- Πόντοι
- 218
Neural / gojira archetype..ειπα και εγώ να εκσυγχρονιστώ. Δεν το δούλεψα ακόμη όμως..
Τώρα να πω ότι εσύ με έψησες για τα ΝΙ;Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα και τα 2, τα έχω.
Νομίζω δεν θα σε προδώσουν. Και αν τα πάρεις και σε καλή τιμή ακόμα καλύτερα.Τώρα να πω ότι εσύ με έψησες για τα ΝΙ;
Ε, άντε γιατί να το κρύψω; ?
2 minutes ago, fusiongtr said:
Του χρόνου να πάρεις αυτό.
Εσυ ψωνισες την προηγούμενη ΠαρασκευήΈδειξα τρομερή εγκράτεια. Πήγα στον Νάκα και πήρα μόνο δύο σετ χορδές.
Gretsch Electromatic 5422tg σε walnut stain
Ω ρε μάνα μου! €330 ένα πιατίνι. Δεν είχα ιδέα.https://www.nakas.gr/el/proionta/cyber-week/ntrams-krousta/piatinia-black-friday/meinl-percussion-meinl-21-piatini-byzance-transition-ride_554279/
Μετά τα πλήκτρα, το μπάσο και την κιθάρα ήρθε νομίζω η ώρα να μάθω ντραμς γιατί όλοι μου οι γνωστοί και φίλοι είτε είναι 100% straight rock με Zildjian Custom As και Paiste 2002s, είτε είναι θεοκούζουλοι πειραματικοί ethnic που δεν παίζουν 4/4 ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο. Δεν μπορώ να βρώ κάτι ενδιάμεσο. Πάνω κάτω ο ίδιος λόγος που ξεκίνησα να μαθαίνω κιθάρα πριν 20 χρόνια.
Επίσης εντόπισα τον επί 15 χρόνια αρχιμάστορα της Meinl, κάπου στα βάθη της Τουρκίας και του έκανα μια παραγγελία για τα υπόλοιπα, στο 1/4 των τιμών...αλλά αυτά ήταν εκτός Black Friday.
Ω ρε μάνα μου! €330 ένα πιατίνι. Δεν είχα ιδέα.
Αλήθεια ρε παιδιά, η μέρα μετά τη black friday είναι black sabbath;