distortion πεταλακι

• Thread starter Thread starter SYZo
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K
Αρχηγέ αν και δεν ξέρω πάρα πολλά απο κιθάρες ξέρω πως στην Ελλάδα τα boss όπως και τα behringer έχουν καλές τιμές... Τσέκαρε τα και αυτά.. Aς με διαψεύσουν τα παιδιά αν κάνω λάθος...

H πρόταση η δικιά μου είναι το Line6 uber metal.Έχει 3 modes απο παλιομοδίτικο ροκ/μέταλ μέχρι μοντέρνο.Για τους ήχους που θέλεις να πετύχεις μια χαρά είναι.Επίσης διαθέτει και noise gate το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό :wink:

Αν σε παίρνει οικονομικά είναι καλή περίπτωση:wink:

Μην ακούτε τα ψέμματα του Κώστα :lol: :lol: :wink:

φυγαμε πολυ απο τον προυπολογισμο.. θελω κατι μεχρι 50-60 ευρω...

Τότε τσέκαρε και το Digitech Hot Rod.

Απο όλα αυτά που προτάθηκαν οι πιο εγγυημένη λύση είναι το Rat :wink:

Εντάξει η πιο χιλιοδοκιμασμένη είναι το DS-1 αλλά για τον ήχο που θέλεις ψηφίζω Rat. :D

καλη φαση αυτο το hot.. και αυτο στη λιστα δοκιμης..

Ενα ωραίο πεταλι είναι και το boss MD-2 Mega Distortion. Εχει πολλά μπάσα, και θα σου δώσει σχετικά οκώδη ήχο ακόμα και με έναν practice ενισχυτή. Είναι βέβαια προσανατολισμένο σε πιο μοντέρνο και βαρύ ήχο και είναι λίγο πιο ακριβό.

το rat ποιο ειναι ρε παιδια?
ειναι απο τα δημοφιλεστερα vintage distortions και ειναι της proco. βγαινουν διαφορα μοντελα. το κλασσικο νομιζω οτι εχει σταματησει να βγαινει.

Το MD-2 το έχω ακούσει και ήταν τραγικά χάλια...
Και λίγα λες.Όταν το πήρα και το άκουσα σπίτι όπως ήμουν το πούλησα και πήρα το EQ.Δεν την πάλεψα...Μοντέρνο και π5$#ριες!!Τέτοια fuzzίλα πρώτη φορά.Όλως παραδόξως μπορούσες να βγάλεις πολύ καλούς fuzzy ήχους :D :D

Ρίξε μια ματια εδω

http://www.ratdistortion.com/

Το turbo σε γενικές γραμμές έχει πιο επιθετικό ήχο και λίγότερα μεσαία απο το κανονικό για να ακούγεται πιο μεταλιά.Boostαρισμένη έκδοση πάνω κάτω του απλού :wink:

ειμαι αναμεσα στο hot rod και hot head.. μεσα στην εβδομαδα θα παω να τα δω (αν τα βρω)

To Hot Head, κατα τα λεγόμενα της Digitech, είναι αναλογικό ενω το άλλο είναι modeling (ψηφιακό).

Απλώς μια παρατήρηση ...

τι διαφορα εχουν? γιατι ειμαι λιγο ασχετος..

Υποτιθεται οτι τα αναλογικα εχουν πιο φυσικο και ζεστο ηχο, σε συγκριση με τα ψηφιακα, οπου απο ενα σημειο και μετα, σκανε μυτη τα τζιτζικια.

Υποτιθεται οτι τα αναλογικα εχουν πιο φυσικο και ζεστο ηχο' date=' σε συγκριση με τα ψηφιακα, οπου απο ενα σημειο και μετα, σκανε μυτη τα τζιτζικια.[/quote']
το καλοκαίρι ότι και να έχεις τα τζιτζίκια δεν τα γλιτώνεις :lol: :lol: :lol:

Ε δεν άντεξα!! :lol: :lol: :lol:

nature%20000058.jpg

Αν το Hot Rod δεν σε ενοχλεί που είναι λίγο πιο "πλαστικό" απο το το Hot Head πάρτο γιατί έχει πολύ περισσότερα ηχοχρώματα παραμόρφωσης που θα σε βοηθήσουν να ψαχτείς καλύτερα με τον ήχο που έχεις στο μυαλό σου.Κάνεις και ηχοπροπόνηση δηλαδή :wink:

εγώ παντως τώρα τελευταία εχω κολλήσει με κατι boss hm-2! αγόρασα και 2 κιόλας...

ειναι το ultimate shoegazing πετάλι, μπορεί να βγάλει φοβερούς πειραματικούς ήχους και για lead και για ρυθεμ...

εγώ παντως τώρα τελευταία εχω κολλήσει με κατι boss hm-2! αγόρασα και 2 κιόλας...
ειναι το ultimate shoegazing πετάλι' date=' μπορεί να βγάλει φοβερούς πειραματικούς ήχους και για lead και για ρυθεμ...[/quote']

Ναι φυσικά και οι Metallica που παίξαν με αυτό είχαν πολύ πειραματικό ήχο στο kill em all!! :lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back