Black Friday November 2021

Σπύροσ Πούλλος

Spiros Poullos

Μέλος
Πόντοι
48
Καλημερα! Για όποιον τον ενδιαφέρει έχουν ξεκινήσει οι προσφορες.

Παραθέτω ότι έχω βρει μέχρι τώρα

Η Sonnox έχει εκπτώσεις μέχρι 75%. Αυτά που πουλαει ο Thomann βγαινουν λίγο πιο οικονομικά από το site της Sonnox.

Slate Trigger 2 42€
SSD 5 85€

MIA Labs Musiqual SUPER Bundle 39€

ML Sound Lab 50% σε όλα

Βρίσκω παντού το Waves Platinum $99 και έχει μέσα 60 Waves plugins. Λέτε να αξίζει?

Αν αξίζει λέει; Εργαλεία.

Αυτο βέβαια αν δεν σου αρκούν αυτα που ήδη έχεις στο DAW που δεν είναι για να τα υποτιμούμε σήμερα. 

Παιδιά εγώ το πήρα και μου βγαλε αυτό το link σαν refer a friend, με 10% έκτπωση για όποιον κάνει αγορά μέσα από αυτό. Δε νομίζω να κερδίζω εγώ κάτι. Βασικά κάτι πόντους δίνει μάλλον αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει.
https://www.waves.com/r/817250

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό μάλιστα!!!!!

Όποιος δεν έχει ακούσει τα delay της, δεν έχει ακούσει τίποτα.
Ειχα κατεβασει το trial. στην αρχικη τιμη τα θεωρω ακριβα (γενικά, οχι συγκεκριμενα τα delay) αλλά απόψεις είναι αυτές.

Delay δουλευω φουλ το Δt της MIA Labs, πιστά βασισμενο στο 2290

Ειχα κατεβασει το trial. στην αρχικη τιμη τα θεωρω ακριβα (γενικά, οχι συγκεκριμενα τα delay) αλλά απόψεις είναι αυτές.

Delay δουλευω φουλ το Δt της MIA Labs, πιστά βασισμενο στο 2290

Αυτό "δεν υπάρχει".

https://www.soundtoys.com/product/echoboy/

199$ η αρχική του τιμή?? Δεν αγοράζω κάνα πετάλι καλύτερα....?

Ούτε 15 πετάλια δεν σου δίνουν τέτοιον ήχο και παραμετροποίηση.

Κατέβασε ένα demo.

Ούτε 15 πετάλια δεν σου δίνουν τέτοιον ήχο και παραμετροποίηση.

Κατέβασε ένα demo.

Σα πως ξέρω να το δουλεύω?? Εδώ με τα τρια knobs ζορίζομαι...

Σα πως ξέρω να το δουλεύω?? Εδώ με τα τρια knobs ζορίζομαι...

Έλα βρε, έχει πλάκα και είναι πολύ ενδιαφέρον.

Κατ' αρχήν άκουσε τα presets.

ασε ρε...

κι αν μας αρέσει τι θα πουλήσουμε?

Θα σας αρέσει σου λέω (γούστα είναι αυτά, αλλά για μένα είναι μέσα στα 3 καλύτερα delay, μαζί με το reflex+).

Να πουλήσεις κανένα της waves. :classic_tongue:

Θα σας αρέσει σου λέω (γούστα είναι αυτά, αλλά για μένα είναι μέσα στα 3 καλύτερα delay, μαζί με το reflex+).

Να πουλήσεις κανένα της waves. :classic_tongue:
βασικά ξέρεις ότι δεν πουλιέται τίποτα (δηλαδή δεν αγοράζονται). Όχι ότι τα waves είναι άσχημα, κάθε άλλο, απλώς κάποια είναι βλακωδώς απαράδεκτα. (αν και delay τους δεν έχω)

Πχ είχα το cΑ-2a leveling amplifier της cakewalk, αλλά με τον καινούργιο υπολογιστή δεν κάθεται. (αν και κάτι έχω αρχίσει να υποψιάζομαι και το ξαναβάλω). Πήρα λοιπόν το CLA-2A που υποτίθεται ότι είναι το ίδιο (?) του Χρήστου Λόρδου Αλγους....

(καλή περίπτωση κι αυτός). Ε....δεν. Βρωμιάρικο και γρεζάτο.

Όσο για delay, στα ζόρια βάζω το ρακένιο αναλογικό MXR Delay System II και τους ρίχνει στ αυτιά όλους. Μόνο που δεν μπαινοβγαίνει. Αποφασίζεις, παίζεις και ...αυτό είναι θες δε θες. Αλλιώς ξαναπαίζεις

Παίδες, παίδες, παίδες.

Έχω τα άπαντα από Eventide και Soundtoys, για delays σίγουρα προτιμώ Soundtoys. Σπεύσατε στο -50%, δε θα το μετανιώσετε. Όλα τους τα plugins είναι εξαιρετικά, θα μπορούσα να τρέχω projects αποκλειστικά με αυτά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back