Έχω προσπαθήσει να μπω στο γκρουπ αλλά έφαγα πόρτα.με τη μόνη διαφορά ότι ο σάμυ είχε-έχει μια α ποιότητα (και υπογραφή) και ηχητικά το σύνολο πάντα ήταν άψογο. Μπορεί να ήταν καλτ και αντεργκραουντ αλλά ....
Εδώ λείπουν όλα αυτά.
Κβαντικέ αν θες να προωθήσεις δουλειά τουλάχιστον μην ηχογραφείτε με το κινητό.
είμαι σίγουρος ότι ήταν γερή.Έχω προσπαθήσει να μπω στο γκρουπ αλλά έφαγα πόρτα.
Λες ε!είμαι σίγουρος ότι ήταν γερή.
(αλλά μεταξύ μας δεν ταιριάζει το στυλ σου)
Από ασφαλείς πηγές..... Και ο @Terry RoscoeBeck5 ετοιμάζεται κι αυτός για "πόρτα" μετά την άρνηση του (δυο φορές και με διάφορες δικαιολογίες από μέρους του...) να προσθέσει μπάσο στο τελευταίο αριστούργημα του Καλλιτέχνη!Έχω προσπαθήσει να μπω στο γκρουπ αλλά έφαγα πόρτα.
Άντε ντε, μπας και πάρω την αποζημίωση... ?ετοιμάζεται κι αυτός για "πόρτα"
Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά, έχουμε και σοβαρό σάιτ, οπότε δεν σου λέω τι θα πάρεις.....??Άντε ντε, μπας και πάρω την αποζημίωση... ?
Δεν νομίζω ότι μιλάμε για το ίδιο άτομο...Τι εννοείς, ότι θα αθετήσει το συμβόλαιο;
Έχει υπογράψει για παγκόσμια περιοδεία με support τους Rolling Stones, μετακινήσεις με lear jet και λιμουζίνες, ένα μήνα σε spa resort για αποκατάσταση μετά την περιοδεία, μισθά, ένσημα, μπόνους, αποζημίωση και δύο λίτρα τσίπουρο ?
Δεν πιστεύω να γίνει καμία... στραβή ?
Βρε λες να εννοούσε τη "Παράγκα"...είναι jet!
για μετακινήσεις με τζετ;παλιό σάπιο Ιαπωνικό τζιπάκι
Μην πας μακριά... Εδώ στο forum λαίμαι ?
αν δεν βρεις (που θα βρεις) εδώ
Σε πρόδωσε για τον Σιαχάμη....Αλλά έτσι είναι αυτοί οι Stars, χωρίς μπέσα!
Έπαιζα και εγώ τα πλήκτρα που μου είχε βάλει να παίξω σε ένα midi keyboard με 2 οκτάβες
O Σιαχάμης είναι καλύτερος overall και από όσο τον ξέρω ασχολείται σοβαρά, είναι σοβαρός καλλιτέχνης, εγώ είμαι χαβαλές.Σε πρόδωσε για τον Σιαχάμη....Αλλά έτσι είναι αυτοί οι Stars, χωρίς μπέσα!
Καλλιτέχνες είμαστε όλοι εδώ μέσα, μην το ψάχνειςΕγώ πάντως δηλώνω κακοτέχνης και δημιουργώ κακοτεχνία.
σας φάγανε οι σεσιονάδεςO Σιαχάμης είναι καλύτερος overall και από όσο τον ξέρω ασχολείται σοβαρά, είναι σοβαρός καλλιτέχνης, εγώ είμαι χαβαλές.
Μια χαρά είσαι... εντάξει δεν μου άρεσαν όλα που ανέβασες αλλά μια χαρά είσαι!Εγώ πάντως δηλώνω κακοτέχνης και δημιουργώ κακοτεχνία.