Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Παλαιολιθικο για τον Dim

Από vagelism, 07/18/19

1 λεπτό πριν, dimsonic είπε

τεσπα.

εγω εξηγω οτι εζησα μεγαλωσα ακουγοντας και αγοραζοντας τους δισκους απο ολες τις περιοδους και η τελευταια μου φανηκε οτι με κορόιδευαν. Εξ ου και μουφα. 

και εγω εξηγησα οτι βρηκα εκεινη την περιοδο {60ς} οτι η μπαντα ηταν  συνθετικα ανωριμη κ full on drugs for my taste.

Λογικο βεβαια  αν το καλοσκεφτεις , μιας κ η μπαντα ξεκινησε το 65.

Τωρα για καποιον που εζησε εκεινη την εποχη -  κ αγορασε εκεινους τους δισκους την εποχη που εκδοθηκαν... ισως ηταν ξερω γω η μεγιστη καινοτομια {κ πολυ πιθανον να ηταν}

Αλλα εγω που ακουσα το συνολικο  του εργο μεταγενεστερα...

Τι να πω...καταλαβαινεις νομιζω.

2. In: Παλαιολιθικο για τον Dim

Από dimsonic, 07/18/19

1 minute ago, vagelism said:

δεν σε κατηγορησα μαναμ

ισα ισα..

Απλα διαφωνησα.

τεσπα.

εγω εξηγω οτι εζησα μεγαλωσα ακουγοντας και αγοραζοντας τους δισκους απο ολες τις περιοδους και η τελευταια μου φανηκε οτι με κορόιδευαν. Εξ ου και μουφα. 

3. In: Παλαιολιθικο για τον Dim

Από vagelism, 07/18/19

9 λεπτά πριν, dimsonic είπε

το θέμα είναι Βαγγέλη ότι εσύ προσωπικά έχασες (εννοώ δεν έζησες - και δεν ήταν δυνατόν να αγαπήσεις παρά μόνο ετεροχρονισμένα και ...εάν) τουλάχιστον τις 2 ή ενάμιση περιόδους του συγκροτήματος.

Συνεπώς δεν μπορείς να κατηγορείς εμένα που στα πρώτα χρόνια του γυμνασίου κυκλοφορούσα με τους δίσκους τους με τον Barett και αργότερα με το dark side και το wall στα τελευταία μου χρόνια στο πανεπιστήμιο και που αργότερα τα τελευταία τους μου φάνηκαν ...ας πω χλιαρά.

δεν σε κατηγορησα μαναμ

ισα ισα..

Απλα διαφωνησα.

4. In: Παλαιολιθικο για τον Dim

Από dimsonic, 07/18/19

το θέμα είναι Βαγγέλη ότι εσύ προσωπικά έχασες (εννοώ δεν έζησες - και δεν ήταν δυνατόν να αγαπήσεις παρά μόνο ετεροχρονισμένα και ...εάν) τουλάχιστον τις 2 ή ενάμιση περιόδους του συγκροτήματος.

Συνεπώς δεν μπορείς να κατηγορείς εμένα που στα πρώτα χρόνια του γυμνασίου κυκλοφορούσα με τους δίσκους τους με τον Barett και αργότερα με το dark side και το wall στα τελευταία μου χρόνια στο πανεπιστήμιο και που αργότερα τα τελευταία τους μου φάνηκαν ...ας πω χλιαρά.

5. In: Παλαιολιθικο για τον Dim

Από vagelism, 07/18/19

44 λεπτά πριν, dimsonic είπε

όχι δεν είναι απλώς λογικό.

η εποχή division bell ήταν η χειρότερη επειδή ήταν η χειρότερη.

Οι floyd (β γενιάς) τελείωσαν στο wall.

Το λέει όλος ο πλανήτης.

Η πρώτης γενιάς περίπου στο umma gumma....

(και το division bell το έχω, και το momentary lapse....αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να καταλάβω τη μούφα από το καλό. Κι ας είμαι 138 ετών)

Νομιζω οτι για οποιαδηποτε μπαντα που το εργο της εκτεινεται σε 5 δεκαετιες..ειναι λογικο να υπαρχουν τετοιες διαφωνιες.

Ναι το Division δεν ειναι Wall...αλλα για τα δικα μου αισθητικα κριτηρια ..μουφα δεν μπορω να το πω.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...