Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Last Night On Earth

(0 κριτικές)

Όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα χοντρά τα φράγκα-τώρα όπου να΄ναι-θα μου κάνω δώρο μια ορχηστράρα και ένα διημεράκι σε στουντιάρα και θα το φτιάξω αυτό εδώ όπως πρέπει. Μέχρι τότε, θα βολευτούμε μ΄αυτό. Το οποίο αυτό με έφερε στα όρια του τι μπορώ να κάνω ηχοληπτικώς και από άποψη gear και από άποψη ικανότητας. Πολλά tracks, πολλές συχνότητες. Και πολύς χρόνος απαραίτητος μεν, που δεν προτίθεμαι να διαθέσω δε. Οπότε, αγαπητοί συνάδελφοι, αυτό είναι το τεμάχιο σε μορφή, ας πούμε, demo. Είπαμε, τα φράγκα και η δόξα είναι καθ΄οδόν.

• Like 10

Feedback χρήστη

Πρόταση

Jazzjoker

Δημοσιευμένο

Υπέροχο νοσταλγικό, λίγο beatles, λίγο whiter shade of pale, λίγο διάφορα άλλα ωραία και κυρίως Pipitiri βέβαια. Στο σημείο που μπαίνουν τα τύμπανα, τα ήθελα λιγάκι πιο δυνατά και ίσως η κιθάρα ήθελε λίγο χαμηλότερα για να μπλέκεται καλύτερα στο μιξ. Αυτά βέβαια θα τα πουν πιο εμπεριστατωμένα άλλοι. Εγώ κρατώ τη μουσική.

• Ευχαριστώ 1
    fusiongtr

Δημοσιευμένο

Άλλο ένα φανταστικό τεμάχιο, διαφορετικό αυτή την φορά από τα προηγούμενά σου.

Νομίζω ότι σε αρκετά σημεία, το mix είναι άνισο (απλά η γνώμη μου) από πλευράς εντάσεων, αλλά τι νομίζεις εσύ έχει σημασία.

Απολαυστικότατο μέχρι το κόκκαλο.

Άταστη παίζει εδώ?

• Ευχαριστώ 1
    dimsonic

Δημοσιευμένο

Μου άρεσε όσο δε λέγεται κύρια γιατί μου θύμισε πολλά μουσικά πράγματα που αγαπώ (θα τα κρατήσω για μένα) που είναι όμορφα αφομοιωμένα και ενσωματωμένα σε μια δημιουργική οντότητα που πάντα ζηλεύω.

Δεν ξέρω αν ποτέ βγούν φράγκα από αυτό, αλλά έτσι θα έπρεπε να γίνεται, από τέτοια να βγαίνουν τα φράγκα και όχι από τη σαβούρα που μας έχει περικυκλώσει. Ίσως βέβαια καλύτερα να μην βγούν ποτέ φράγκα διότι μπορεί και χαλάσει η συνταγή.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω κάτι έστω σε ένα κλάσμα του. 

• Ευχαριστώ 1
    • Administrator
    Yannis Methenitis

Δημοσιευμένο

1 ώρα πριν, fusiongtr είπε

Άλλο ένα φανταστικό τεμάχιο, διαφορετικό αυτή την φορά από τα προηγούμενά σου.

Νομίζω ότι σε αρκετά σημεία, το mix είναι άνισο (απλά η γνώμη μου) από πλευράς εντάσεων, αλλά τι νομίζεις εσύ έχει σημασία.

Απολαυστικότατο μέχρι το κόκκαλο.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

• Ευχαριστώ 1
    Petros Stergiou

Δημοσιευμένο

Πολύ ωραίο στυλ και πολύ ωραίο κομμάτι !

• Ευχαριστώ 1
    • Guru
    pipityri

Δημοσιευμένο

Ευχαριστώ, αγαπητοί φίλοι, για την ακρόαση και τα σχόλια. Ξέρετε πόσο σας εκτιμώ και είναι πολύ σημαντικό για μένα που μπαίνετε στον κόπο.

@Jazzjoker Πάντα καταλαβαίνεις αυτό που έχω στο μυαλό μου. Ως προς τα τεχνικά, τα τύμπανα είναι καθαρά διακοσμητικά, απλά να υπάρχει ένα τσίκι-τσίκι. Φυσικά, υπήρξε σχέδιο για φυσικά τύμπανα κλπ κλπ το οποίο, φυσικά, ναυάγησε. Υποθέτω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί.:)

@fusion @yameth Με τις εντάσεις έπαθα το εξής...δεν μπορούσα με τίποτα να βρω χρυσή τομή. Υποψιάζομαι πως θα πρέπει να την ψάξω με το eq.

Στράτο, παίζω με την Fender. Στην αρχή με slide, μετά κανονικά.(και ξανά slide προς το τέλος).

@dimsonic Όπως σου έχω ξαναπεί, άνθρωποι σαν εμένα κάνουν αυτό που κάνουν επειδή προυπήρξαν άνθρωποι σαν εσένα. Ξέρεις πως είμαι μεγάλος fan των πραγμάτων που κάνεις και πραγματικά δεν έχω λόγια για περιγράψω πως νοιώθω όταν διαβάζω τα σχόλια σου. Σ΄ευχαριστώ.

gvour

Δημοσιευμένο

Τα ιδια λεω συνεχεια αλλα δε γ......ται.

Τι αλλο να πω?

Πολυ θα ηθελα να γραφω και να παιζω ετσι.

Καταπληκτικο.

• Ευχαριστώ 1
    cigaret13

Δημοσιευμένο

Πολύ καλό Σπύρο.... 

• Ευχαριστώ 1
    cos_dr

Δημοσιευμένο

Λιγο χαμηλότερα η lead κιθάρα, να τοποθετηθεί λιγο καλύτερα στο mix

από εκεί και πέρα, είναι ΘΕΪΚΟ, και στα δικά μου γούστα ταιριάζει απόλυτα, από αυτά που ακούω ξανά και ξανά και γουστάρω το ύφος και φυσικά τα καλά ηλεκτικοκιθαριστικά σόλο στα οποία είσαι (και εσυ) μαιτρ.

Μπράβο ΣΠΥΡΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΑΣ!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Ευχαριστώ 1
    gkourmoul1

Δημοσιευμένο

26 minutes ago, Konstantinos Dritsas said:

ακούω ξανά και ξανά και γουστάρω

Τα ειπε ολα ο Κωστας.

Να προσθεσω μονο ενα WOW...

• Like 1
    • Ευχαριστώ 1

• Freaky Pop - Got heart

this is my new project "Freaky Pop" it comes with all my 90's vibes.. enjoy people!

George Falkas
    George Falkas
    Music 1

madtown

ειπα να ανεβασω και ενα που ψηνεται....

komis dracoulas
    komis dracoulas
    Music 4

The rain effect

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ενα μικρό κομμάτι όπως ήλθε με την βροχή που κατάφερε να με βάλει να πατήσω το rec μετά απο καιρό. όπως πάντα no edits.

loucas
    loucas
    Music 15
  • Δημοσιεύστε κάτι...