hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45

Klavdia, η Barbz έπρεπε να πάει, όχι εσύ! ΑΚΟΥΕΙΣ; 😡 :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Αυτό μου φέρνει στο μυαλό
Untitled.jpeg

Τι απογοήτευση να πάμε με αυτό το μοιρολόι στην Eurovision. Πραγματικά, μου έρχεται να βγάλω όλη την τοξικότητά μου στο θέμα αυτό και προσπαθώ να συγκρατηθώ. 😡 :ROFLMAO:

Η τραγουδίστρια είναι άκρως ταλαντούχα, δεν τίθεται θέμα αλλά γιατί, γιατί, ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

1744196639309.webp

Ουάοοο... Θερμές ευχαριστίες στο αξιότιμο μέλος @cos_dr. Γίναμε σοφότεροι για τη μύτη της εκπροσώπου μας... 😄

Ουάοοο... Θερμές ευχαριστίες στο αξιότιμο μέλος @cos_dr. Γίναμε σοφότεροι για τη μύτη της εκπροσώπου μας... 😄

Εντάξει, έχει φωνή (από ό,τι λέτε) αν μυτη άλλο...

Μυ τη χλευαζετε ρε παιδια.

Παντως, χωρις πλακα, τα γυαλια την κανουν πολυ χειροτερη, και τη μυτη και γενικα.

Έχει καλή φωνή.

Και attitude έχει. Θα χαρώ πολύ να σπάσει τα μούτρα της στον διαγωνισμό με αυτό το τουπέ - όχι πως θα της κοστίσει και τίποτα, αλλά έτσι, για να γελάσουμε και λίγο, όχι όλο μοιρολόι.

Cos_dr
Aκούγεται σα να έχει φυσικό autotune. Χμ.

Θα χαρώ πολύ να σπάσει τα μούτρα της στον διαγωνισμό
Και εγώ θα χαρώ πολύ να αποτύχει πατώνοντας στην τελευταία θέση η συμμετοχή με υπόκρουση χλεύης γιατί ήθελα να πάει της barbz και θέλω να τους δω όλους τους ιθύνοντες να καίγονται αργά και βασανιστικά μέχρι το τέλος της πενιχρής ζωής τους από την ταπείνωση και την ντροπή. 😡 :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Εγω βγάζω τρελά γούστα με τέτοιες περιπτώσεις να ξέρετε.
Είμαι του αναλογικού,δέν με πειράζει και μιά μικρή ατέλια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back