Your tab just crashed!

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Το μήνυμα στον τίτλο σας λέει κάτι;

Εδω και ένα μηνα περιπου ο Firefox και το Chrome μου βγάζoυν το συνημμένο μήνυμα στα καλά καθούμενα.

gah.jpg

Οχι σε όλα τα tabs αλλά στην τύχη ας πούμε. Κι αυτό πάνω σε καινούργιο desktop που έστησα με Win 10, i3 9100 CPU, 16GB RAM, Crucial 500GB P2 NVMe M.2 SSD.

Δεν έχω δοκιμάσει να δω σε Edge αν συμβαίνει ακόμα και δεν μπήκα στη διαδικασία να το ελέγξω αν συμβαίνει και στο laptop. ?

Για κάποιο λόγο το είχα συνδέσει με τις αναβαθμίσεις των browser αλλά σίγουρα δεν έχει λογική αυτό. Αλλά μου κάνει εντύπωση ρε παιδί μου... Μια χαρά καλούδια, νέα εγκατάσταση Windows... τι μπορεί να πηγαίνει λάθος;

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ότι συμβαίνει σε δύο διαφορετικούς browsers. Τρέχεις κανά outdated browser addon και στους δύο; Τϊποτα flash ή/και java based?

Σε incognito mode το παθαίνεις; Αν όχι, είναι addon.

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ότι συμβαίνει σε δύο διαφορετικούς browsers. Τρέχεις κανά outdated browser addon και στους δύο; Τϊποτα flash ή/και java based?

Σε incognito mode το παθαίνεις; Αν όχι, είναι addon.
Σωστά, άλλος ένας τρόπος διασταύρωσης είναι και το incognito mode. ...και αυτό δεν δοκίμασα.?

Σε γενικες γραμμές πάντως δεν σας συμβαίνει τελευταία τετοιο πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

Για να εστιάσω τοπικά τουλάχιστον.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε γενικες γραμμές πάντως δεν σας συμβαίνει τελευταία τετοιο πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

Όχι. Έχει να μου κρασάρει tab από τα windows 7.

Έχεις κάποιο antivirus (και ποιο)?

Έχεις παρατηρήσει αν γίνεται σε συγκεκριμένες σελίδες στο net?

δες την ram απο το task manager μηπως έχεις κάνα memory leak παράλληλα με τους browser

δες τι σηκώνει μνήμη γενικά μην έχεις κανα malware.

Κάνε disable το hardware acceleration προσωρινά να δεις αν λύνεται το πρόβλημα.

Ξαναρίξε τους drivers του chipset της μητρικής.

Δεν έχεις προφανώς ξεχωριστή GPU

οπότε ριξε το chipset για να παρει τους drivers της apu

Γιατί;
Ούτε εγώ. Μόνο το Windows Defender. 

Στα 10 έχουν τόσες λειτουργίες protection ενσωματωμένες που ούτε τα προγράμματα που θέλουμε δεν μπορούμε να τρέξουμε που λέει ο λόγος. Ιδιαίτερα για σπιτική χρήση. Αντε που και που κάνω ένα scan offline με το malwarebytes Anti-Malware ιδιαίτερα άμα δω καμία ύποπτη κατανάλωση πόρων 

Γενικά δεν χρησιμοποιούσα ποτέ τρίτα anti-virus. Βασίζομαι σε αυτά που δίνουν τα Windows και στο firewall τους. 

Γενικά δεν χρησιμοποιούσα ποτέ τρίτα anti-virus. Βασίζομαι σε αυτά που δίνουν τα Windows και στο firewall τους. 

Κακώς. Αν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο, τα built in security των windows προσφέρουν ελλιπέστατη προστασία.

Κακώς. Αν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο, τα built in security των windows προσφέρουν ελλιπέστατη προστασία.
Δεν το πιστεύω αυτό για σπιτική χρήση και ιδιαίτερα για τα νέα Windows. 

Δεν το προτείνω, είναι προσωπική επιλογή και θα μείνω έτσι. Μέχρι στιγμής τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω πρόβλημα κανένα, οι υπολογιστές μου δουλεύουν Γερμανικό Ρολόι και επειδή διαμοιραζομαι αρχεία με εξωτερικά μέσα κάνεις δεν μου διαμαρτυρηθηκε πως του έφερα ιό και malware. 

