Κάθε πότε πρέπει ν’ αλλάζουμε πεταλιέρα;

bouzoukleri

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
??

Επειδίς είναι Παρασκευή.

Επειδίς ντρέπεται ο Φάσχιον.

Επειδίς αναρωτιέται ο Διμσόνικος.

Προσωπικά δεν αλλάζω γιατί δεν αγοράζω.

Αν αλλαζα, θα αλλαζα και θα επαιρνα μια Axe Fx. Αλλα δεν αλλαζω, γιατι δεν μου φτανουν τα ευρα!?

Επισης, για να απαντησω ευθεως στην ερωτηση του τιτλου:

"Αλλαζουμε πεταλιερα, κάθε φορα που συνειδητοπούμε οτι δεν παιζουμε καλα, οποτε; Τι κανουμε; Εξασκηση; Οοοχι! Αλλαζουμε πεταλιερα, και συνηθως παιρνουμε και καινουργια κιθαρα!"?

Παίζω με πεταγιέρα(+πετάγια) από το '12. Τώρα την αλλαζω, όχι από αποψη ήχου ή "ξεπερασμού". Από άποψη μεγέθους. Από τους 55 ποντους, θέλω να πάω στους 17. Κι απο τα 5 κιλά, στα 800gr. Έχοντας του ίδιους +περισσότερους ήχους.

Παίζω με πεταγιέρα(+πετάγια) από το '12. Τώρα την αλλαζω, όχι από αποψη ήχου ή "ξεπερασμού". Από άποψη μεγέθους. Από τους 55 ποντους, θέλω να πάω στους 17. Κι απο τα 5 κιλά, στα 800gr. Έχοντας του ίδιους +περισσότερους ήχους.
Αν επιτρέπεται,σε ποιές αναφέρεσαι;

Δεν αλλάζουμε πεταλιέρα.

Μόνο αγοράζουμε, δεν πουλάμε.

Αμανείχα λ7, θα τις έπαιρνα όλες.

Να τις βάζω να παίζουνε μαζί.

Να έχω 400 delay, 220 chorus, 640 drives, 424,5 περίεργα εφφέ, κλπ, σε όποια σειρά θέλω, και με όποιες ρυθμίσεις θέλω, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να σκύβω να πειράζω κουμπάκια για να αλλάζω τα settings.

Κάποιες φορές, έβαζα να παίξω με guitar software suites, έφτιαχνα κανένα τρελό ήχο, περίεργο, και έπαιζα μόνο και μόνο για να ακούω τον ήχο.

Με έφτιαχνε αυτό.

Κι ας κατέληγα στο τέλος να μην μου αρέσει (μόνο του) κανένα από τα software πετάλια για drive που είχε.

Δεν με ένοιαζε αυτό.

Μόνο αν μου χάλαγε καμιά παλιά πεταλιέρα, μπορεί να την πέταγα.

Από τους 55 ποντους, θέλω να πάω στους 17.

Όχι ρε φίλε ....

Είσαι σίγουρος?

Ρε τι διαβάζω μεσημεριάτικα ο άνθρωπας ....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για να θυμηθουμε παλιο χιτ του νοιζ ? ? 

Δεν αλλαζουμε ποτε πεταλιερα απο τοτε που υπαρχει η tonelab

+1000

Δυστυχως την δικη μου την χαρισα για  ιερο σκοπο  και δεν βρισκω καμμια  σε λογικη τιμη για να την ξαναπαρω....ολοι ζητανε κατι παλαβα ποσα..... 

Πάει κι αυτή κι ας ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!?

Εξακολουθεί και είναι...(άκουσα 2-3 καινούργιες αλλά μπροστά από λαμπατο ενισχυτή δεν έχουν αυτό το απίστευτο "feel'' της TL ? )

Απλά δεν θα δωΚω και 400 ευρΑ για μηχανισμΑ του 2005.....

Άσε που όπως είπα και παραπάνω σε λίγο με γλιΕπω να παίζω μόνο με ένα delay....έχω να .... πατήσω dirt pedal κανά 6μηνο...

Πάντως θα την χάριζα ξανά και ξανά και ξανά εκεί που την χαρισα ?

"Αλλαζουμε πεταλιερα, κάθε φορα που συνειδητοπούμε οτι δεν παιζουμε καλα, οποτε; Τι κανουμε; Εξασκηση; Οοοχι! Αλλαζουμε πεταλιερα, και συνηθως παιρνουμε και καινουργια κιθαρα!"?

Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια , μετά όλα διορθώνονται για μια εβδομάδα ?

Edit : ωπα , με τρώει το χέρι μου τώρα που είδα την VOX αποπάνω . Παίζει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω πεταλιέρα και καταλαβαίνω τι κάνει το κάθε knob και τι θα ήχο θα βγάλει αν πατήσω το εκάστοτε stomp 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back