Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Jared James Nichols - The Gun

Από Rebel_Of_South, 06/28/19

το παλικάρι πρώτα απ όλα έχει πιάσει το feeling .....

βέβαια είναι ένας ξανθούλης λευκός απ το Γουισκονσιν . Δεν ξέρω αν κάνει για μπλουζ ροκ ?

2. In: The Hunt | Songs | Tommy Emmanuel

Από dimsonic, 06/28/19

μια χαρά τα λες

δεν έχω θέμα!

3. In: The Hunt | Songs | Tommy Emmanuel

Από Πνοή και Νύξη, 06/28/19

Στον δικό μου κόσμο είναι ο καλύτερος των καλύτερων από όλα τα κιθαριστικά είδη. Η μουσικότητά του και η οξυδέρκειά του είναι ένα δάχτυλο πιο μπροστά από τους άλλους. Είναι ίσως ο μοναδικός κιθαρίστας που ακούω ΑΥΤΟΝ και όχι τη μουσική του και αυτό με ευχαριστεί. Kαι σίγουρα δεν θα μου ήταν δύσκολο να τον φανταστώ ως τον καλύτερο οποιουδήποτε είδους καταπιανόταν.

Δεν αφορίζω κανέναν, αυτή θα ήταν η απάντησή μου αν με ρωτούσαν "διάλεξε έναν, τον καλύτερο".

4. In: Looper Improvisation - Live @ Vlatos Jazz 2019

Από Yannis Methenitis, 06/26/19

Το Boss RC-30 που έχω είναι αθόρυβο πάντως. Το ditto έχει κλασικό ποδοδιακόπτη. 

5. In: Looper Improvisation - Live @ Vlatos Jazz 2019

Από Alter, 06/26/19

Μόνο ο ενισχυτάκος είναι (zt lunchbox, 6.5' ηχειάκι), και το φυσικό reverb του χώρου, που είναι μια μεσαιωνική μικρή εκκλησία. Είναι ο συνδυασμός πρίμας κιθάρας, μονού μαγνήτη, μικρού ηχείου και πρίμας πέννας που δίνει αυτόν τον ήχο. Ιδανικά θα ηχογραφούσες πολύ πιο κοντά για να μην κολυμπάς στο reverb.

Για το πετάλι δε γίνεται τίποτε, η μόνη μάρκα που δεν έχω τσεκάρει είναι τα ditto για τυχόν λιγότερο θόρυβο διακόπτη.

Η κιθάρα είναι μια Elferink tonemaster, και το προβολάκι, συν ότι η κιθάρα δεν έχει βούλες στην ταστιέρα με δυσκόλευαν όντως..

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...