Αν τώρα με παρακολουθούν, καλύτερα γιατί τους δίνω αυτά που θέλουν με τον τρόπο που θέλω για να ανησυχούν και να με φοβούνται. Τους μπερδεύω με την αστάθεια μου και τελικά εγώ τους παρακολουθώ. 

Εχθές ήταν ένα φορτηγακι απ έξω από Ανθή - φυτά και κάτι έγραφα στη δουλειά. Τους είδα από το μπαλκόνι. Έτρεξα έξω ξαφνικά όπως έγραφα και πάτησαν γκάζι και έφυγαν. 

Τους φώναζα, δεν θα περάσουν τα νέα εργασιακά, ακούτε? Να τους το πείτε. Πάνω από το πτώμα μας θα τα περάσετε!

Χαχαχαχαχαχα

Δεν το προτείνω, είναι προσωπική επιλογή και θα μείνω έτσι.

Δεκτό και ειδικά αφού είσαι προχωρημένος χρήστης. Βέβαια το μεγάλο κακό (τύπου ransomware) μία φορά θα συμβεί. Επίσης, τα σύγχρονα και καλά Internet security καταναλώνουν πολύ λίγους πόρους συστήματος πια και δεν προξενούν conflicts και δυσλειτουργίες οπότε δεν έχει λόγο κάποιος να τα αποφεύγει imo. 

Δεκτό και ειδικά αφού είσαι προχωρημένος χρήστης. Βέβαια το μεγάλο κακό (τύπου ransomware) μία φορά θα συμβεί. Επίσης, τα σύγχρονα και καλά Internet security καταναλώνουν πολύ λίγους πόρους συστήματος πια και δεν προξενούν conflicts και δυσλειτουργίες οπότε δεν έχει λόγο κάποιος να τα αποφεύγει imo. 
Για τα conflicts δεν είμαι σιγουρος. Καλύτερα να απενεργοποιεις το Defender αν έχεις πληρωμένη σουίτα γιατί το Defender άμα το μελετήσεις με ενεργοποιημενα όλα του τα συστήματα, δεν θα σε αφήσει να βάλεις αλλά antivirus., η σταδιακά θα τα διαλύσει. Ενταξει ❤️υπερβάλλω 

Το. Defender έχει πολύ καλό μηχανισμό exploit protection. 

Για τους όρους πάλι δεν ανησυχώ γιατί έχω Intel από 4η γενιά και πάνω στα laptop μου και ιδιαίτερα το σταθερό έχει τρίτης γενεάς RYZEN. Δεν νιώθει τίποτα. 

Μπορω να παίζω warzone στα ultra, να ακούω τι έχω γράψει στο sonar με πόσα plug in ανοιχτά να τρέχουν real time και τα frames να είναι πάνω από 120 fps και να μην νιώθει τίποτα. 

Και πίσω να τρέχουν και Παράθυρα 

Δόξα το Θεώ που με αξίωσε ως σειριακό ον να δω πραγματικό multitasking 

και ιδιαίτερα το σταθερό έχει τρίτης γενεάς RYZEN. Δεν νιώθει τίποτα. 

Μπορω να παίζω warzone στα ultra, να ακούω τι έχω γράψει στο sonar με πόσα plug in ανοιχτά να τρέχουν real time και τα frames να είναι πάνω από 120 fps και να μην νιώθει τίποτα. 

Και πίσω να τρέχουν και Παράθυρα 

ναι αλλά τ αφεντικό δεν έχει κάρτα γραφικών από όσο κατάλαβα

ναι αλλά τ αφεντικό δεν έχει κάρτα γραφικών από όσο κατάλαβα
Γι αυτό του πρότεινα να ρίξει το τελευταίο chipset από το site της μητρικής του για αρχή μπας και λυθεί το πρόβλημά του. 

Καλύτερα να απενεργοποιεις το Defender αν έχεις πληρωμένη σουίτα γιατί το Defender άμα το μελετήσεις με ενεργοποιημενα όλα του τα συστήματα, δεν θα σε αφήσει να βάλεις αλλά antivirus., η σταδιακά θα τα διαλύσει
Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα manually. Όλες οι σουίτες πλέον τα ρυθμίζουν αυτόματα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back