Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: How Steely Dan Composes A Song

Από dimsonic, 12/28/18

μεταξύ μας τώρα, μιλάς σε έναν πολύ diehard ακροατή (γιατί δεν μου αρέσει η λέξη οπαδός ή φαν)... μα πολύ...

τα τελευταία 10 χρόνια έχω αρχίσει και τους απομυθοποιώ αρκετά.

Εχω και αρκετή δισκογραφία τους από τότε που ήταν άσημοι. Κομμάτια που γνωρίσαμε αλλιώς, σε πρωτόγονη και unacceptable εντελώς μορφή. Αλλωστε υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Είχαν ιδέες, είχαν συνθέσεις και ...ναι είχαν την έμπνευση όπως κάποιοι άλλοι να αποσυρθούν από συναυλίες νωρίς και να μείνουν στις ηχογραφήσεις με σωρεία καλλιτεχνών που τους δάνεισαν τις λαμπρότερες ιδέες και συνεισφορές τους.

2. In: How Steely Dan Composes A Song

Από Yannis Methenitis, 12/28/18

Μα είναι τέρατα μουσικής μόρφωσης και ευρυμάθειας. Δεν ήρθαν οι σπουδαγμένοι μουσικοί στο δρόμο τους αλλά αυτοί τους άλλαζαν σαν πουκάμισα μέχρι να τους κάτσει ακριβώς αυτό που ζητούσαν. Υπάρχουν πολλές ιστορίες μεγάλων σταρ που δεν τα "κατάφεραν" να μπουν στην τελική μείξη. Το να έχεις γράψει μαζί τους είναι πυροτέχνημα στο βιογραφικό ενός μουσικού, αφου του δίνει την "σφραγίδα ποιότητας". Ξεκίνησαν σαν συνθετικό ντουέτο της CBS και έγραφαν  για τις τότε φίρμες μέχρι που έκαναν τον πρώτο τους δίσκο. Ήταν τελειομανείς (το "ήταν" γιατί δυστυχώς πέθανε ο Walter Becker). 

3. In: How Steely Dan Composes A Song

Από dimsonic, 12/28/18

το έχω δει πρόσφατα...

ευτυχώς που στο δρόμο τους ήρθαν πολλοί σπουδαγμένοι μουσικοί και συμμάζεψαν τις πολύ καλές όντως ιδέες τους 

4. In: Klons, Archers, Tumnus, Soul Food & Klone. What Do We Think?

Από Πνοή και Νύξη, 12/28/18

Ποιο Klon ρε σεις? Δείτε και ακούστε αυτή τη Nick Huber. Mεγαλείο. Κιθαριστική πανδαισία.

Το Soulfood το είχα, δεν μου έκανε, δεν δοκίμασα άλλο κλώνο, θεώρησα ότι δεν μου κάνει το είδος. Για low gain/boost καταστάσεις ξετρελάθηκα με ένα tweed-in-a-box χειροπιαστό από τα χέρια γνωστού συμφορουμίτη. Γενικά δεν μου πολυαρέσει το transparency. θέλω να έχουν χαρακτήρα και τα όργανα και τα πετάλια και ο ενισχυτής.

Το συγκεκριμένο ντουέτο reviewers, αν και έχει τεράστια γκάμα σε τεστ, και γενικά δεν λένε μπαρούφες, το βαριέμαι αφάνταστα και χαώνομαι στο βίντεό τους.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...