Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Στη δημιουργία του συγκεκριμένου τραγουδιού με ώθησε η εμπειρία από την επίσκεψή μου πριν από λίγες ημέρες σε μια Δομή Αστέγων στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και η εικόνα ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος ήταν τυλιγμένος με μια κουβέρτα και ξάπλωνε σε ένα παγκάκι στη Τσιμισκή. 

• Like 4

Feedback χρήστη

Πρόταση

atreu73

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Η μουσική είναι συμπαθητική όπως και οι στίχοι. Η ηχογράφηση πάσχει. Πρέπει να προμηθευτείς ταβκατάλληλα εργαλεία. Καλή η αλλαγή στο τέλος μα στο σύνολο της η καλη σου προσπάθεια χαραμίζεται. 

Δεν είναι ότι λείπει η συνέπεια μόνο. Λείπει το συναίσθημα που σε ώθησε να το γράψεις. Δε μεταφράζεται ούτε στη μουσική πύτε στην ερμηνεία κι είναι κρίμα. 

Η φωνή σου θέλει δουλειά μα δεν είσαι παράφωνος. Μπορείς να κάνεις κάποιες ασκήσεις που θαβτης βρεις στο γιουτιουμπ και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. 

Το τραγουδάκι όμως καθαυτό δεν είναι άσχημο. Τι ηλικία είσαι;

Επεξεργασμένο από atreu73
    Panos Kostagiannis

Δημοσιευμένο

ΠΟΛυ ωραια που πηρες εμπνευση να δημιουργησεις απο την δομη που πηγες.Εχω ακουσει πολλα απο εσενα και διακρινω οτι φωνητικα πας καλυτερα.Τωρα το κομματι ειναι λιγο μια απο τα ιδια σαν να πηρες γνωστα ξενα τραγουδια και να εβαλες στιχους απο πανω,δεν μπορω να θυμηθω τωρα αλλα ειναι σαν ενα ξενο ιδιο ακριβως.Τωρα θα μου πεις ποιος απο μας ειναι original αφου ολοι μας καπου παταμε να γραψουμε ειτε θελουμε ειτε οχι,βαζουμε ομως τι δικη μας πινελια και αυτο ειναι που μου ελειψε περισσοτερο στο συγκεκριμενο κομματι.

• Freaky Pop - Got heart

this is my new project "Freaky Pop" it comes with all my 90's vibes.. enjoy people!

George Falkas
    George Falkas
    Music 1

madtown

ειπα να ανεβασω και ενα που ψηνεται....

komis dracoulas
    komis dracoulas
    Music 4

The rain effect

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ενα μικρό κομμάτι όπως ήλθε με την βροχή που κατάφερε να με βάλει να πατήσω το rec μετά απο καιρό. όπως πάντα no edits.

loucas
    loucas
    Music 15
  • Δημοσιεύστε κάτι...