό.

Screenshot_20260807_104743_Chrome.jpg

Θα μου πεις, εκεί κολλάμε; Για μένα όχι, το πιο σημαντικό είναι να ακούγεται καλά στη μίξη, όχι ντε και καλά ολόιδιο με ηχογραφημένο λαμπάτο.

Το Tonex πάντως, που εδώ βγήκε δεύτερο χειρότερο, ακούγεται εκπληκτικό στα αυτιά μου και στα χέρια μου.
Από την άλλη βέβαια, εγώ είμαι easy to please: το NUX με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, με τα amp sims του. Οπότε...

Σύμφωνα με το μεγαλύτερο Τεστ που έχει γίνει, το οικοσύστημα της Line6 είναι το λιγότερο αυθεντικό.
Η ερευνα αυτη εχει να κανει αποκλειστικα με την τεχνολογια capturing του helix stadium. Τα συμβατικα μοντελα που εχει μεσα βασιζονται σε προσομοιωση κυκλωματος και ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη.

Προσωπικα +1 για τη δωρεαν εκδοση στη Line 6. Εχει μεσα αρκετα παραπανω απο τα βασικα εφε και τα μοντελα ενισχυτων που διαλεξαν ειναι τα απολυτως θεμελιωδη. Ενα οποιοδηποτε plugin της NeuralDSP δεν καλυπτει ουτε τα μισα απο οσα δινει εδω το δωρεαν, ενω κοστιζουν 120-200ε.

Για την πληρη εκδοση δεν το συζητω καν. Παιζει να ειναι η πιο ολοκληρωμενη σουιτα εφε για κιθαρες σε plugin εκει εξω.

Έκανα το update από το Helix Native γιατί ήταν προσιτή η τιμή. Με τη μικρή πλέον στη ζωή μου είναι λίγο δύσκολη η συστηματική κιθάρα ή/και η μουσική γενικότερα, αλλά θα δω μήπως ηχογραφήσω κάτι να το ακούσουμε.

Έκανα το update από το Helix Native γιατί ήταν προσιτή η τιμή. Με τη μικρή πλέον στη ζωή μου είναι λίγο δύσκολη η συστηματική κιθάρα ή/και η μουσική γενικότερα, αλλά θα δω μήπως ηχογραφήσω κάτι να το ακούσουμε.
Μικρή; Να σου ζήσει ρε Μπίλη! Γράψεις η μη, να σε ακούμε πιο συχνά ρε γίγαντα!

Μικρή; Να σου ζήσει ρε Μπίλη! Γράψεις η μη, να σε ακούμε πιο συχνά ρε γίγαντα!
Ευχαριστώ πολύ! 🙂 Τώρα που περάσαμε το εξάμηνο και μπαίνουμε σε μια σειρά ελπίζω να ξαναβρώ κι εγώ λίγο τους ρυθμούς μου.

Δεν έγραφα όντως αλλά σας διαβάζω όποτε προκύπτει χρόνος.

Ευχαριστώ πολύ! 🙂 Τώρα που περάσαμε το εξάμηνο και μπαίνουμε σε μια σειρά ελπίζω να ξαναβρώ κι εγώ λίγο τους ρυθμούς μου.

Δεν έγραφα όντως αλλά σας διαβάζω όποτε προκύπτει χρόνος.
Εξάμηνο ε; Άντε άλλους έξι μήνες και μετά μπορείς να της πάρεις δώρο έναν Victory Kraken

Εξάμηνο ε; Άντε άλλους έξι μήνες και μετά μπορείς να της πάρεις δώρο έναν Victory Kraken
Τι Kraken, προς το παρόν μόνο η amp sim έκδοση στο plugin του Rabea και αυτή στα ακουστικά. Η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να δικαιολογήσω οποιοδήποτε hardware χωρίς να παίζω εκτός σπιτιού και είναι κρίμα γιατί εδώ στην Ολλανδία σκοτώνουν πολλά Fractal προηγούμενης γενιάς και ζηλεύω.

Για ολόκληρο signal chain ήταν πολύ βολικό αλλά λίγο δύσκολο το Helix Native, να δούμε τώρα το Stadium. Ο λόγος που ελπίζω να μου κάνει ηχητικά είναι γιατί τα plugins της Neural δε δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζεις σειρά στα πετάλια πάνω στο chain.

Τι Kraken, προς το παρόν μόνο η amp sim έκδοση στο plugin του Rabea και αυτή στα ακουστικά. Η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να δικαιολογήσω οποιοδήποτε hardware χωρίς να παίζω εκτός σπιτιού
Μου τα'λεγες για τους λαμπάτους πριν 4 χρόνια, δε σε άκουγα..

Ειχα το προηγουμενο helix native παροπλισμενο εδω κ 2 χρονια, μιας κ με ειχε απογοητευσει πολυ στην αισθηση στο χερι (κ σε ενα βαθμο κ ηχητικα)

Ως απολυτο μετρο συγκρισης σε αυτο εχω τα s-gear κ amp room Marshall που ειναι σε αλλο λεβελ στην αισθηση (για πλαγκιν)

Οποτε μιας κ εχουν περιορισμενες επιλογες κ τα 2 (κ κυριως σε πεταλια κ εφε) εκανα το upgrade

Απο εφε κ πεταλια καλυφτηκα για παντα
Κ απο αμπς παροτι δεν το πηρα για αυτο, οτι μου λειπει απο τα αλλα 2 θα το παιρνω απο εδω
Ειναι πραγματικη ναυαρχιδα
Βελτιωμενος ηχος αισθητα σε σχεση με το προηγουμενο

Βελτιωμενη αισθηση, αλλα παλι οχι στο επιπεδο των αλλων. Τουλαχιστον οχι στην πρωτη επαφη που ειχα. Αλλαζοντας IR σε York Audio που χρησιμοποιω παντου σημερα, βελτιωθηκε αισθητα. Τελος παντων στο θεμα της αισθησης στο χερι βαζω εναν αστερισκο, μιας κ δεν το εχω ψαξει αρκετα ακομα

Στα τρελα συν, το καλυτερο GUI που εχει υπαρξει ποτε σε αμπ σιμ (χαρντγουερ ή μη).
Εχουν κανει αυτην τη μαγκια , που απεικονιζει γραφικα το αμπ μοντελο (ή πεταλι, ή εφε) που εχεις διαλεξει, κ εχει πανω 5-6 περιγραφες ηχου

Τις τσεκαρεις, βρισκεις μια που ειναι πιο κοντα σε αυτο που θες κ κουνοντας τον κερσορα λιγο, απο την περιγραφη που θες σε αλλη περιγραφη, παιρνεις αλλα χαρακτηριστικα κ το φερνεις ευκολα στο επιθυμητο αποτελεσμα (αυτο το ειχα δει σε καποια σοφτ συνθ, αλλα οχι σε αμπ σουιτα)

Για καποιον που θελει αμπ σιμ, αλλα δεν ειναι κ φαν μεχρι τωρα, φοβαται κιολας οτι θα παθει option paralysis, μακραν το πιο φιλικο σιμ για να φτιαξεις ηχο

Εινδεικτικα, μια που το εβαλα, μια που σε 30 λεπτα εγραψα αυτο για να τσεκαρω ηχους, που για πρωτη επαφη με αφηνει ικανοποιημενο ηχητικα (κυριως στα ρυθμικα, στο ληντ δεν το εχω βρει ακομα)

Attachments

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back