- Πόντοι
- 4,208
Εάν εναλλασω από 3 σε 6, τότε κάνει μπαμ μπουμ.
Πάρτε λάμπα εσείς, για μπιστολίδια.
Εάν εναλλασω από 3 σε 6, τότε κάνει μπαμ μπουμ.
Είμαστε Κρητικοί εμείς, δεύτερη φύση μας ?Πάρτε λάμπα εσείς, για μπιστολίδια.
Για να μη με λέτε υπερβολικό...
Έχω ενεργοποιημένα, μονιμα, τα reverb/delay του pedalboard, και πράγματι ακούγονται πολύ κινηματογραφικά τα πιστολιδια...
συγνώμη όλα μαζί απανωτά γίνονται?
Γιώργο συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός ή αν επαναλαμβάνομαι.Μετά από 2,5 λεπτά, ο ήχος ήρθε αποτομα, μετά από το συνηθες γδουπ. Σαν να περίμενε συγκεκριμένη ώρα για να παρει μπρος. Εκεί, πάντα, στα 2 λεπτά.
Μάλλον έχει έρθει η ώρα ν’ αλλάξεις συνήθειες.Πιθανόν να κάνω λαθος, όπως λες, αλλά έτσι ανοίγω όλους μου τους ενισχυτές. Οι μισοί δεν έχουν καν standby.
Πρόσφατα συζητήσαμε με έναν γνωστό μου που φτιάχνει ενισχυτές το θέμα περί ανοίγματος standby κλπ. Όταν του είπα ότι το αφηνω κάνα 5λεπτο μέχρι να βάλω και το standby sto on μου είπε ότι και 1 2 λεπτά είναι κομπλέ. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα.συγκεκριμένος, μια ζωή ξεκινά στα 10 δευτερόλεπτα. Κάτι έχει αλλάξει στην συμπεριφορά του, το δίχως άλλο.
1-2 λεπτά. Η όπως λέει κι ένας φίλος όσο ένα κατουρημα ρε παιδι μου. Αν τ αρχίσεις θα συνηθίσει ο οργανισμός σου και κάθε φορά που πατάς το ον θα σου ρχεται????Κλείσαμε, λοιπόν, στα 2-3 λεπτά