- Πόντοι
- 4,208
μου φαινόταν περίεργη η σειρά (ακκόρντων) των πλείστων κομματιών Am-Bb-Gm-Am.
Κι αμανήτανε ασούμε F ματζόρε η κλίμακα?
μου φαινόταν περίεργη η σειρά (ακκόρντων) των πλείστων κομματιών Am-Bb-Gm-Am.
Ούτε και ξέρω τι είναι αυτό
Και γιατί όχι Ρε μινόρε? (Αιολική)Κι αμανήτανε ασούμε F ματζόρε η κλίμακα?
Και γιατί όχι Ρε μινόρε? (Αιολική)
Το ξέρω, απλά προτιμώ τις μινόρε από τις ματζόρε.Το ίδιο λέμε
Της F Ionianη D aeolian είναι ο 6ος τρόπος της F major
Pexte pankΤο ίδιο λέμε, η D aeolian είναι ο 6ος τρόπος της F major.
Με την ίδια λογική θα μπορούσε να είναι G dorian, Α phrygian, Bb Lydian, κλπ.
Pexte pank
Εννοώ ότι είναι άσχετο αυτό που σχολιάσες με τον ήχο και το τι τον επηρεάζει!Τι εννοεις συνονοματε γιατι δεν το πιασα
Picks Lacks?Όχι φίλως, εγώ θέλω απλά πράγματα.
Αφτό το πανκ είναι δύσκολο.
Γιατι ηταν ασχετο?αφου δεν μπορω να ξεχωρισω με το αυτι την λα απο την ρε ουτε να κουρδισω την κιθαρα χωρις την βιηθεια της τεχνολογιας, θα ακουσω διαφορα στα μεγαφωνα?Εννοώ ότι είναι άσχετο αυτό που σχολιάσες με τον ήχο και το τι τον επηρεάζει!
"Δεν μπορείς να ξαχωρίσεις με το αυτί τη λα από τη ρε", αλλά σχολιάζεις (κι εγώ αφελώς, ασχολούμαι απαντώντας σου) ότι όλα τα drive και τα μεγαφωνα, σου ακούγονται το ίδιο;Γιατι ηταν ασχετο?αφου δεν μπορω να ξεχωρισω με το αυτι την λα απο την ρε ουτε να κουρδισω την κιθαρα χωρις την βιηθεια της τεχνολογιας, θα ακουσω διαφορα στα μεγαφωνα?
"Δεν μπορείς να ξαχωρίσεις με το αυτί τη λα από τη ρε", αλλά σχολιάζεις ....
Προφανώς! Εσυ δηλ. δεν μπορείς? Νομίζω ότι κάθε μουσικός μπορεί να ξεχωρίσει τη νότα που παίζει το όργανό του.Δηλαδή ρε Μιχάλη, αν σου παίξω εγώ μια νότα, εσύ μπορείς να πεις αν είναι ΛΑ ή ΡΕ?
Το θέμα δεν είναι ηχοληψίας, ομως.Βλέπω πολλές φορές να υπάρχουν κομμάτια, στα οποία ο δημιουργός να δίνει μεγαλύτερο βάρος στα της ηχοληψίας από την μουσική αυτή καθαυτή.