Πουλιέται το σύνθι του Βαγγέλη. Πολυ καλή κατάσταση, τιμή συζητίσιμη

ε, δεν είναι και πολλά 500 ευρώ. :LOL:
Πάντως, χωρίς πλάκα, άμα ήμουν ΠΛΟΥΣΙΟΣ θα το έπαιρνα σίγουρα να το βάλω στο ιδιωτικό μου μουσείο να το δείχνω στους φίλους μου και μετά να βγαίναμε βόλτες με τις φερράρι Ferrari HC25 να φάμε κανάν αστακό.

Θα το έπαιρνα αλλά έχει A little cigarette burn λέει 🚬 😅
Τον πήρε ο ύπνος και του έπεσε το τσιγάρο απ'το στόμα,καθώς έχτιζε ατμόσφαιρα.
Πραγματική μάστιγα για παραγωγούς ambient,minimal και παρεμφερές είδη.

Αν ήμουν ceo της Yamaha musical co θα το έπαιρνα και θα το έβαζα σε μουσείο (πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο που είναι λέει early prototype και δεν έχει s/n... )

Αν κρίνουμε από την τιμή και το κάψιμο από τσιγάρο πάνω στα πλήκτρα,είναι το synth που έγραψε ο Vangelis τους Δρόμους της φωτιάς.
Ο επόμενος ιδιοκτήτης,από ότι φημολογείται θα είναι ο Νίκος Καρβέλας,ακολουθώντας τα ίδια μονοπάτια επιτυχίας,χαρίζοντας μας το επόμενο μουσικό έπος με τίτλο "Φωτιά και λάβρα".

Χωρις να εχω ιδεα ουτε περι κληρονομικων του Βαγγελη, ουτε περι αντιστοιχων διαδικασιων γενικα, υποθετωντας λοιπον και οχι γνωριζωντας, λεω το εξης:

Σε αντιστοιχου μεγεθους πωλησεις, απο αποψη διασημοτητας, ιστορικοτητας κλπ, εχω δει οτι η ολη φαση γινεται απο μεγαλους οικους δημοπρασιων, με αντιστοιχη διαφημηση, εκτιμηση, διαδικασια πλειοδοτησης κλπ. Εδω τωρα τι φαση ειναι αυτη, βαζω μια αγγελια στο reverb και οποιον παρει ο χαρος; Τι φαση, δεν ειναι οντως το πληκτρο του Βαγγελη, δεν υπαρχει καν πληκτρο, ή μπηκε στο στουντιο του κανας "απο τη ΔΕΗ ειμαστε" και τωρα το βγαζει ονλαιν;

Χωρις να εχω ιδεα ουτε περι κληρονομικων του Βαγγελη, ουτε περι αντιστοιχων διαδικασιων γενικα, υποθετωντας λοιπον και οχι γνωριζωντας, λεω το εξης:

Σε αντιστοιχου μεγεθους πωλησεις, απο αποψη διασημοτητας, ιστορικοτητας κλπ, εχω δει οτι η ολη φαση γινεται απο μεγαλους οικους δημοπρασιων, με αντιστοιχη διαφημηση, εκτιμηση, διαδικασια πλειοδοτησης κλπ. Εδω τωρα τι φαση ειναι αυτη, βαζω μια αγγελια στο reverb και οποιον παρει ο χαρος; Τι φαση, δεν ειναι οντως το πληκτρο του Βαγγελη, δεν υπαρχει καν πληκτρο, ή μπηκε στο στουντιο του κανας "απο τη ΔΕΗ ειμαστε" και τωρα το βγαζει ονλαιν;
Θα ήταν πραγματικά παρακινδυνευμένο να κάνουμε μιά τέτοια εκτίμηση,αν πρόκειται πραγματικά η όχι για ένα απο τα synths του Vangelis,αλλά νομίζω βάση τιμής και τρόπου παρουσίασης του πωλητή,μπορούμε όλοι μας νομίζω,να κάνουμε μία εκτίμηση για το περιεχόμενο του τσιγάρου που έπεσε και έκαψε το πλήκτρο.
Η ρέθυμνο,η καλαμάτα,κατά την ταπεινή μου άποψη.

Άλλο ένα ανεκτίμητο κόσμημα για τη συλλογή σας, κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Η τιμή θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλή. Μην ξεχνάτε άλλωστε ποιος το είχε.

Και με αυθεντικά αξεσουάρ που τα έπιανε με τα ίδια του τα χέρια. Σκεφτείτε το.

Γράψε κι εσύ Vangelis ανθρωπέ μου και ανησυχησα. Ποιος Bαγγέλης; :D

Χωρίς πλάκα τώρα, δεν μοιάζει και πολύ με αυτό που είχε στο άλμπουμ με την Ειρήνη Παππά, διότι και σε εκείνο κάπνιζε (στη δεξιά φωτό), οπότε λογικά να τα είχε κατακάψει ασούμε.

1784973418481.png

Attachments

• 1784973289565.png
    1784973289565.png
    1.7 MB · Εμφανίσεις: 0
Άλλο ένα ανεκτίμητο κόσμημα για τη συλλογή σας, κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Η τιμή θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλή. Μην ξεχνάτε άλλωστε ποιος το είχε.
Αν δεν ήσουν νέος και υγιής, θα το αγόραζα 🤣 .

Όταν χαιρετήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο η αξία σου θα αναγνωριστεί και το σύνθι του Βαγγέλα θα μοιάζει φθηνό μπροστά στο κομμάτι της ιστορίας σου που αποχωρίζεσαι.

Last edited:
παντως, οντως εδω θα χρειαστει ενα ειδους,,, screening!
θα ηταν κριμα να καταληξει καπου, ενα οργανο (φθηνα το δινουν μου φαινεται) που εχει παιξει ενας απο τους, ελαχιστους, που αλλαξαν ενα κομματι της μουσικης. Ή που βρεθηκαν τελος παντων πανω στην αλλαγη της.
- Πωλητής: "Μπορειτε να μας παιξετε κατι; ή έστω να εχουμε ενα δειγμα δουλειας σας;;;;;; και αν μας αρεσετε, θα δουμε μετα αν το παρετε!!!!!
και δωρο μια καρτα της Φόκους_ΡαΪτ"!!!!!!!!!!

8 νότες πολυφωνία?? Και αν θέλω να παίξω τζαζ??
με 699 παιρνεις Arturiάρα Αστρολαμπ και δωραρα analoglab και, παιζεις απο τζαζζ μεχρι χασαποσερβικο!!!!!!!!!!
Υγ. Κωσ,,,,,, τι εγινε;;;; δε μπηκα αλλα τρομαξα!!!!! πουλας το V-synth σου;;;;;
δε ξερω αν το εχω ξαναγραψει, αλλο συνθ απο το σεταπ σου ειναι το δικο μου απωθημενο!!!!!
To Triton!!!!!!!!!!

Last edited:
Αναρωτιέμαι πάντως πως θα δηλώσει στην εφορία τα 450.000€ όταν το πουλήσει.
Εννοώ κυριολεκτικά, ποια είναι η διαδικασία.

Υγ. Κωσ,,,,,, τι εγινε;;;; δε μπηκα αλλα τρομαξα!!!!! πουλας το V-synth σου;;;;;
δε ξερω αν το εχω ξαναγραψει, αλλο συνθ απο το σεταπ σου ειναι το δικο μου απωθημενο!!!!!
Με ένα εκατομμύριο τρακόσιες χιλιάδες ευρώ που θα δώσεις σύμφωνα με την αγγελία θα το ικανοποιήσεις το απωθημένο σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back