Tele vs strat vs les paul - Bridge humbucker blind test

Εχω κατεβασει patch για ολα τα μοντελερ κ τωρα ψαχνω να βρω τα μοντελερ

Να πεις του Γιώργου να στα πάρει, που έχει καλές άκρες στα καταστήματα.

Να, τέτοια μου κάνετε, και έχασα μια απ' τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες στην τηλεόραση πριν λίγο.

https://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/799753/ksespasma-spatha-na-parembei-o-eisaggeleas-3-penalti-gia-olympiako-eprepe-na-metrhsei-to-gkol-giati-vid

Μπενάλτυ και τρεις βολές έπρεπε να δώσει ο Παπαπέτρου λέμε. :classic_tongue:

Α, και τεχνική ποινή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
λοιπον αυριο για εκδικηση θα φερω τρεις ανθρωπους στο σπιτι μου να χτυπησουν με τον αντιχειρα την μι μπασο στην τελε μου. Ο πρωτος ειναι ενας με πολυ χοντρο αντιχειρα, ο δευτερος με μεσαιου μεγεθος και ο τριτος η γυναικα μου  να δουμε αν θα το βρεις.

Ισως αποκλειστει οπου χτυπαει η συζυγος γτ δεν θα μπορει να χτυπησει μονο την μι χωρις να χτυπαει και την λα μπασο ταυτοχρονα.

Αν δεν σ αρεσει αυτο θα βαλω μικροφωνο μεσα στο ηχειο της ακουστικης και θα βαλω να φυσηξουν ενας αντρας μια γυναικα και ενα παιδι. Ενας καπνιζει πολυ ενας λιγο και στριφτα και το παιδι καθολου . Και βρισκεις ποιανου πνοη αντιχειται στο ηχειο.Διαλεγεις...............

Παιξε τωρα και ΚΑΘΑΡΑ ωστε να καταλαβουμε και τις κιθαρες σου

Εδώ παίζω καθάρα, με άλλη σειρά τις κιθάρες.

κλιπ 1

clip 1.mp3

κλιπ 2

clip 2.mp3

κλιπ 3

clip 3.mp3

Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά, μιας και δεν είχατε και πολλή τύχη με τα προηγούμενα κλιπ ?

Attachments

Λέω να δοκιμάσω τη τύχη μου κι ας πάω κουβα:

1ο συγκριτικό:

Tele

Strat

Les Paul

2ο συγκριτικό:

Strat

Tele

Les Paul

Tele, Les Paul, Strat για το δεύτερο.

Αλλά να ξέρεις, ampero δεν παίρνω που να χτυπιέσαι κάτω ασούμε.

έχει ο γκουρμούλης γκιθάρες με μπριτζους διπλούς και δη θρη?

Για τον Γιώργο μιλάμε βρε.

Έχει τα πάντα.

Μέχρι και στον Thomann αυτός στέλνει από το στοκ του.

πάντως, λέγω, έστω κι αν είναι ιδιοι οι μαγνήτες ΚΑΙ το κυκλωμα παίζει ρόλο φίλτρου.

Δηλαδή πόσα Κ είναι το ποτ και τι πυκνωτή έχει δίπλα του, έστω κι αν είναι τέρμα πρίμα

πάντως, λέγω, έστω κι αν είναι ιδιοι οι μαγνήτες ΚΑΙ το κυκλωμα παίζει ρόλο φίλτρου.

Δηλαδή πόσα Κ είναι το ποτ και τι πυκνωτή έχει δίπλα του, έστω κι αν είναι τέρμα πρίμα

Μόνο?

Εδώ λέει ότι η μια έχει χορδές 2 ημερών, η άλλη 2 μηνών, και η άλλη 2 ετών.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back