Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Καλησπέρα σε ολους. Ένα κομμάτι που έιχα ξαναποστάρει σε ποιό πρώιμο στάδιο.Αυτη τη φορά έιναι τελειωμένο απο mix-master.Έλπιζω να αρέσει και περιμένω τις γνώμες σας για το τελικό αποτέλεσμα!!!

Hardware Synths used : Yamaha Ex-5, Ensoniq Ts-10

Vst Synths used: U-he Hive, Arturia Pigments, Rolans Sys100, Saurus, Vps Avenger

• Like 12

Feedback χρήστη

Yannis Methenitis

1 από 1 μέλος βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη 1 / 1 μέλος

Μου αρέσει η ατμόσφαιρα που έφτιαξες με τα όμορφα pads που δεν είναι κι εύκολο.

Το ταμπούρο ειδικά είναι αυτό που το κάνει "νοσταλγικό 80s" και αν μου έπεφτε λόγος θα το αντικαθιστούσα. Επίσης, ο λόγος μπαίνει μετα τα 2 λεπτά και μέχρι τότε δεν υπάρχει κάποιο ίχνος μελωδικής γραμμής, που σίγουρα την φαντάζεσαι εσύ αλλά μάλλον χρειάζεται βοήθεια να φανεί.

Όμορφο αλλά δείχνει κάποια ηλικία που πιστεύω σήμερα μπορεί να γίνει ουδέτερο.

Απάντηση του OP:

Ευχαριστώ για την όμορφη κριτική και σίγουρα θα με βοηθήσει σε άλλες ιδέες αργότερα!! 

• Ευχαριστώ 1
    vaggbaba

1 από 1 μέλος βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη 1 / 1 μέλος

Πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει. Μπραβο

Απάντηση του OP:

Ευχαριστώ πολύ!!

• Ευχαριστώ 1

• Freaky Pop - Got heart

this is my new project "Freaky Pop" it comes with all my 90's vibes.. enjoy people!

George Falkas
    George Falkas
    Music 1

madtown

ειπα να ανεβασω και ενα που ψηνεται....

komis dracoulas
    komis dracoulas
    Music 4

The rain effect

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ενα μικρό κομμάτι όπως ήλθε με την βροχή που κατάφερε να με βάλει να πατήσω το rec μετά απο καιρό. όπως πάντα no edits.

loucas
    loucas
    Music 15
  • Δημοσιεύστε κάτι...