TWANG ATTACK: Love Sick

Όχι ο βλάκας ο SF που του έχει φτάσει η πρεσβιωΠυα στο 2,5 και δεν λέει να πάρει μεγαλύτερη οθόνη ?
Πάρε 32άρι καλό monitor να σωθείς ?

Εγώ με 24αρι στο battlefield από την γκαβομάρα άρχισα να βαράω στοω γάμο του καραγκιόζη.

Από τότε που πήρα 32άρι (καλό όμως για να διατηρούνται ξεκούραστα τα μάτια ακόμα και σε κοντινή απόσταση) περνάω πάλι σφαίρα από δακτυλίδι.

Τους σφαγιάζω στα games. ? και ευχαριστιέμαι τις ρυθμίσεις για τα μουσικά.

Άκουσα το δεύτερο διορθωμένο mix και φυσικά εξαιρετική δουλειά, απολαυστικότατη!!!

Aπο τα αγαπημενα μου κομματια Ντυλαν,εγινε ακομα πιο πολυ οταν το επαιξε ο Δουκας.

Εξαιρετικη η δικη σας εκτελεση.

εγινε ακομα πιο πολυ οταν το επαιξε ο Δουκας.

Ποιος;

Ξέρω την διασκευή των White Stripes ,σε αυτήν αναφέρεσαι;

Edit: Duke Robillard εννοούσες ?

Είπα και εγώ.. (η διασκευή των WS είναι χάλια) ?

Εξαιρετικη η δικη σας εκτελεση.

Thanks a million!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρα πολυ ατμοσφαιρικο και τρομερος ηχος!Το twang στο Θεο και η Vox-ίλα να κοβει στη μιξη οπως το ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!!!!!

Παρα πολυ ατμοσφαιρικο και τρομερος ηχος!Το twang στο Θεο και η Vox-ίλα να κοβει στη μιξη οπως το ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!!!!!

Ούτε ο Αργύρης ο Ζήλος τέτοια κριτική!!  ?

Thanks a million!

Πολύ ωραίο.

Άρρωστο.

κοβει στη μιξη οπως το ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!!!!!

Σαν να λέμε δεν κόβει με τίποτα.

Έχεις πάει να κόψεις κορμό με τσεκούρι?

Ούτε σε 10 χρόνια, και σου φεύγει η ψυχή.

Πάρε αλυσοπρίονο να δεις χαρά στα σκέλια σου.

Για να κοψεις (ορθιο) κορμο δεντρου με τσεκουρι, απλα δεν. Με σαρακα κανεις τη δουλεια πιο γρηγορα. Με αλυσοπριονο στιγμιαια.

Για σκισεις στη μεση κομμενα κουτσουρα (απο κορμο), κατα μηκος, ειναι πιο ευκολο. Εαν εισαι γνωστης το κανεις και με μια κινηση.

ΟΚ....ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ!!!Διορθώνω.....ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ  ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!!!!

Για σκισεις στη μεση κομμενα κουτσουρα (απο κορμο), κατα μηκος, ειναι πιο ευκολο.

Εκεί, το τσεκούρι είναι το καταλληλότερο.

Δεν υπάρχει καλύτερο.

Για να κοψεις (ορθιο) κορμο δεντρου με τσεκουρι, απλα δεν. Με σαρακα κανεις τη δουλεια πιο γρηγορα. Με αλυσοπριονο στιγμιαια.

Για σκισεις στη μεση κομμενα κουτσουρα (απο κορμο), κατα μηκος, ειναι πιο ευκολο. Εαν εισαι γνωστης το κανεις και με μια κινηση.
Για ποιον σαρακα μιλαμε....γιατι εδω στα Χανια ΣΑΡΑΚΑ λενε οι....ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Απο απο αλλο νησι ειμαι, δεν ξερω...?

Εκεί, το τσεκούρι είναι το καταλληλότερο.

Δεν υπάρχει καλύτερο.

Οταν ο κορμος εχει μεγαλη διαμετρο (πχ 40+ εκ), τοτε υπαρχει καταλληλοτερο. Βαζεις μια μεταλλικη σφηνα και βαρας με βαριοπουλα.

Οταν ο κορμος εχει μεγαλη διαμετρο (πχ 40+ εκ), τοτε υπαρχει καταλληλοτερο. Βαζεις μια μεταλλικη σφηνα και βαρας με βαριοπουλα.

Εκτός αν έχεις το κατάλληλο τσεκούρι.

Ανάλογα τον κορμό, πάει και το τσεκούρι.

Σωστό αυτό με την σφήνα.

Αλλά συνήθως όταν ο κορμός δεν έχει ρόζους, τον αφήνουν να ξεραθεί αρκετά, γιατί αλλιώς ....

Τη ιστε εσις ρεΙ!!

Κανένα σεβας για την Ταιχνι

?

Ωπ, σόρυ Νίκο, έχεις δίκιο.

Σορρυ που μπηκαμε "σφηνα" στο θρεντ και κοψαμε στη μεση τη ροη του θεματος...?

Η ευχαριστη αυτη διακοπη στο θρεντ ταιριαζε ....ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΧΑΜΗ ΣΤΟ ΚΕΛΙ!!!

ΟΦΤΟΠΙΚ ΟΦΦ....ΣυνεχΑμε κανο0νικα στο θέμα....

Μιλ Μέρσι για τα καλά σας λόγια αγαπητοί,

όπως προαναφέρθηκε έπαιξα με την firebird που έφτιαξε ο @argytar η οποία είναι απλά εξαιρετική, έγραψα με τον Fender Concert Rivera, με ένα OCD και Strynon Flint και El Capistan. Κατά τα άλλα το κομμάτι το αυθεντικό είναι προφανώς τεράστιο, όλος αυτός ο δίσκος του Ντυλαν είναι ξεκάθαρα ανάμεσα στους αγαπημένους μου, προφανώς και του συντρόφου @Superfunk! Το επόμενο κομμάτι που θα κάνουμε ευελπιστώ να είναι Metal. Ευχαριστώ. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back